| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:05 - 14/05/2021

 

   Share

 

             Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ πολλών άλλων, ψηφίστηκε από μια μεγάλη μερίδα πολιτών, για να στείλει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές από το 80% στο... 100%!

 

 

            Το γεγονός ότι άνοιξαν με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ, οι πόρτες των φυλακών και πλέον σε κάθε αξιόποινη πράξη που τελείται, οι 7 στους 10 είναι πρώην φυλακισμένοι και σεσημασμένοι, λέει πάρα πολλά. Βγήκαν έξω χιλιάδες βαρυποινίτες, οι οποίοι συλλαμβάνονται άνετα και γρήγορα από τις αρχές ασφαλείας, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων αφού έχουν διαπράξει ένα νέο κακούργημα. Και δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις συλλαμβάνονται, αφού έχουν αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή. Μιλάμε γενικά για κακούργους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος, πεποιθήσεων κλπ.  Αξιοποιούν τα... χάδια του δημοκρατικού μας πολιτεύματος! Και εδώ που τα λέμε, πολύ καλά κάνουν! Ποιος... κακοποιός δεν θέλει το φως του!

 

            Έχουμε και όλους αυτούς που ξεφτιλίζουν την υπόσταση του κράτους και το κύρος του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, εισάγοντας ναρκωτικά, στερεοφωνικά, οινοπνευματώδη και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, μέσα στις φυλακές! Αισθάνονται ότι ζουν σε ένα κράτος που είναι χειρότερο από... οίκο ανοχής! Οι άνθρωποι θέλουν να γλεντήσουν τον σύντομο βίο τους υπό συνθήκες εγκλεισμού, προετοιμαζόμενοι να βγουν και πάλι έξω για να πάρουν τη... ζωή στα χέρια τους. Τώρα, αν πάρουν και καμιά... ζωή, ε, δεν... χάλασε και ο κόσμος! Συμβαίνουν αυτά στις δημοκρατικές κοινωνίες...

 

            Τα ειδεχθή εγκλήματα κατά πολιτών από κατά συρροή δολοφόνους που δεν μπορούν να συμβιώνουν ανάμεσα μας, οι ληστές ή οι κακοποιοί που επιτίθενται σε κρατικούς υπαλλήλους (π.χ. οδηγούς λεωφορείων), οι εγκληματίες με τις μολότοφ και όλα τα... κελεπούρια της ελληνικής... φρουτοπίας, εκμεταλλεύονται μια κατάσταση παγιωμένης τσογλανοποίησης, η οποία θέλει τον νοικοκύρη μόνιμο θύμα και τον θύτη, μόνιμο... κατατρεγμένο που τον έχει γονατίσει το... σύστημα, ρίχνοντας τον στο... λούκι της παρανομίας, γιατί ο καπιταλισμός είναι σκληρός, άμα λάχει να ούμε...!

 

            Από την άλλη, η Δημοκρατία δεν μπορεί να συμπεριφέρεται εκδικητικά. Αλλά ουδείς, πλην των εγκληματιών, μπορεί να αποδεχθεί ότι η Δημοκρατία πρέπει να αφήνει περιθώρια... παρερμηνειών, σε σχέση με την ευρυθμία σε μια κοινωνία. Δεν μπορεί ένα κράτος δικαίου να ανέχεται τη μετατροπή της αστυνομίας σε έναν αμυντικό μηχανισμό που γίνεται σάκος του μποξ. Φυσικά, οι δημοκρατικοί κανόνες ρυθμίζουν και το αντίθετο. Δηλαδή, την εκμετάλλευση της εξουσίας από κάποιον κρατικό λειτουργό απέναντι στον πολίτη. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα και δεν χρειάζονται περιατέρω αναλύσεις...

 

            Ανάμεσα μας κυκλοφορούν υπάνθρωποι. Άνθρωποι που δεν μπορούν επ΄ ουδενί λόγω να συνυπάρξουν και να αποδεχθούν το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της συντεταγμάνης πολιτείας. Η συντεταγμένη Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τους φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες, από τα αποβράσματα που καίνε, σπάνε, κλέβουν, βιάζουν, εκτελούν με όπλα ή "σκοτώνουν" με ναρκωτικά. Επειδή δεν γίνεται κάθε φιλήσυχος πολίτης να γίνει... πιστολέρο, είναι δουλειά της κυβέρνησης και του κράτους δικαίου, να διαμορφώσουν σκληρούς και αδιαμφισβήτητους κανόνες σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, της αξιοπρέπειας της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

 

            Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει το κόμπλεξ ότι θα την κατηγορήσουν ως... Χούντα, τα κόμματα που δεν βγάζουν... άχνα κατά των τραμπούκων και εγκληματιών που εξέθρεψαν ή διευκόλυναν με διάφορους ευνοϊκούς νόμους. Ειρήσθω εν παρόδω καταντά... ανέκδοτο να βλέπεις το πολιτικό κηφηναριό που δεν έχει δουλέψει ποτέ, να λειτουργεί ως αυτόκλητος υπερασπιστής των εργαζομένων. Όπως δεν μπορούν να μιλάνε για ασφάλεια και έννομη τάξη, αυτοί που είναι καλά φρουρούμενοι και υποκινούν ή καλυπτουν εκδηλώσεις λατρείας κατά συρροή δολοφόνων. 

 

            Κάπου εκεί χάνεται η μάχη της λογικής με το κακό. Και το είδαμε αυτό μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, όπου η Ελληνική Αστυνομία, υιοθέτησε μια άκρως αμυντική στάση, δια της... ανυπαρξίας της, μετά το δυσάρεστο, αλλά ευτυχώς όχι τραγικό περιστατικό με τον νεαρό αστυνομικό που έπεσε θύμα της μανίας εγκληματιών. Ένα περιστατικό που φυσικά οφείλουμε να πούμε ότι τροφοδοτήθηκε από μια άκρως αντι-επαγγελματική συμπεριφορά ενός άλλου αστυνομικού που έκανε τα εύκολα δύσκολα με έναν... τσαμπουκαλή, ο οποίος λίγο έλειψε να γίνει και... εθνικός ήρωας. Μην σας πούμε ότι στις επόμενες εκλογές, θα τον δούμε και υποψήφιο βουλευτή! Και σε αυτό να προσθέσουμε και την παρ΄ ολίγο αφαίρεση ζωής ενός πολίτη που είχε το... θράσος να παρατηρήσει σουρωμένους αλήτες, οι οποίοι σαν αναίσθητα ζώα, μετατρέπουν τη ζωή των κατοίκων της περιοχής σε κόλαση.

 

            Κάποιοι πιστεύουν ότι το δόγμα του κεντρώου χώρου, δεν πρέπει να αφήνει περιθώριο παρερμηνειών περί υιοθέτησης πρακτικών "αστυνομικού κράτους". Αν το αυτονόητο για την αντιμετώπιση του εγκλήματος, θεωρείται... φασισμός, τότε ας το κλείσουμε το... μαγαζί μία και καλή! Αλλά, δεν γίνεται να αποδεχθούμε την ήττα μας ως κοινωνία και να υπογράψουμε τον θάνατο της Δημοκρατίας ως γνήσιο ελληνικό δράμα, εν χορδαίς και οργάνοις. Είναι το μεγάλο... κενό που σπεύδουν να αξιοποιήσουν τα αποβράσματα, οι δολοφόνοι, οι τραμπούκοι και τα δημιουργήματα του τσογλανοποιημένου περιθωρίου. Η αλητεία δεν μπορεί να κυριαρχήσει. Η ανοχή στους εγκληματίες δεν μπορεί να επικρατήσει. Και κυρίως δεν μπορούμε να ηττηθούμε θεσμικά, πολιτισμικά και κοινωνικά αποδεχόμενοι ευνοϊκούς νόμους υπέρ των... αρνητών της ευνομίας και της ευρυθμίας.

 

            Πολλοί θα επικαλεστούν ως δικαιολογία για τις αποτρόπαιες πράξεις τους την... καραντίνα, την... κούραση, την... πίεση και δεν ξέρουμε τι άλλο. Μπορεί να τους φταίει ότι η γη είναι... επίπεδη, όπως λέει ο Βαρουφάκης, ο οποίος μάλιστα δεν το θέτει καν σε συζήτηση, γιατί έτσι είναι!!! Από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι υπουργεία τύπου "Προστασίας του Πολίτη" ή "Δικαιοσύνης", πρέπει να δικαιολογούν τον τίτλο τους δια του σεβασμού των πολιτών και όχι δια της αναγωγής τους σε... ανέκδοτα.

 

            Όταν ο πολίτης έχει την πεποίθηση ότι αποβράσματα της κοινωνίας έχουν το πάνω χέρι και κάνουν ό,τι θέλουν, δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής για τη ζωή του και την περιουσία του. Δεν ξέρει πώς να αμυνθεί και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το επιπλέον κόστος που θα προκύψει, αν ο μη γένοιτο, βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Δεν ξέρει τι να κάνει όταν αποβράσματα της κοινωνίας, μπορούν να αφαιρούν ζωές για... καλαμπούρι, να ληστεύουν, να πετάνε μολότοφ, να καίνε ή να επιτίθενται σε οδηγούς λεωφορείων γιατί κάνουν... στάσεις για να πάρουν επιβάτες (!!!). Και πολλά ακόμη. Και εμείς μπροστά σε όλα αυτά, νομίζουμε ότι είναι... Παρασκευή και βλέπουμε το δελτίο καιρού με τη Χριστίνα Σούζη, να μας περιγράφει πώς η μεταφορά αφρικανικής σκόνης θα μας προκαλέσει αλλεργίες...

 

            Αυτό το τμήμα της κοινωνίας είναι τα δημιουργήματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ακραίων εξτρεμιστών, είτε από αριστερά είτε από δεξιά. Πάνω κάτω μπορούμε να σχηματίσουμε το προφίλ των κακοποιών και από πού κρατάει η... σκούφια τους. Ας προσέξει η κυβέρνηση μέχρι που μπορεί να φτάσουν τα όρια ανοχής του κόσμου. Για παράδειγμα, δεν νοείται να έχει συλληφθεί δολοφόνος και να παρουσιάζεται εκ του νόμου των προσωπικών δεδομένων ως "φερόμενος δράστης". Δεν γίνεται να έχεις πιάσει τον άλλον με τη... γίδα στην πλάτη μέσω των καμερών ασφαλείας και να απαγορεύεται η κοινοποίηση του προσώπου του, όταν αυτός μπορεί να κάνει το ίδιο ανενόχλητος για μέρες. Δεν γίνεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι εγκληματίες και φυγόδικοι που μπορεί να πίνουν τον καφέ τους δίπλα μας με το... κουμπούρι κρυμμένο στο τσαντάκι και να μην κυκλοφορεί η φωτογραφία τους παντού. Δεν γίνεται να συλλαμβάνονται ληστές και βασανιστές ηλικιωμένων και να δημοσιποιούνται οι φωτογραφίες τους κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, στις... 30 Φεβρουαρίου!

 

            Επιπλέον, η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η χρήση των καμερών πρέπει να είναι ευρεία σε κάθε δημόσιο χώρο. Το ίδιο πρέπει να αντιληφθούν και οι πολίτες προκειμένου να προστατεύσουν τη ζωή τους και την περιουσία τους. Τα μέτρα αυτοπροστασίας, αποτελούν μέτρα αποτροπής έκνομων ενεργειών και τόνωσης της δημόσιας τάξης και ευνομίας. Μακάρι να το επέτρεπε η οικονομική συγκυρία και να δίνονταν γερές επιδοτήσεις σε οικονομικά αδύναμους πολίτες για την αγορά τέτοιων συστημάτων παρακολούθησης. Γιατί έχει αποδειχθεί ότι λειτουργούν αποτρεπτικά. Δεν ξέρουμε πραγματικά πόσες χιλιάδες αξιόποινες πράξεις θα είχαν διαπραχθεί εάν δεν υπήρχε ο φόβος της κάμερας. Οι κάμερες έχουν μπει στη ζωή μας, αλλά η χρήση τους πρέπει να γίνει ακόμη πιο εντατική.

 

            Ο καθένας πρέπει να κάνει το κουμάντο του και να θωρακίσει το σπίτι του, γιατί το επόμενο βήμα της παραβίασης του, είναι η απειλή κατά της ζωής. Όσοι θεωρούν ότι όλα αυτά είναι... σκληρά και... φασιστικά, προφανώς είτε είναι εγκληματίες, είτε εν δυνάμει κακοποιοί που θέλουν να βλάψουν τον συνάνθρωπο τους. Ένας πολίτης που δεν έχει σκοπό να βλάψει τον συμπολίτη του, δεν ενοχλείται ούτε από τις κάμερες, ούτε από τίποτα άλλο. Ίσα ίσα, που ο πολίτης μπορεί να προστατευτεί και από την κατάχρηση εξουσίας ενός κρατικού λειτουργού.

 

            Από την άλλη, υπάρχει ο πολίτης να αισθανθεί εντελώς απροστάτευτος και να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προμηθευτεί όπλα για να προστατεύσει τη δική του ζωή, καθώς και τη ζωή των μελών της οικογενείας του. Και τότε ξέρετε βεβαίως, τι θα συμβεί στην περίπτωση που ο αμυνόμενος υπερασπιστεί τη ζωή του έναντι του επιτιθέμενου. Θα γίνει αυτός... εγκληματίας και ο πραγματικός εγκληματίας θα είναι το... θύμα. Δεν υπάρχει νοικοκύρης που να θέλει να φτάσει σε αυτό το σημείο και αυτό δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Γιατί αλλιώς, δεν θα μιλάμε για μια εύρυθμη κοινωνία, αλλά αντιθέτως, για μια απέραντη ζούγκλα. 

 

            Τα πράγματα είνια πολύ απλά. Κανένας νομοταγής πολίτης δεν θέλει να βρεθεί στη φυλακή, υπερασπιζόμενος τη ζωή του και την περιουσία του, κάνοντας χρήση... σιδερικών. Ωστόσο, δεν μπορεί να σκεφτεί ότι μπορεί να καταλήξει και στο... χώμα. Γι αυτό η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει σοβαρά, χωρίς παρενθέσεις, αγκύλες και αστερίσκους, να ασχοληθεί εδώ και τώρα με την πρόληψη και την πάταξη του εγκλήματος. Πρέπει να καταστήσει σαφές στο οργανωμένο έγκλημα, ότι η κοινωνία και η Δημοκρατία δεν ανέχονται τέτοιες πρακτικές. Ο νόμος πρέπει να είναι... σοκαριστικός για όσους διανοηθούν να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή, να ληστέψουν, να κακοποιήσουν και να κάψουν. Όταν χαρακτηρίζουμε τις ενέργειες τραμπούκων ως "παρεμβάσεις" και τον συλληφθέντα δολοφόνο ως "φερόμενο δράστη" ή τον καταδικασμένο κατά συρροή δολοφόνο ως... αγωνιστή, τότε το καρκίνωμα, θα μετατραπεί σε πολυμεταστατικό καρκίνο και μάλιστα μη αντιμετωπίσιμο.

 

            Κύριε Μητσοτάκη και κύριοι της κυβέρνησης, ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις με βάση το πλαίσιο που αρμόζει σε δημοκρατίες οι οποίες θέλουν να προστατεύονται, αλλά και να προστατεύουν τους πολίτες τους. Είμαστε μια κοινωνία δυτικού τύπου και σε μερικά χρόνια ίσως απειληθούμε και από ασύμμετρες απειλές που έχουν να κάνουν με τον... συνωστισμό διαφόρων "επενδυτών" που... λιάζονται και... εξαφανίζονται. Η Δημοκρατία δεν μπορεί να εκδικείται, αλλά δεν μπορεί και να υποτάσσεται στους πάσης φύσεως εγκληματίες. Και αν κάποιοι... δημοκράτες χαρακτηρίσουν όλα αυτά ως... φασιστικά, ας μας αναλύσουν καλύτερα το προφίλ των κομμουνιστικών καθεστώτων, όπου κάποτε αν σε έπιαναν να καπνίζεις... Marlboro σε πήγαιναν σε μπουντρούμια ή σε... εξωτικούς χειμερινούς προορισμούς με -60 βαθμούς Κελσίου για να σπας τον πάγο με το... κεφάλι σου!. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας μιλήσουν για τη δική τους "δημοκρατία", η οποία εκφράζει τους "δημοκράτες"... εγκληματίες.

 

            Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να πράξει. Και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι όλα όσα πρέπει να πράξει, είναι αποφάσεις μερικών εβδομάδων, για να μην πούμε... ημερών! Ιδού η Ρόδος, ιδού και η... τόλμη! Και πρέπει να γνωρίζει η κυβέρνηση ότι το επόμενο στάδιο μετάβασης μιας τσογλανοποιημένης κοινωνίας, είναι η... ζούγκλα!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....