| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Λεωφόρος Αθηνών

Καθημερινά Σχόλια για τo ελληνικό χρηματιστήριο και τις αγορές...

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

00:01 - 06/05/22

 

 

X.A.

 

Αν θα χρησιμοποιούσαμε μια λέξη για τη χθεσινή συνεδρίαση, αυτή θα ήτανε tragic. Τι άλλο να πεις όταν ξεκινάς +2% και τελικά κλείνει με πτώση 1,32%, στις 888,47 μονάδες. Και η αγορά έκλεισε όχι μόνο χαμηλότερα των 900 μονάδων, αλλά και των 890 μονάδων …… Πλέον έχει σημάνει πραγματικός συναγερμός, με ζητούμενο έστω μια αντίδραση και επιστροφή του ΓΔ υψηλότερα των 890 – 900 μονάδων ή στη χειρότερη περίπτωση να διατηρηθεί η επαφή με αυτά τα επίπεδα. Διαφορετικά πάμε για έναν νέο κύκλο πτώσης.

 

 
 

 

FTSE 25  

 

Στις 2.150,20 μονάδες (-1,42%) έκλεισε χθες ο FTSE 25, σημειώνοντας πως από τις 2.180 μέχρι τις 2.160 μονάδες, υπάρχει μεγάλος αριθμός πολύ ισχυρών στηρίξεων (τόσο από το ημερήσιο όσο και το εβδομαδιαίο διάγραμμα).  Και με το δείκτη να κλείνει χθες χαμηλότερα, απαιτείται άμεσα αντίδραση και επιστροφή υψηλότερα τους .... Διαφορετικά και σε σχέση με τα όσα αναφέραμε παραπάνω για το ΓΔ, υπάρχει κίνδυνος ο δείκτης - αγορά να φύγει κατακόρυφα σε χαμηλότερα επίπεδα...

 

 
 

 

Alpha Bank

 

Όπως και συνολικά η αγορά, σε μεγάλη απόσταση από το υψηλό ημέρας (1,0945 ευρώ) έκλεισε χθες η ΑΛΦΑ (1,0405 ευρώ, -1,84%), με τη μετοχή να συνεχίζει να προβληματίζει, με κλειδί έστω η μετοχή να μη χάσει οριστική την επαφή με τα κρίσιμα τεχνικά επίπεδα των 1,06 – 1,08 ευρώ. Σε αντίθετη περίπτωση, τα βλέμματα στρέφονται στις επόμενες στηρίξεις και τα 1,00 – 0,98 ευρώ και 0,96 ευρώ, όπου πλέον μιλάμε για επίπεδα με τα οποία συνδέεται η μακροπρόθεσμη τάση της μετοχής. Τώρα με βάση την παραμονή υψηλότερα των 1,06 – 1,08 ευρώ, ο στόχος είναι οι αντιστάσεις στα 1,10 και κυρίως 1,13 – 1,15 ευρώ. Απλώς θα πούμε πως μόνο μετά από επιστροφή υψηλότερα αυτών των επιπέδων μπορούμε να μιλήσουμε για ουσιαστική βελτίωση της τάσης.

 

 
 

 

ΕΛΠΕ – ΜΟΗ

 

Τώρα όσον αφορά τη Motor Oil και τα ΕΛΠΕ ….. Κρατάμε τα τελευταία ρεπορτάζ για τις σχέσεις των δύο εταιρειών με Ρωσία – Ουκρανία …. Όπως λοιπόν αναφέρονταν σε σχετικό ρεπορτάζ του O.T., το στρατηγικό πλάνο των Ελληνικών Πετρελαίων και της Motor Oil προέβλεπε από πέρυσι και πριν τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας το σταδιακό περιορισμό της προμήθειας αργού από τις εταιρείες της Μόσχας. Έτσι, συνολικά η χώρα δείχνει να μην αντιμετωπίζει επιπτώσεις από τις κυρώσεις της Ε.Ε. προς το ρωσικό πετρέλαιο.

 

Τα διυλιστήρια ξεκίνησαν από το τέταρτο τρίμηνο του 2021 και έως σήμερα έχουν περιορίσει σημαντικά την έκθεση τους απέναντι στις εισαγωγές αργού αντικαθιστώντας τις ποσότητες με αντίστοιχες άλλων ομίλων πετρελαιοπαραγωγών χωρών.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Motor Oil όπως έκανε γνωστό τον περασμένο μήνα ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος των διυλιστηρίων Πέτρος Τζαννετάκης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των αναλυτών έκανε από το τέταρτο τρίμηνο του 2021 είχε σταματήσει τις εισαγωγές ρωσικού αργού πετρελαίου.

 

Πάντως, ο όμιλος είχε διαχρονικά μικρές εισαγωγές από εταιρείες της χώρας, οι οποίες αντιστοιχούσαν στο 5% με 7% του συνόλου των ποσοτήτων που αγόραζε για τους Αγίους Θεοδώρους.

 

Από την πλευρά του και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛ.ΠΕ Ανδρέας Σιάμισιης τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ενημερώσει τους αναλυτές πως τα διυλιστήρια δεν έκαναν απευθείας εισαγωγές από τη Ρωσία αλλά από εμπόρους (traders).

 

Πάντως ο κ. Σιάμισιης στο πλαίσιο της πρόσφατης επιχειρηματικής αποστολής υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σαουδική Αραβία συναντήθηκε με στελέχη της Aramco και σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν τη δυνατότητα προμήθειας αργού πετρελαίου από την κρατική εταιρεία, με ποσότητες οι οποίες, κατά τις πηγές θα αντικαταστήσουν το ρωσικό αργό.

 

Πάντως η Ελλάδα, όπως και οι υπόλοιπες χώρες – καταναλωτές πετρελαίου αναμένεται να αντιμετωπίσουν επιπτώσεις στο ενεργειακό κόστος από τις κυρώσεις της Ε.Ε. προς τη Ρωσία με τη σταδιακή απαγόρευση εισαγωγών πετρελαίου. Οι ανατιμήσεις που θα προκληθούν στη διεθνή αγορά δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη και την ελληνική αγορά αφού οι τιμές διαμορφώνονται χρηματιστηριακά.

 

Ως προς το θέμα της επάρκειας πηγές των δύο διυλιστηρίων διαβεβαιώνουν για τη διάθεση αναγκαίων ποσοτήτων προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες της εγχώριας αγοράς.

 
 

 

Μυτιληναίος

 

Από τις βασικές μας επιλογές εδώ και χρόνια ήτανε η μετοχή της Μυτιληναίος και έχοντας προσφάτως βρεθεί  σε διαδοχικά ιστορικά υψηλά, είναι περιττό να πούμε πως η μετοχή μας δικαίωσε. Όσον αφορά τα αποτελέσματα Α΄τρίμηνου, ήτανε εξαιρετικά και καλύτερα τουλάχιστον από αυτά που περιμέναμε, έχοντας θέσει στο GFF ως fair value τιμές αρκετά υψηλότερα, υψηλότερα των 20,00 ευρώ. Αν τώρα υπάρχει κάτι που μας προβλημάτισε και ίσως κάτι που να δικαιολογεί πως παρά τα αποτελέσματα η μετοχή δεν ανέβηκε (αν και στα ιστορικά υψηλά, τέτοιες χρηματιστηριακές συμπεριφορές κρίνονται απόλυτα φυσιολογικές) … Πιθανόν αυτό να έχει να κάνει με τα όσα πολύ ενδιαφέροντα ανέφερε η PNB Paribas σε πρόσφατη ανάλυση της:

 

Σοβαρούς οικονομικούς κινδύνους θα διατρέξει η Mytilineos αν διακοπεί η παροχή του ρωσικού φυσικού αερίου, όπως επισημαίνει ο διεθνής τραπεζικός οίκος BNP Paribas, αποδίδοντας τους στην υψηλή εξάρτηση περίπου 40% που έχει η ελληνική εταιρεία με συμβόλαιο προμήθειας της Gazprom.

 

Την ίδια στιγμή από την ειδική έκθεση της BNP Paribas προκύπτει πως η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ηλεκτρική ενέργεια και τη μεταλλουργία, έχει εξασφαλίσει από τη ΔΕΗ χαμηλές τιμές ρεύματος με σύμβαση έως το 2023 για το εργοστάσιο Αλουμίνιο της Ελλάδος, αλλά παράλληλα από τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής που διαθέτει, παράγει και στη συνέχεια πουλά ακριβό ρεύμα στους τελικούς καταναλωτές – πελάτες του, νοικοκυριά κι επιχειρήσεις (retail).

 

Η υψηλή εξάρτηση από το ρωσικό αέριο και το ενδεχόμενο διακοπής από τη Gazprom θέτουν σε οικονομικούς κινδύνους την εταιρεία και μάλιστα η PNB Paribas σε ειδικό report, συστήνει στους επενδυτές την πώληση του ομολόγου της Mytilineos (ύψους 500 εκ. ευρώ) που λήγει το 2026 και την αντιστάθμιση του με αγορά αντίστοιχου ομολόγου της ΔΕΗ (ύψους 775 εκ. ευρώ) που λήγει επίσης το 2026. Ως προς τη σύσταση για αντιστάθμιση οι αναλυτές υποστηρίζουν πως η δημόσια εταιρεία ηλεκτρισμού έχει χαμηλότερη εξάρτηση από φυσικό αέριο.

 

Ειδικότερα, και με βάση την ειδική έκδοση της διεθνούς τράπεζας «η Mytilineos παράγει το 90% της ηλεκτρικής της ενέργειας από φυσικό αέριο με περίπου το 40% αυτής να προέρχεται από τη Gazprom βάση σύμβασης που ισχύει από το 2020 και διαρκεί μέχρι το 2030».

 

Σύμφωνα με τους αναλυτές της BNP Paribas «ως εκ τούτου ενδέχεται να δυσκολευτεί να παράγει ηλεκτρική ενέργεια αν διακοπεί η παροχή ρωσικού φυσικού αερίου, όπως συνέβη πρόσφατα στη Βουλγαρία και την Πολωνία». Πέραν αυτού το ειδικό τμήμα του διεθνούς χρηματοπιστωτικού οίκου υπογραμμίζει και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στο εργοστάσιο της Αλουμίνιον της Ελλάδος αν σταματήσουν οι ροές του ρωσικού αερίου στη χώρα μας: «Επιπλέον το εργοστάσιο του αλουμινίου χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργειας για παραγωγή και θα υπάρχει κίνδυνος στη διανομή ρεύματος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

 

Όπως επισημαίνει η BNP Paribas για την Mytilineos «έχοντας ήδη προπουλήσει ποσότητες ρεύματος και αλουμινίου υπάρχουν οικονομικοί κίνδυνοι είτε στην περίπτωση που η Mytilineos πρέπει να αντικαταστήσει την προμήθεια φυσικού αερίου σε υψηλότερες τιμές είτε αν δεν μπορέσει να προμηθευτεί αρκετό φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργειας για να παράγει τους όγκους που έχει προπουλήσει». Έτσι ο διεθνής τραπεζικός οίκος συστήνει στους επενδυτές: «Σας συνιστούμε να πουλήσετε το ομόλογο της Mytilineos λήξης το 2026. Η τρέχουσα τιμή ομολόγου (midprice 94pts, mid-z-spread 255bps) δεν αντικατοπτρίζει, κατά την άποψή μας, αυξανόμενους πιστωτικούς κινδύνους», λένε οι αναλυτές και εξηγούν: «Δεδομένης της αβεβαιότητας γύρω από πιθανές διαταραχές, πιστεύουμε ότι οι επενδυτές θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο αντιστάθμισης με τοποθέτηση στο ομόλογο της ΔΕΗ λήξης το 2026, καθώς, για διάφορους λόγους, θεωρούμε ότι η ΔΕΗ είναι σε καλύτερη θέση για να αντιμετωπίσει μια πιθανή διαταραχή του εφοδιασμού της Ρωσίας με φυσικό αέριο».

 

Εξάρτηση από το ρωσικό αέριο

 

Η BNP Paribas αναλύοντας περαιτέρω τη σύσταση της σημειώνει πως η ηλεκτροπαραγωγή της Mytilineos το 2021 ήταν κατά 90% από φυσικό αέριο και μόλις 10% από ΑΠΕ.

 

Οι εισαγωγές αερίου της εισηγμένης αντιστοιχούν στο 22% της συνολικής εγχώριας αγοράς εισαγόμενου φυσικού αερίου. Η Mytilineos, λέει το report, τον Ιούνιο του 2020 ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τη Gazprom για ετήσιες προμήθειες ποσοτήτων μέχρι το 2030. Η ηλεκτροπαραγωγή, σημειώνεται, ότι δίνει το 41% των EBITDA της εισηγμένης.

 

«Πιστεύουμε», αναφέρουν οι αναλυτές, «ότι μια διακοπή στην παροχή φυσικού αερίου από την Gazprom θα μπορούσε να περιορίσει σημαντικά την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Η Mytilineos πουλά την ηλεκτρική της ενέργεια, οπότε σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστεί να αγοράσει φυσικό αέριο στην ελεύθερη αγορά σε πολύ υψηλότερες τιμές για να παράγει αρκετά για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για προθεσμιακές πωλήσεις, οδηγώντας ενδεχομένως σε σημαντικές απώλειες».

 

Το Αλουμίνιο της Ελλάδος

 

Επιπλέον, η BNP Paribas μιλά πιο αναλυτικά και για τις επιπτώσεις σε ένα ενδεχόμενο διακοπής παροχής ρωσικού αερίου στο «Αλουμίνιο της Ελλάδος: «Η Mytilineos διαθέτει επίσης τμήμα μεταλλουργίας, που παράγει αλουμίνιο. Το εργοστάσιο προμηθεύεται ηλεκτρική ενέργεια από τη ΔΕΗ και όχι από τις δικές της μονάδες ηλεκτροπαραγωγής. Ωστόσο στην περίπτωση που το ρωσικό φυσικό αέριο δεν τροφοδοτείται πλέον στην ελληνική αγορά, η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να χρειαστεί να διανεμηθεί, με το λιανικό εμπόριο να είναι πιθανό να έχει προτεραιότητα έναντι της βιομηχανίας».

 

Με πιο απλά λόγια η BNP Paribas σημειώνει πως αν διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου για να καλυφθούν οι ανάγκες ηλεκτροδότησης της χώρας θα υπάρξει πρόγραμμα διακοπών διανομής ρεύματος στη βιομηχανία προκειμένου να ηλεκτροδοτείται με προτεραιότητα το λιανικό εμπόριο (σ.σ. τελικοί καταναλωτές).

 

«Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα το εργοστάσιο αλουμινίου της Mytilineos να λειτουργεί σε χαμηλή δυναμικότητα, αν δεν είναι πλήρως απενεργοποιημένο για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους», εξηγούν οι αναλυτές.

 

Ως προς την αντιστάθμιση κινδύνου, η PNB Paribas σημειώνει: «Η εταιρεία ακολουθεί μια συντηρητική προσέγγιση στην αντιστάθμιση κινδύνου, με τις τιμές πώλησης για το 2022 να έχουν ήδη αντισταθμιστεί πλήρως. Όπως και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, το τμήμα μεταλλουργίας θα μπορούσε να καταλήξει σε μεγάλο βαθμό χωρίς ρευστότητα εάν έπρεπε να σπάσει αυτές τις αντισταθμίσεις ή να αγοράσει αλουμίνιο σε τιμή αγοράς για να τις εκπληρώσει».

 

Ελάχιστες εναλλακτικές πηγές προμήθειας

 

Η BNP  Paribas, τονίζει ακόμη και τις περιορισμένες επιλογές που έχει η Mytilineos για την αντικατάσταση του ρωσικού φυσικού αερίου.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουνε οι αναλυτές της BNP, αν η Gazprom διακόψει την παροχή αερίου τότε η Mytilineos θα στραφεί στην ανοικτή αγορά, ανταγωνιζόμενη τη ΔΕΠΑ καθώς και συνολικά την Ευρώπη, αφού οι ευρωπαϊκές εισαγωγές ρωσικού αερίου αντιστοιχούν στο 40%. Οι ευρωπαϊκές τιμές του φυσικού αερίου έχουν ανέβει 64% ετησίως μετά την υποχώρηση από τα υψηλά επίπεδα του Φεβρουαρίου. «Ακόμη κι αν η Mytilineos υποθετικά αντικαθιστούσε όλο το αέριο της Gazprom με άλλες ποσότητες σε υψηλότερες τιμές θα άφηνε το τμήμα ενέργειας και αλουμινίου χωρίς ρευστότητα με τις αντισταθμιζόμενες τιμές πώλησης να βρίσκονται σε ασύμφορα επίπεδα σε σύγκριση με το υψηλότερο κόστος παραγωγής».

 

Αλλά και στην περίπτωση εισαγωγών LNG από τον τερματικό σταθμό της Ρεβυθούσας, οι αναλυτές του διεθνούς χρηματοπιστωτικού οίκου, υποστηρίζουν πως λόγω των χαμηλών δυνατοτήτων της υποδομής να ανεφοδιάζεται και να αεριοποιεί γρήγορα, «η Mytilineos δεν θα ήταν δυνατόν να βρει πουθενά αέριο από καμία πηγή και σε καμία τιμή».

 

Αβεβαιότητες

 

Πάντως, η BNP Paribas υπογραμμίζει ότι μετά τη διακοπή αερίου στην Πολωνία και τη Βουλγαρία πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες ετοιμάζονται να ανοίξουν λογαριασμούς σε ρούβλια για την προμήθεια ρωσικού αερίου. Ωστόσο, επισημαίνει, πως η προμήθεια σε αέριο έχει γίνει σημαντικά επισφαλής.

 

Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι πρόσφατες αξιολογήσεις οίκων για τη Mytilineos δεν λαμβάνουν υπόψη το ρίσκο της κρίσης που έχει προκαλέσει ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας. Κι εκτιμούν πως αυτό δεν έχει αποτυπωθεί στη διαπραγμάτευση του ομολόγου της Mytilineos που λήγει το 2026.

 

Χαρακτηριστικό της ανησυχίας που εξέφρασε η BNP Paribas είναι πως έφτασε στο σημείο να συστήσει στους επενδυτές να αντισταθμίσουν τη θέση τους από την πώληση του ομολόγου της Mytilineos με αντίστοιχο της ΔΕΗ που επίσης λήγει το 2026.

 

«Η ΔΕΗ είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και έχει διαφοροποιημένο μείγμα δυναμικότητας. 28% φυσικό αέριο, 11% λιγνίτης και 61% ΑΠΕ. Ο λιγνίτης προέρχεται από ορυχεία ιδιοκτησίας ΔΕΗ, ενώ οι ΑΠΕ είναι αυτάρκεις. Αν και η ΔΕΗ προμηθεύεται επίσης φυσικό αέριο από τη Ρωσία, η ικανότητά της να αυξάνει τις παλιές μονάδες παραγωγής λιγνίτη και να μετατρέπει τις δύο μονάδες της με δυναμικότητα 4GW από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο μας δίνει τη βεβαιότητα ότι ο αντίκτυπος στη ΔΕΗ σε περίπτωση διαταραχών του εφοδιασμού με ρωσικό φυσικό αέριο θα μπορούσε να μετριαστεί αρκετά καλά. Επιπλέον, η πρόσθετη παραγωγή λιγνίτη από τη ΔΕΗ θα καθιστούν την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια της Mytilineos ακόμα πιο ασύμφορη, ωθώντας την εταιρεία πιο πίσω, και ενδεχομένως από την καμπύλη κόστους για την προμήθεια του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας της Ελλάδας», καταλήγει ο διεθνής χρηματοπιστωτικός οίκος».

 
 

 
 

 

Χρηματιστηριακό Ημερολόγιο

 

06 Μαϊ 2022 00:00: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΕΛΛ ) Κάτοχοι Μερίσματος

 

Συναλλαγές σε Πακέτα

 

5 Μαϊ 2022 Stocks

Εταιρεία

Ώρα

Αριθμός χρεογράφων

Τιμή χρεογράφου

Αξία συναλλαγής

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

16:40:53

580.000

0,9628

558.424

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ

16:15:31

67.500

7,155

482.962,5

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ

15:33:20

58.556

7,15

418.675,4

ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ

15:11:31

32.327

15,36

496.542,72

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

13:32:36

1.000.000

0,995

995.000

 
 

Γνωστοποιήσεις συναλλαγών

 

04/05/22

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.  [ ΕΥΡΩΒ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 2
   

B

4 Μαϊ 2022

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

0,97

171.888

166.020,32

Πλήθος: 2
   

B

4 Μαϊ 2022

Π

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

0,97

171.663

165.970,05

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.  [ ΕΛΧΑ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

A

4 Μαϊ 2022

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών

Ο Ιδιος

1,61

4.500

7.245

ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ (INTERLIFE) ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ  [ ΙΝΛΙΦ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

A

4 Μαϊ 2022

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πρόεδρος κ Διευθ. Σύμβουλος

Ο Ιδιος

4,30

300

1.290

 

Kάντε Trading σε ελληνικές & ξένες μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών με την οποία το GFF συνεργάζεται (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υπορέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo).

Λήψη τώρα!!

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

 

Παλαιτερα Σχόλια

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum