Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:31 - 19/02/19

"Οι ΗΠΑ απειλούν τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία"

 

"Οι ΗΠΑ απειλούν τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία" είναι το πρωτοσέλιδο της οικονομικής επιθεώρησης Handelsblatt, η οποία επισημαίνει ότι "η εμπορική σύγκρουση μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ αποκτά μία νέα διάσταση, καθώς οι εισαγωγές οχημάτων από την Ευρώπη χαρακτηρίζονται απειλή για την εθνική ασφάλεια.

 

 

Αυτή η εκτίμηση προκύπτει από υπόμνημα του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στη Γερμανία, το υπόμνημα έχει ήδη αποσταλεί στον Λευκό Οίκο και η (γερμανική) κυβέρνηση γνωρίζει το περιεχόμενό του". Κατά τις εκτιμήσεις της εφημερίδας "αυξάνεται αισθητά πλέον η πιθανότητα να επιβάλει ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τους ήδη επαπειλούμενους τιμωρητικούς δασμούς, ύψους 25%, στις εισαγωγές οχημάτων". 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....