| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Παρέμβαση ΗΠΑ: Μήνυμα Μπλίνκεν στον Τσαβούσογλου για τα ελληνοτουρκικά

 

Σάββατο, 22/05/2021

 

   Share

 

Μήνυμα του Άντονι Μπλίνκεν στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τα ελληνοτουρκικά. Τη συνεχή στήριξη της Ουάσιγκτον στις συνομιλίες που διεξάγονται μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Τούρκο ομόλογο του το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έθεσε το θέμα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών.

 

 

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, «ο υπουργός Μπλίνκεν και ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου συζήτησαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένων των κοινών μας συμφερόντων στη Συρία και στο Αφγανιστάν. Ο υπουργός (Μπλίνκεν) σημείωσε τη συνεχή υποστήριξη των ΗΠΑ στις συνομιλίες μεταξύ των συμμάχων του ΝΑΤΟ Τουρκίας και Ελλάδας και τόνισε τη σημασία της προώθησης και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών».

 

Έως στιγμής το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για τη συνομιλία των δυο ανδρών. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....