Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

15/08/18

Πώς «είδαν» τα τουρκικά ΜΜΕ την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

 

Ένα από τα βασικά θέματα αποτελεί στην Τουρκία η είδηση της αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης και της επιστροφής τους στην Ελλάδα.

 

 

«Οι απελευθερωμένοι Έλληνες στρατιώτες επέστρεψαν στην πατρίδα τους» γράφει η αντιπολιτευόμενη Cumhuriyet σχολιάζοντας με νόημα: «οι στρατιώτες που φυλακίστηκαν επί 5.5 μήνες επειδή πέρασαν παράνομα κατά 253 μέτρα στην τουρκική πλευρά των συνόρων, επέστρεψαν στην πατρίδα τους με ειδικό αεροσκάφος που έστειλε η Ελλάδα.

 

Η αγγλόφωνη έκδοση της Hurriyet (Hurriyet Daily News) αναφέρεται στο ιστορικό της σύλληψής του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κουκλάτζη και τις δικαστικές περιπέτειες που ακολούθησαν, καταλήγοντας ότι το περιστατικό αυτό είχε προκαλέσει κλιμάκωση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες ήταν ήδη τεταμένες λόγω των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.

 

Η Haber Turk αναφέρεται μεταξύ άλλων και στα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν κατά τη μεταφορά οδικώς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και στο μίνι λεωφορείο με τα φυμέ τζάμια που τους μετέφερε συνοδεία μεταξύ άλλων οχήματος του ελληνικού προξενείου μέχρι το αεροδρόμιο, απ’ όπου αναχώρησαν για την Ελλάδα, καθώς και την απουσία των ΜΜΕ στο αεροδρόμιο.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....