| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 
 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 23/12/20

 

 

Δηλαδή για καιρό ακόμη….

 

Αν μας ρωτήσετε ποια θεωρούμε τη δήλωση της χθεσινής ημέρας. Θα σας πούμε η χαρακτηριστική αναφορά Μητσοτάκη πως τα μέτρα θα παραμείνουν μέχρι τον μαζικό εμβολιασμό !!!!! Και ουσιαστικά ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε αυτό που πιστεύουμε και γράφουμε εδώ και πολύ καιρό …. Ότι δεδομένου ότι ο μαζικός εμβολιασμός αργεί, έχουμε μπροστά μας, τουλάχιστον 3 με 4 πολύ δύσκολους μήνες …..

 
 

 

Περίπου κάτι τέτοιο

 

Και μια που μιλάμε για lockdown, αν και εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως την τελευταία στιγμή μπορεί να υπάρξει μέχρι και ακύρωση του μέτρου των 9 ατόμων (αν όχι για τα Χριστούγεννα για την πρωτοχρονιά) …. Οι πληροφορίες αναφέρουνε πως το βασικό σχέδιο της ΕΛΑΣ είναι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να υπάρξει αυστηρό «σφράγισμα» δρόμων μετά τις 22.00 (μέχρι και για check points ακούσαμε !!!!!!!!) ….  Βέβαια εμείς θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Σε όλα αυτά βλέπουμε κάτι στα όρια της χαζομάρας ….. Δηλαδή αν γίνει η συνάθροιση το μεσημέρι …. Ο ιός θα κολλήσει περισσότερο από το βράδυ; ….. Ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο, αφού όλοι καταλαβαίνεται τι θέλουμε να πούμε …Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η μεγάλη ευθύνη του κόσμου, ο οποίος θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός ….

 

ΥΓ: Το σχόλιο είχε γραφθεί πριν τις όποιες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση…..

 
 

 

Στο πρώτο ναι στο δεύτερο όχι

 

Τώρα με ενδιαφέρον διαβάσαμε ένα δημοσίευμα που έγραφε πως στα σχέδια του Μητσοτάκη είναι να υπάρχει ανασχηματισμός τον Ιανουάριο και πρόωρες εκλογές τον Μάϊο.. Αν και φυσικά τίποτα δεν αποκλείεται, εμείς θα λέγαμε πως θεωρούμε δεδομένο το πρώτο (για την ακρίβεια ο ανασχηματισμός έχει αργήσει). Ωστόσο δε βλέπουμε το δεύτερο ….. Δεν πιστεύουμε πως η ΝΔ θα πάει σε πρόωρες εκλογές μέσα στο 2021, χωρίς να αποκλείουμε αυτό να συμβεί την άνοιξη του 2022 και στα 3 χρόνια της κυβέρνησης ….

 
 

 

Είναι υπαρκτό το θέμα

 

Και κλείνοντας, σε σχέση με τα όσα είχαμε γράψει χθες και αν και στη κυβέρνηση το αποκλείουνε ….. Εμείς θα επαναλάβουμε πως έχει τεθεί θέμα υποχρεωτικών εμβολιασμών σε μια σειρά επαγγελμάτων, όπως οι υγειονομικοί, όπου περίπου 50% δηλώνει πως δε θα εμβολιαστεί. Και το πιθανότερο είναι, αυτό να μην συμβεί τώρα, αλλά σε δεύτερο χρόνο, ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η πανδημία και τι ποσοστό του κόσμου έχει εμβολιαστεί …

 
 
 

 

Το βρήκαμε τώρα …..

 

Και να κλείσουμε με τον Σύριζα και τον Α. Τσίπρα. Το βρήκαμε λοιπόν τώρα … Η απάντηση του Σύριζα στα όσα  αποκαλύπτονται από το πόρισμα μεγάλου ελεγκτικού οίκου για το σκάνδαλο της Folli – Follie. Όπου υπάρχουνε συγκεκριμένα email μάλιστα !!!!! Eίναι πως το στήνει η κυβέρνηση για να καλύψει τις ευθύνες για την πανδημία !!! Μάλιστα!!! Πραγματικά “no comment” ….

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

   

 © 20199 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....