| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Σάββατο, 09/04/2022

 

 

Στα 2,6 δισ. ευρώ ανέρχεται  ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός που κατατέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή.  Στην τροπολογία αναφέρεται ότι αυξάνονται κατά 2 δισ. ευρώ οι πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού και κατά 600 εκατ. ευρώ οι πιστώσεις του συγχρηματοδοτούμενου σκέλους του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων.  Σύμφωνα με την έκθεση Γενικού Λογιστηρίου που συνοδεύει την τροπολογία αναφέρεται ότι οι δαπάνες της συνδέονται με την αντιμετώπιση των «εξαιρετικά επειγουσών και εκτάκτων αναγκών που ανέκυψαν λόγω της ενεργειακής κρίσης».

 

 

Επίσης με την τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες οχημάτων να «πάρουν πίσω» τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους  και να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας με το μήνα χωρίς πέναλτι. Με την ίδια τροπολογία απαλλάσσονται πλήρως από το τέλος επιτηδεύματος οι αγρότες του κανονικού καθεστώτος ΦΠΑ και αλιείς.

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum