Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

   

 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 04/07/19

 

Πιθανόν και μέσα σε 1-2 εβδομάδες

Στην τελική ευθεία πλέον για τις εκλογές. Με όλο και μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ. Με βάση αυτά που μαθαίνουμε και τις ενδείξεις που υπάρχουνε, θα ρισκάρουμε μια πρόβλεψη. Ότι αρκετά σύντομα και μέσα σε 2 πιθανόν και 1 εβδομάδα από το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. Και τον ορισμό του νέου ΥΠΟΙΚ, η χώρα θα βγει στις αγορές. Και μάλιστα λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη αποκλιμάκωση των αποδόσεων στην αγορά ομολόγων, όλα δείχνουνε πως η έκδοση αυτή θα μπορούσε να πάει εξαιρετικά. Και είναι περιττό να αναφέρουμε πως η επόμενη κυβέρνηση χρειάζεται με το καλημέρα θετικές ειδήσεις και τη διαμόρφωση όσο το δυνατόν θετικότερου κλίματος. 

 
 
 

Αυτό ξέχασαν να πούνε !!!!

«Μπορείτε να καταλογίσετε άγνοια κινδύνου το 2015» δήλωσε στη συνέντευξη του ο κ. Τσίπρας, ρίχνοντας αρκετές ευθύνες στον κ. Βαρουφάκη  για τα όσα έγιναν εκείνη την περίοδο. Λίγο αργότερα ο Γιάνης απάντησε: “Κι εγώ λάθεψα που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα – Κοινή στάση η ρήξη”.

Και κάπως έτσι συνεχίζεται αυτή η ωραία κόντρα ….. Αυτό όμως που ξέχασαν να πούνε και οι δύο, οι οποίοι επί της ουσίας παραδέχονται πως τα έκαναν μαντάρα το πρώτο μισό του 2015. Είναι το πόσο μας στοίχισε όλη αυτή η ιστορία; Ότι επί της ουσίας σε 6 μήνες κατάφεραν να χρεοκοπήσουνε το τραπεζικό σύστημα της χώρας (το οποίο ανακεφαλαιοποιήθηκε στο τέλος του 2015 στο μηδέν, με το πλήρες dilution των μετόχων, με το βασικό μέχρι εκείνη τη στιγμή να είναι το ελληνικό δημόσιο).

 
 
 

Μπράβο μας

Και στα πλαίσια των παραπάνω να θυμίσουμε και κάτι άλλο. Ότι με βάση τα τελευταία στοιχεία και μετά από 51 μήνες!!!, οι συνολικές καταθέσεις έσπασαν το φράγμα των 150δις ευρώ. Δηλαδή πέρασαν περίπου 4,5 χρόνια για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των καταθετών και να επιστρέψουν στο τραπεζικό σύστημα χρήματα που ήταν το 2015. Για την ιστορία και με βάση τα τελευταία στοιχεία της ΤτΕ, το Μάιο οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες ήταν 150,2δις αυξημένα σε σχέση με τα 149,4δις ευρώ τον Απρίλιο. Τελευταία φορά που οι καταθέσεις ξεπερνούσαν τα 150 δισ. ευρώ, ήταν το Φεβρουάριο του 2015, όταν δηλαδή ανέλαβε ο Σύριζα. Μπράβο μας λοιπόν που επιστρέψαμε εκεί που ήμασταν πριν από περίπου 4,5 χρόνια.

 
 
 

Έξυπνο

Με το παρακάτω σκίτσο του Ηλία Μακρή γελάσαμε με την ψυχή μας!! Και πιστεύουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και σε εσάς …..

 

 
 
 

Δεν μας ενδιαφέρει

Και θα κλείσουμε με μια θερμή παράκληση προς τον κ. Κικίλια. Ότι δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει με την κα Μπαλατσινού. Πως της έκανε πρόταση γάμου … κτλ .. κτλ …. Τους ευχόμαστε να είναι καλά και ευτυχισμένοι. Αλλά δε μας ενδιαφέρει αυτό το show (με λίγη δόση υπερβολή είναι αλήθεια), το οποίο τροφοδοτεί συνεχώς ο ίδιος ο κ. Κικίλιας με τις δηλώσεις του.

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....