| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Λεωφόρος Αθηνών

Καθημερινά Σχόλια για τo ελληνικό χρηματιστήριο και τις αγορές...

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

00:01 - 05/03/25

                                       

X.A.

 

Με μεγάλη νευρικότητα λόγω της εικόνας των διεθνών αγορών ξεκίνησε χθες το Χ.Α., με το ΓΔ να βρίσκεται το πρωί στο +2,8%. Ωστόσο η όλο και μεγαλύτερη πτώση των διεθνών αγορών, οδήγησε τελικά το Χ.Α. στο -0,35% (έχοντας βρεθεί και -1% μια ώρα περίπου πριν το κλείσιμο), με τη συνολική πάντως εικόνα να χαρακτηρίζεται καλή. Σε μια αγορά που παρά το πολύ αρνητικό κλίμα στο εξωτερικό, φάνηκε να υπάρχουνε αγοραστές ξένα χαρτοφυλάκια, ειδικά σε επιλεγμένες μετοχές του FTSE 25, με πρώτες τις τράπεζες. Κάπως έτσι ο ΓΔ έκλεισε στις 1.602,15 μονάδες (-0,35%) με μεγάλο συνολικό τζίρο 303 εκ ευρώ (μόνο 36εκ ευρώ τα πακέτα) σε μια ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση. Το μεγάλο στοίχημα ήτανε και παραμένει στην παρούσα φάση η μη απώλεια των 1.610 – 1.600 μονάδων, δηλαδή των 1.600 μονάδων. Στη χειρότερη να κρατηθεί η επαφή με αυτά τα επίπεδα. Όπως χαρακτηριστικά γράφουμε, να γίνει μια νέα βάση κοντά στα τρέχοντα επίπεδα και σε δεύτερο χρόνο η αγορά να επιχειρήσει τον επόμενο ανοδικό κύκλο. Αναφορικά με τις επόμενες ισχυρές στηρίξεις χάνοντας τα επίπεδα των 1.600 μονάδων, αυτές βρίσκονται στις 1.550 και χαμηλότερα στις 1.510 – 1.500 μονάδες….

 
 
                                  

Alpha Bank

 

Με μεγάλη νευρικότητα και παρά την άνοδο της Παρασκευής, που πέραν της ώθησης από τα καλά αποτελέσματα 2024. Σε μεγάλο βαθμό οφείλονταν και στο rebalancing. Πολύ θετικά κρίνεται η χθεσινή εικόνα της ΑΛΦΑ, που έγγιξε μέσα στην ημέρα τα 2,00 ευρώ, κλείνοντας τελικά στα 1,981 ευρώ, +1,72%. Επαναλαμβάνουμε σε μια καλή εικόνα, με τους αγοραστές φανερά να έχουνε το πάνω χέρι, τουλάχιστον με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή.…

 

Όσον αφορά την κεντρική τάση, αυτή φυσικά παραμένει πλήρως θετική στη βάση της παραμονής (έχοντας και απόσταση ασφαλείας) υψηλότερα των πρώτων ισχυρών στηρίξεων. Αυτές βρίσκονται στα επίπεδα των 1,90 και κυρίως 1,81 – 1,80 και 1,76 – 1,75 ευρώ. Επαναλαμβάνουμε παραμονές που διατηρούνε την κεντρική τάση πλήρως θετική, με επόμενο στόχο τις αντιστάσεις στα 2,00 ευρώ, όπου θα επαναξιολογούνταν τα δεδομένα, αφού διάσπαση της, μπορεί και σχετικά εύκολα να στείλει τη μετοχή στα 2,20 ευρώ…

 

                                

Τράπεζες

 

Η τελευταία ανάλυση της DBRS για τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς) καταδεικνύει τη συνεχή ενίσχυση των πιστωτικών τους προφίλ, γεγονός που βελτιώνει τη στρατηγική τους ευελιξία ενόψει μελλοντικών προκλήσεων.

 

Βασικά Συμπεράσματα της Έκθεσης

 

Ισχυρή Κερδοφορία:

 

Οι ελληνικές τράπεζες κατέγραψαν συνολικά καθαρά κέρδη ύψους 4,3 δισ. ευρώ το 2024, σημειώνοντας αύξηση 18% σε ετήσια βάση. Η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στη διατήρηση υψηλών εσόδων από καθαρά επιτοκιακά περιθώρια (NII), στην άνοδο των προμηθειών και στον αυστηρό έλεγχο του κόστους.

 

Αύξηση Εσόδων από Επιτοκιακά και Μη Επιτοκιακά Έσοδα:

 

Το καθαρό επιτοκιακό εισόδημα αυξήθηκε κατά 6%, κυρίως λόγω της ανάπτυξης του δανειακού χαρτοφυλακίου, των επενδύσεων σε κρατικά ομόλογα και των αντισταθμιστικών στρατηγικών.

 

Τα έσοδα από προμήθειες αυξήθηκαν κατά 17%, υποστηριζόμενα από τραπεζικές υπηρεσίες, διαχείριση κεφαλαίων και ασφαλιστικά προϊόντα.

 

Το κόστος διατήρησε μια υγιή σχέση με τα έσοδα, με το cost-to-income ratio να παραμένει στο 34%.

 

Μείωση του Κόστους Κινδύνου και Ενίσχυση του Πιστωτικού Προφίλ:

 

Οι προβλέψεις για επισφαλή δάνεια μειώθηκαν κατά 29%, ενώ ο δείκτης κόστους κινδύνου (Cost of Risk - COR) περιορίστηκε στις 69 μονάδες βάσης.

 

Οι δείκτες μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (NPEs) μειώθηκαν στο 2,9% (από 4,1% το 2023), ενώ η κάλυψη NPEs αυξήθηκε στο 74%.

 

Η μείωση των NPEs οφείλεται τόσο σε διαγραφές όσο και σε πωλήσεις χαρτοφυλακίων μέσω του προγράμματος Ηρακλής.

 

Ισχυρή Ρευστότητα και Χρηματοδότηση:

 

Οι τράπεζες συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται κυρίως από καταθέσεις, οι οποίες αντιστοιχούν στο 89% των συνολικών πηγών χρηματοδότησης.

 

Η χρήση χρηματοδότησης από την ΕΚΤ έχει μειωθεί, ενώ η έκδοση χρέους αυξάνεται για την κάλυψη των απαιτήσεων MREL.

 

Ο δείκτης κάλυψης ρευστότητας (LCR) παραμένει πάνω από 200%, διασφαλίζοντας υγιή χρηματοδότηση.

 

Ενίσχυση Κεφαλαιακών Δεικτών:

 

Ο δείκτης CET1 αυξήθηκε στο 16,2% (από 15,6%), ενώ ο συνολικός δείκτης κεφαλαίου έφτασε στο 20,3%.

 

Η ποιότητα κεφαλαίου βελτιώθηκε, με τις αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις (DTCs) να μειώνονται στο 49% του CET1.

 

Οι τράπεζες εξετάζουν τη δυνατότητα στρατηγικών κινήσεων όπως συγχωνεύσεις και εξαγορές (M&A) για τη διαχείριση κεφαλαίων.

 

Συμπέρασμα

 

Η έκθεση της DBRS καταδεικνύει τη σημαντική βελτίωση των ελληνικών τραπεζών τόσο σε όρους κερδοφορίας όσο και πιστωτικού προφίλ. Παρόλο που η εξάρτηση από το καθαρό επιτοκιακό εισόδημα παραμένει υψηλή και οι μειούμενες επιτοκιακές αποδόσεις μπορεί να πιέσουν τα έσοδα, η στροφή προς εναλλακτικές πηγές (προμήθειες, asset management) αποτελεί θετική εξέλιξη. Η ισχυρή κεφαλαιακή θέση και η διατήρηση της ρευστότητας προσφέρουν ευελιξία για μελλοντικές στρατηγικές κινήσεις. Ωστόσο, οι τράπεζες θα πρέπει να διαχειριστούν προσεκτικά τις επιπτώσεις από το μακροοικονομικό περιβάλλον, τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τη σταδιακή απόσυρση των υποστηρικτικών μέτρων.

 
 
 
                           

ΔΕΗ

 

Επαναλαμβάνοντας πως ως GFF είμαστε ουδέτεροι για τη μετοχή, παρά την ομολογουμένως μεγάλη  βελτίωση που υπάρχει στα οικονομικά της εταιρείας. Στις 26 Μαρτίου, η διοίκηση της ΔΕΗ, υπό την ηγεσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Στάσση, πρόκειται να ανακοινώσει τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου για το 2024.

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, η διοίκηση Στάσση φαίνεται πως επιτυγχάνει τον αναθεωρημένο στόχο για EBITDA ύψους 1,8 δισ. ευρώ. Η αγορά παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία της ΔΕΗ, της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, σε μια συγκυρία όπου η ελληνική κεφαλαιαγορά επηρεάζεται από ανακατατάξεις επενδυτικών χαρτοφυλακίων και διαμορφώνει στρατηγικές προστασίας έναντι των γεωπολιτικών αβεβαιοτήτων που προκαλούνται από την αντιπαράθεση ΗΠΑ και Κίνας στον τομέα του οικονομικού προστατευτισμού. Παράλληλα, υπάρχει διάχυτος προβληματισμός για τις εξελίξεις στον ρυθμό της απανθρακοποίησης.

 

Στόχος EBITDA 1,8 Δισ. Ευρώ το 2024

 

Όπως αναφέρουν οι αναλυτές, η διοίκηση της ΔΕΗ φαίνεται να επιτυγχάνει τον επικαιροποιημένο στόχο για EBITDA 1,8 δισ. ευρώ το 2024. Σημειώνεται ότι στις αρχές του έτους, η επιχείρηση είχε θέσει τον πήχη της επαναλαμβανόμενης λειτουργικής κερδοφορίας στα 1,7 δισ. ευρώ. Η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου ΑΠΕ, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, καθώς και η εξαγορά των περιουσιακών στοιχείων της ENEL στη Ρουμανία, διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου των 1,8 δισ. ευρώ EBITDA.

 

Παράλληλα, η ΔΕΗ αναμένεται να διανείμει μέρισμα για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τις προβλέψεις να δείχνουν αύξηση 60% σε σύγκριση με το 2023. Σύμφωνα με τους αναλυτές, το μέρισμα εκτιμάται πως θα διαμορφωθεί περίπου στα 0,40 ευρώ ανά μετοχή, έναντι 0,25 ευρώ το προηγούμενο έτος.

 

Αυξημένο EBITDA για το 2025 και Αδιάκοπες Επενδύσεις στις ΑΠΕ

 

Σύμφωνα με πηγές της αγοράς που μίλησαν στον ΟΤ, αναμένεται η διοίκηση της ΔΕΗ να δώσει κατευθυντήριες γραμμές για EBITDA 2 δισ. ευρώ το 2025, ενώ το μέρισμα προβλέπεται να διαμορφωθεί στα 0,60 ευρώ ανά μετοχή. Οι επιδόσεις αυτές εκτιμάται ότι θα καταγραφούν σε ένα περιβάλλον προκλήσεων για τις ευρωπαϊκές ενεργειακές αγορές, εντός του οποίου ο όμιλος ΔΕΗ επιδεικνύει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα.

 

Η εταιρεία συνεχίζει τη στρατηγική στήριξης των καταναλωτών μέσω της τιμολογιακής της πολιτικής, διατηρώντας ταυτόχρονα έναν ισχυρό ισολογισμό και θωρακίζοντας τα θεμελιώδη μεγέθη της. Παράλληλα, το επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους 10,1 δισ. ευρώ για την τριετία 2025-2027 συνεχίζεται χωρίς επιβράδυνση, με τη ΔΕΗ να προγραμματίζει επενδύσεις 3,7 δισ. ευρώ ετησίως, εκ των οποίων το 51% θα κατευθυνθεί σε έργα ΑΠΕ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία έχει θέσει στόχο για εγκατεστημένη ισχύ ΑΠΕ 6,3 GW σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σκοπό να φτάσει τα 11,8 GW έως το 2027. Παρά τον γενικότερο προβληματισμό για ενδεχόμενο φρενάρισμα των επενδύσεων στις ΑΠΕ, οι εκτιμήσεις της αγοράς δείχνουν ότι η ΔΕΗ θα συνεχίσει την πράσινη μετάβασή της, εξασφαλίζοντας λειτουργική κερδοφορία 600 εκατ. ευρώ από αιολικά, φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά έως το 2027.

 

Καθοριστικό ορόσημο για αυτήν τη διαδρομή αποτελεί το 2026, έτος κατά το οποίο η ΔΕΗ προγραμματίζει την πλήρη παύση λειτουργίας της τελευταίας λιγνιτικής μονάδας της.

 
 
                                                

ΕΛΧΑ

 

Σε ένα σύντομο σχόλιο τώρα για τα αποτελέσματα της ΕΛΧΑ που δημοσιεύτηκαν χθες, όσο και αν στις κυκλικές εταιρείες οι όποιες εκτιμήσεις είναι δύσκολες, αφού από τρίμηνο σε τρίμηνο παρατηρούνται μεγάλες αλλαγές.  H εικόνα σε γενικές γραμμές ήτανε ικανοποιητική. Σταθμίζοντας τα όλα, η εισηγμένη συνεχίζει να μην είναι ακριβή, όπως όμως εδώ και αρκετό καιρό, μην μπορώντας να πείσει τους πιο μεγάλους επενδυτές, κάνοντας μια πειστική χρηματιστηριακή πορεία. Δε θέλουμε να αναφερθούμε σε νούμερα αφού μπορεί κανείς να διαβάσει την εταιρική ανακοίνωση. Από αυτά που πιστεύουμε είναι πως ανάμεσα σε άλλα η εισηγμένη χρειάζεται αύξηση της διασποράς της, με το βασικό μέτοχο (Βιοχάλκο) να έχει αυτή τη στιγμή το  84,78% των μετοχών. Ένα placement μετοχών που πιστεύουμε πως θα μπορούσε να αποδειχθεί το σημείο κλειδί για να δούμε μέσο-μακροπρόθεσμα υψηλότερες τιμές στο ταμπλό.

 
 

 

Χρηματιστηριακό Ημερολόγιο

 

05 Μαρ 2025 00:00: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΕΛΛ ) Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων,

05 Μαρ 2025 00:00: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. ( ΕΛΧΑΟ1 ΕΛΧΑ ) Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών,

05 Μαρ 2025 10:00: CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ( ΣΠΙ ) Ετήσια Γενική Συνέλευση, Γραφεία CPI: Ραφαηλίδη 1, Ταύρος 17778

 

06 Μαρ 2025 00:00: ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK A.E. ( OPTIMA ) Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων,

06 Μαρ 2025 00:00: ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK A.E. ( OPTIMA ) Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών,

06 Μαρ 2025 12:00: ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( EVR ) Γενική Συνέλευση, ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, 19ο ΧΛΜ. ΛΕΩΦ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, Β Κ.Σ., ΚΤ Β7, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

 

07 Μαρ 2025 00:00: EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ( ΕΥΡΩΒ ) Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων,

07 Μαρ 2025 00:00: TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ( ΤΡΑΣΤΟΡ ) Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων,

07 Μαρ 2025 00:00: TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ( ΤΡΑΣΤΟΡ ) Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων,

07 Μαρ 2025 00:00: IDEAL HOLDINGS A.E. ( ΙΝΤΕΚΟ1 ΙΝΤΕΚ ) Επιστροφή Κεφαλαίου,

 

Συναλλαγές σε Πακέτα

4 Μαρ 2025 Stocks

Εταιρεία

Ώρα

Αριθμός χρεογράφων

Τιμή χρεογράφου

Αξία συναλλαγής

ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Α.Ε.

17:18:18

1.200.000

4,52

5.424.000

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

17:17:57

850.000

9,018

7.665.300

ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Α.Ε.

17:14:59

144.255

4,52

652.032,6

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

17:14:51

290.000

9,018

2.615.220

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

16:51:56

1.000.000

2,495

2.495.000

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

16:43:49

45.000

8,936

402.120

BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC

16:37:53

2.000

5,36

10.720

ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Α.Ε.

16:00:39

75.000

4,445

333.375

ΟΤΕ Α.Ε.

15:45:51

50.000

14,98

749.000

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

15:04:33

200.000

8,942

1.788.400

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

15:01:49

240.000

2,479

594.960

ALPHA ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

14:57:54

1.656.145

1,9655

3.255.152,9975

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

14:34:17

3.151

18,5

58.293,5

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

14:32:37

11.000

18,5

203.500

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

14:01:52

250.000

8,964

2.241.000

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

12:56:19

200.000

8,96

1.792.000

ALTER EGO MEDIA Α.Ε.

12:07:47

150.000

4,57

685.500

ALTER EGO MEDIA Α.Ε.

12:05:57

100.000

4,57

457.000

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

12:04:29

150.000

2,51

376.500

LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε.

11:54:00

45.460

6,595

299.808,7

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

11:04:22

7.241

8,4726

61.350,0966

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

10:59:35

150.000

2,514

377.100

ALPHA ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

10:50:50

484.027

1,967

952.081,109

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

10:32:28

19.366

18,32

354.785,12

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

10:31:41

130.040

2,498

324.839,92

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ

10:30:57

139.383

12,97

1.807.797,51

Γνωστοποιήσεις συναλλαγών

 

28/02/25

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.  [ ΕΥΡΩΒ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

A

28 Φεβ 2025

Π

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεν. Διευθυντής

Ο Ιδιος

2,53

40.000

101.080

Πλήθος: 1
   

A

28 Φεβ 2025

Π

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεν. Διευθυντής

Ο Ιδιος

2,50

7.000

17.500

 

Kάντε Trading σε ελληνικές & ξένες μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών με την οποία το GFF συνεργάζεται (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υπορέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo).

Λήψη τώρα!!

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

 

Παλαιoτερα Σχόλια

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2025 Greek Finance Forum