| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

"Μας ακούνε..."

Καθημερινά παρά-χρηματιστηριακά σχόλια & πολλά άλλα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

00:01 - 02/11/21

 

"Μας ακούνε..."

 
Μπορεί η αγορά να έκλεισε χθες σε μεγάλη απόσταση από το υψηλό ημέρας …. Ωστόσο, σε σχέση με τα όσα συνεχώς γράφουμε, δε θα πρέπει να παραβλέπουμε πως βρισκόμαστε στη φάση της μεγάλης ΑΜΚ της ΔΕΗ θυμίζοντας και τα προβλήματα που είχαμε την Παρασκευή. Και όπως χαρακτηριστικά έλεγε άνθρωπος της αγοράς… περάσαμε τη χθεσινή ημέρα .. Να περάσουμε και τη σημερινή και όσον αφορά την υπόλοιπη αγορά, η ΑΜΚ ουσιαστικά τελειώνει, βρίσκοντας το ΓΔ υψηλότερα των 900 μονάδων …
 

 

Τώρα ακούσαμε κάτι πολύ εύστοχο … Ξέρετε ποιό είναι το πραγματικό ερώτημα για τη ΔΕΗ …. Και όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε ….. Σηκώνει τόσα πολλά χρήματα σε τόσο καλή τιμή, γιατί πραγματικά το μέλλον της εταιρείας είναι τόσο λαμπρό; Ή αυτό συμβαίνει γιατί οι αγορές είναι γενικά παράλογες και κυρίως (για να μην γινόμαστε τόσο αυστηροί) η ρευστότητα δεν ξέρει που να πάει!!!! Και απλά διοχετεύεται παντού … Σκεφτείτε το και θα δείτε πόσο σωστή είναι αυτή η επισήμανση ….

 

 

Αν τώρα η απάντηση είναι η δεύτερη, ότι δηλαδή υπάρχει bubble στις αγορές και τα χρήματα δεν ξέρουνε που να πάνε …. Η ανησυχία για μια ξαφνική διόρθωση στις αγορές αυξάνεται … Μάλιστα αναλυτής λέει ένα feeling το οποίο έχει … Πως μπορεί να μην αργεί η ημέρα, που θα ξυπνήσουμε και θα δούμε τα πάντα (όλα τα assets) να βιώνουνε ένα sell – off, έστω για 1 – 3 ημέρες ….

 

 

Όσον αφορά τώρα τη ΛΑΜΔΑ, η οποία μετά τις κακές συνεδριάσεις και τα μεγάλα πακέτα της Παρασκευής, χθες ανέκαμψε με άνοδο 3%. Οι πληροφορίες αναφέρουνε πως οι πωλήσεις του ξένου θεσμικού τελείωσαν με αυτά τα πακέτα της Παρασκευής … Και αν ισχύει αυτό …. Επαναλαμβάνουμε αν ισχύει (υπάρχει βέβαια και το ερώτημα αυτός που πήρε τα πακέτα στα 7,00 ευρώ … ποιός είναι και πόσο βραχυπρόθεσμος είναι) …. Μπορούμε να ελπίζουμε για σταδιακή ανάκαμψη …..

 

 

Κλείνοντας με το μεγαλύτερο turnaround story μικρής εισηγμένης τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια …. Αποτελέσματα 9μηνου ανακοίνωσε χθες η Papoutsanis, η οποία από το 2017 έχει απόδοση 1000%!!! Ναι καλά ακούσατε 10 φορές επάνω …… Ωστόσο και όπως έγκαιρα έχουμε γράψει στο GFF, η εισηγμένη αν και πολύ σοβαρή, πλέον μόνο φτηνή δε μπορεί να θεωρηθεί στην τρέχουσα κεφαλαιοποίηση των 60εκ ευρώ και φυσικά μετά από άνοδο 1000%!!

 

 

Εννεάμηνο 2021

Εννεάμηνο 2020

Μεταβολή

Κύκλος εργασιών

€ 38,2 εκατ.

€ 30,8 εκατ.

24%

Μικτό Κέρδος

€ 13,03 εκατ.

€ 10,3 εκατ.

26%

Κέρδη προ φόρων

€ 5,1 εκατ.

€ 4,6 εκατ.

12%

Κέρδη μετά από φόρους

€ 4 εκατ.

€ 3,5 εκατ.

15%

 

 

Οι "ατάκες" της εβδομάδας

 

 

 

 

 

 

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

 
 

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum