| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 
 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 25/06/20

 

 

Μάλλον λάθος

 

Με την πορεία του τουρισμού να είναι φυσικά καθοριστική για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Και αν και σίγουρα δεν είμαστε επαγγελματίες του κλάδου. Εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και ακούγοντας τους επαγγελματίες του κλάδου. Νιώθουμε πως η κυβέρνηση με το ζήτημα του υποχρεωτικού δωματίου καραντίνας κάνει λάθος. Όπως δικαιολογημένα λένε και οι ίδιοι οι άνθρωπο του κλάδου. Με μια σειρά αποφάσεων, η πολιτεία πετάει το μπαλάκι του προβλήματος στους επαγγελματίες του κλάδου. Και είναι σίγουρο πως η κυβέρνηση θα μπορούσε να λάβει διαφορετικές αποφάσεις, βοηθώντας τον πιο σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας να ανασάνει, όσο αυτό είναι εφικτό.

 
 

 

Μας ξεπερνάει ….

 

Το έχουμε ξανά γράψει. Αλλά με αφορμή τα παραπάνω, θα το επαναλάβουμε. Ειλικρινά μας ξεπερνάει να βλέπουμε τον Σύριζα και τον Α. Τσίπρα να έχουνε επιλέξει για τομεάρχη τουρισμού, την κα Νοτοπούλου. Ειλικρινά, μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας …. Και με τόσους τεχνοκράτες να υπάρχουνε σε αυτή τη χώρα. Ο Α. Τσίπρας, σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα του κόμματος όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος. Την κα Νοτοπούλου βρήκε ως τον πλέον ικανό πρόσωπο να αναλάβει το πιο νευραλγικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό; Ειλικρινά αυτό μας ξεπερνάει.

 
 

 

Εκτίθενται όλο και περισσότερο….

 

Και συνεχίζοντας με το Σύριζα και τη γνωστή ιστορία με τις συνομιλίες του κ. Παππά. Ένα μόνο πράγμα μπορούμε να σχολιάσουμε. Πως ημέρα με την ημέρα, ο Σύριζα και ο Α. Τσίπρα εκτίθενται και πιο πολύ. Και ειλικρινά το εννοούμε αυτό.

 
 
 

Οι σύντροφοι από τη Βενεζουέλα που ήτανε;

 

Και εμείς έχουμε δύο απορίες. Ο κ. Ιγκλέσιας γιατί δεν ήτανε παρόν. Θα ήτανε μάλλον στην πολυτελή του Βίλα, γιατί κακά τα ψέματα η αριστερά θέλει και καλοπέραση. Γενικά οι αριστεροί φαίνεται να έχουνε ικανότητες στο real estate.

 

 

Δεύτερη απορία. Οι σύντροφοι από τη Βενεζουέλα του κ. Μαδούρου γιατί δε συμμετείχαν  στην τηλεδιάσκεψη.

 

Μπορεί να αστειευόμαστε …. Για την ακρίβεια να ειρωνευόμαστε κάποια πράγματα….. Αλλά ειδικά όσον αφορά τον Σύριζα και τον κ. Παππά, μην ξεχνάμε την επίσκεψη του στη Βενεζουέλα. Γενικά να μην ξεχνάμε πως ο Σύριζα και ο Α. Τσίπρας στήριξαν και στηρίζουνε έναν δικτάτορα, σε μια χώρα που ο λαός πραγματικά υποφέρει. Και αυτό τον δικτάτορα, ο Σύριζα τον στηρίζει. Φυσικά αυτός είναι ένας αριστερός δικτάτορας, αφού αν ήτανε δεξιός, ο Σύριζα θα επικαλούνταν στο σύνθημα,  ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Εσφαλμένοι ο περισσότερος κόσμος θεωρεί τέτοια γεγονότα ως μικρής σημασίας. Είναι πολύ μεγάλης σημασίας και δείχνουνε αρκετά πράγματα …..

 

 

 

Το μυστικό και γεμάτο ένταση τηλεφώνημα Τσίπρα – Παπαδημούλη: Η παραίτηση, οι «φοβέρες» και τα... παζάρια

 

Τέλος και σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ανακοίνωση του Δημήτρη Παπαδημούλη ότι θα δίνει τα ενοίκια που εισπράττει από τις μισθώσεις ακινήτων του για τη στέγαση προσφύγων ακολούθησε μια κολασμένη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, που δεν δημοσιοποιήθηκε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τού ζήτησε να αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής της ευρωομάδας.

Ο Παπαδημούλης τού θύμισε ότι έχει πάρει γύρω στους 300.000 σταυρούς και η συζήτηση εξελίχθηκε άσχημα.

Τελικά, συμφωνήθηκε να μη γίνουν διαρροές από καμία πλευρά, να βγει η ανακοίνωση που βγήκε και να φύγει ο Παπαδημούλης από επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε ουδέτερο χρόνο, μαζί με άλλες αλλαγές που θα γίνουν στο κόμμα (π.χ. ανασχηματισμός τομεαρχών), ώστε να μη φανεί σαν «τιμωρία».

Το «κλειδί» είναι ότι ο Παπαδημούλης δεν θα χάσει τη θέση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που την έχει καπαρώσει και θα τη διατηρήσει. Ποιος θα τον διαδεχθεί όταν έρθει η ώρα;

Ο Κούλογλου, που φαίνεται φαβορί, έχει ενημερώσει τον Τσίπρα ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση. Η Κουντουρά είναι από τους ΑΝ.ΕΛ., ο Κόκκαλης συνεργαζόμενος, ο Γεωργούλης θα ήταν κάπως υπερβολικό... Οπότε, εκ των πραγμάτων το δαχτυλίδι πάει στον Κώστα Αρβανίτη!

Τουλάχιστον αυτό θα το αντέξει καλύτερα ο Παπαδημούλης, μιας και είχαν φωτογραφηθεί πρόσφατα μαζί με τις παλαιστινιακές μαντήλες.

Για να γίνει, πάντως, λίγο πιο γλυκό το χάπι στον Παπαδημούλη, ο διάδοχός του μπορεί να μην οριστεί ως επικεφαλής, αλλά ως συντονιστής.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

   

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....