| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" |  +/-  |  "Μας ακούνε"  |  Fundamentalist  |  Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Τρίτη, 26/10/2021

 

 

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΧΑΕ, δημοσιοποίησε στα μέλη του Δ.Σ.  ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Σωκράτης Λαζαρίδης. Την απόφαση αυτή, έλαβε με γνώμονα τη διασφάλιση μίας ομαλής διάδοχης κατάστασης, επιθυμώντας να παραδώσει την σκυτάλη στην επόμενη γενιά με επίγνωση του ότι προσεγγίζει το όριο συνταξιοδότησης . Tο Δ.Σ. αποφάσισε, με βάση το υφιστάμενο πρόγραμμα διαδοχής (succession plan) του Ομίλου, στο πλαίσιο των κανόνων βέλτιστης εταιρικής πρακτικής, να αναθέσει στην Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων (nomination committee) την έναρξη διαδικασίας επιλογής υποψηφίων, με στόχο η όλη διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΧΑΕ ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για την πολυετή προσφορά του στον Όμιλο και τον θεσμό, αναγνωρίζοντας την πολιτική εξωστρέφειας που προώθησε καθιστώντας το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε έτη πολλαπλώς δύσκολα για την ελληνική οικονομία, ένα φερέγγυο και ισότιμο συνομιλητή και συνεργάτη με τις πιο ισχυρές αγορές του κόσμου, και εξέφρασε την επιθυμία, συνεκτιμώντας τον σημαντικό αριθμό στρατηγικών και αναπτυξιακών δράσεων που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη, να παραμείνει ο κ. Σωκράτης Λαζαρίδης στον Όμιλο ως Σύμβουλος Διοίκησης, μετά την εκλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου. Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλει στην ομαλή μετάβαση της διοίκησης και ταυτόχρονα η αναγνωρισμένη εμπειρία και γνώση του θα παραμείνει διαθέσιμη για την συνέχιση των προσπαθειών της ΕΧΑΕ στο νέο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον. O κ. Σωκράτης Λαζαρίδης θα παραμείνει στη θέση του ως Διευθύνων Σύμβουλος για ένα εύλογο διάστημα ολίγων μηνών, ώστε να υπάρξει το αναγκαίο χρονικό περιθώριο να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής του διάδοχου σχήματος.

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum