| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:20 - 21/05/2021

 

   Share

 

         Bρισκόμαστε σε μια εξαιρετική ιστορική συγκυρία λόγω της πανδημίας. Οι συνέπειες σε υγειονομικό επίπεδο είναι δεδομένες και μέχρι στιγμής, από την αρχή της εποχής του κορωνοϊού, έχουμε 165.000.000 κρούσματα, 3.140.000 θανάτους, και 134.000.000 άνθρωπους που έχουν αναρρώσει, αλλά σημαντικό ποσοστό εξ΄ αυτών ταλαιπωρείται από τα... κουσούρια που άφησε η νόσος. Ακόμη, μερικά εκατομμύρια δίνουν σκληρή μάχη λόγω έντονων συμπτωμάτων, άλλοι νοσηλεύονται και άλλοι είναι διασωληνωμένοι. Κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν. Και κάθε μέρα η λίστα θα μεγαλώνει, έστω και με επιβραδυνόμενο ρυθμό, μέχρι να υπάρξουν απτά αποτελέσματα ανάσχεσης της νόσους. Αν δεν λαμβάνονταν τα περιοριστικά μέτρα από τις κυβερνήσεις, τότε οι παραπάνω αριθμοί μπορεί να ήταν επί 2, επί 4 και επί 10! Και φυσικά έχουμε ακόμη πολού δρόμο μπροστά μας, όσο η εξέλιξη της νόσου εξαρτάται από την ανθρώπινη συμπεριφορά... 

 

 

            Βασικοί λόγοι εξάπλωσης είναι η ανευθυνότητα, η έλλειψη σεβασμού και πειθαρχίας και ο κυνισμός εκατομμυρίων συμπολιτών μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.  Εν ολίγοις, ο κορωνοϊός ευδοκιμεί όπου κάνει θραύση η... βλακεία! Και όπου υπάρχουν βλάκες υπάρχουν νεκροί, άνεργοι, λουκέτα, χρέη, απόγνωση. Οι "αρνητές κορωνοϊού" ή "αρνητές μάσκας" ή "αρνητές εμβολίων" δεν είναι τίποτα περισσότερο από το... αναγκαίο ποσοστό ηλιθίων, το οποίο κοστίζει στις κοινωνίες σε ανθρώπινο, θεσμικό, αξιακό, πολιτισμικό και οικονομικό επίπεδο.

 

            Μέσα από τον συμπτωματικό κυνισμό εκδηλώνονται συμπεριφορές, που μέσα από τον μεγεθυντικό φακό των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, κατοχυρώνουν νεοσύστατα... brands, όπως "αρνητής", "αγωνιστής κατά της νέας τάξης πραγμάτων", "αλληλέγγυος", "διαμαρτυρόμενος" και πολλές άλλες παραλλαγές του ψυχικού μοτίβου που καθορίζεται από τις λέξεις επικίνδυνος, βλάκας και ηλίθιος! Τα περιοριστικά μέτρα έχουν αυξήσει τέτοιου είδους συμπεριφορές, σε σημείο όπου η ανθρώπινη βλακεία να συμπορεύεται με το πρωτογενές πλεόνασμα ηλιθιότητας. Άλλωστε, όπως είχε πει ο Αινστάιν "δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία". Αφήστε που το σύμπαν μπορεί να έχει πεπερασμένο όριο, ενώ η ανθρώπινη βλακεία όχι...

 

            Από τη στιγμή που η βλακεία και η ηλιθιότητα... κοινοποιούνται και "τουιτάρονται", τότε τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν άλλη τροπή. Το διττό πρόβλημα βλακείας και ηλιθιότητας είναι αυτό που αποτελεί αυτή τη στιγμή το υπ΄ αριθμόν ένα βάσανο του πλανήτη. "Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας’ είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον Ιταλό Carlo M. Cipolla και μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε την τρομερή εμπορική του επιτυχία και απήχηση. Είναι ένας πραγματικός οδηγός για να ξέρεις να φυλαχτείς από τον βλάκα που θα εκδηλώσει τα... συμπτώματα του, όταν τον συναντήσεις. Όσα αναφέρονται στο βιβλίο είναι αποκαλυπτικά και θα λέγαμε ότι ταιριάζουν στη σημερινή κατάσταση, την οποία διαπιστώνουμε και παρατηρούμε είτε εντός Ελλάδος, είτε εκτός.

 

            Όπως αναφέρεται στο βιβλίο "από κάθε δράση ή μη δράση ο καθένας από μας αποκομίζει ένα κέρδος ή μία ζημία και ταυτόχρονα κάποιος δημιουργεί κέρδη ή ζημίες σε κάποιον άλλο". Οι ευφυείς και λογικοί άνθρωποι είναι αυτοί που με τις πράξεις τους, "παράγουν" όφελος τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους άλλους. Κακοποιοί είναι αυτοί που οι πράξεις τους προκαλούν ζημία στους άλλους, ενώ οι ίδιοι ωφελούνται. Ηλίθιοι και βλάκες: είναι αυτοί που οι πράξεις τους δεν παράγουν κανένα όφελος για κανέναν, ούτε καν για τους ίδιους. Ή, μπορεί να νομίζουν ότι ωφελούνται, αλλά μάλλον δεν μπορούν να το διαπιστώσουν οι ευφυείς που κατ΄ αυτούς είναι "όργανα του συστήματος και της νέας τάξης πραγμάτων". Κακομοίρηδες και αξιολύπητοι... 

 

            Για παράδειγμα αυτός που φοράει μάσκα ή κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού κερδίζει το στοίχημα της ζωής, επιφέροντας κέρδη και στους συμπολίτες του, τους οποίους προστατεύει. Αυτός που αποτελεί αρνητή της μάσκας και κινδυνεύει να κολλήσει τον ιό, μεταδίδοντας τον μάλιστα στους υπολοίπους, τι κέρδος μπορεί να έχει; Κανένα. Ίσα ίσα που οι πράξεις του παράγουν ζημία για τους άλλους, ζημιώνοντας και τον ίδιο. Αυτός είναι ο ορισμός του βλάκα που μετατρέπεται σε ηλίθιο, καθώς δεν κερδίζει τίποτα, αφού με τη βλακεία του προκαλεί κόστος στον ίδιο και στους υπολοίπους.Με βάση τα παραπάνω, η Ελλάδα της πανδημίας θυμίζει ένα κράμα κοινωνικού περιθωρίου, το οποίο συσσωρεύει κόστος μέσα από την κεφαλαιποίηση της βλακείας.

 

            Σύμφωνα με τον πρώτο νόμο του Cipolla, όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων ατόμων που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, καθώς αυτοί είναι πολύ περισσότεροι από όσο νομίζουμε. Ποτέ δεν θα μπορέσει κανείς να διαπιστώσει τον ακριβή αριθμό τους. Δεν έχουν φυσικά τη σπανιότητα του πρώτου... λαχνού του λαχείου, αλλά παρουσιάζουν μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με τα "κέρδη" του 1 ή των 2 ευρώ, που εύκολα μπορεί να αποκομίσει κάποιος στο "Ξυστό"!

 

            Σύμφωνα με τον δεύτερο νόμο, η πιθανότητα να είναι ηλίθιο ένα συγκεκριμένο άτομο, είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του. "Εκ φύσεως οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι, γιατί κάποιοι είναι ηλίθιοι και κάποιοι όχι", όπως αναφέρει ο Cipolla. Για να το πούμε πιο απλά, δεν υπάρχουν ταξικά κριτήρια, καθώς η ηλιθιότητα κατανέμεται σε ολόκληρη την κοινωνία. Το βλέπουμε αυτό με διάφορους... επιστήμονες και "ψεκασμένους" που "διεκδικούν" τη μετατροπή της... ανοησίας τους σε κοινωνικό δικαιωματισμό, με πολλαπλασιαστή την εικόνα της τηλεόρασης και τη δύναμη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Το ποσοστό βλακείας και ηλιθιότητας, σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό, συναντάται σε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις. Η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει ταξικά χαρακτηριστικά. Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση όπου θα μπορούσε να βρει εφαρμογή κατά παρέκκλιση και παράφραση, ο όρος "αταξική κοινωνία" της διακήρυξης των Καρλ Μαρξ.και Φρίντριχ Ένγκελς. Ο βλάκας και ο ηλίθιος δεν έχουν χρώμα, φύλο, θρησκεία, επαγγελματική θέση. Προέρχονται από παντού και τα... πάντα όλα!

 

            Ο τρίτος νόμος του Cipolla αναφέρεται στον εντοπισμό του ηλίθιου, ο οποίος έχει προκαλέσει ζημία σε άλλους, αλλά ταυτόχρονα, πληρώνει και αυτός το κόστος. Σε αυτόν τον νόμο εντάσσεται παραδείγματος χάρη, ένας "αρνητής" μάσκας ή self test ή εμβολίου, ο οποίος κολλάει τον ιό, προκαλεί τον θάνατο και στο τέλος χάνει τη ζωή του ή του μένει γερό,... κουσούρι. Ή, με το έτσι θέλω, γουστάρει να ανακατέψει ένα ολόκληρο σχολείο, καλώντας το παιδί του να μην κάνει self test ή να φοράει μάσκα. Η συμπεριφορά τέτοιων ατόμων κρίνεται ως παράδοξη και έτσι οι υπόλοιποι δυσκολεύονται να αμυνθούν, καθώς η επιθετική βλακεία μετατρέπεται σε ηλιθιότητα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για εύκολες... αποκρούσεις! Ο βλαξ που μετατρέπεται σε ηλίθιο είναι ανίκητος και απρόβλεπτος! Και κυρίως, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η βλακεία είναι... ανίατη νόσος. Το μυαλό, είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Δεν το πουλάνε στα... μαγαζιά, στο διαδίκτυο ή στον δρόμο!

 

            Ο τέταρτος νόμος της ηλιθιότητας, έχει ως χαρακτηριστικό την υποτίμηση της καταστροφικής ισχύος των ηλιθίων από τους ευφυείς και λογικούς. Για παράδειγμα, περπατώντας στον δρόμο βλέπεις ανθρώπους χωρίς μάσκα. Τους κάνεις παρατήρηση και σου λέει ένας άλλος που φοράει μάσκα "έλα μωρέ, εσύ θα αλλάξεις τον κόσμο;". Εκεί γίνεται το μοιραίο λάθος της κοινωνίας, αλλά και της Πολιτείας. Παραβλέποντας την ισχύ του βλάκα και του ηλίθιου, μπορεί να τους συναναστραφείς εξ΄ ανάγκης και να τους ανεχθείς ως... αναγκαίο κακό στον δρόμο όταν οδηγείς ή είσαι πεζός, στον εργασιακό χώρο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην καφετερία, στο γήπεδο κ.ά.

 

            Ο πέμττος και τελευταίος νόμος της ηλιθιότητας, λέει ότι "ο ηλίθιος είναι πιο επικίνδυνος από τον κακοποιό". Ο κακοποιός θα σε βλάψει και θα αποκομίσει κάποιο όφελος (λεφτά, περιουσιακά στοιχεία), επιφέροντας αναδιανομή του πλούτου και της ευδαιμονίας. Χάνω κάτι, το οποίο κερδίζει κάποιος άλλος, σύμφωνα με τη στατική και ψυχρή λογική της συγκεκριμένης αναφοράς. Αντιθέτως, οι βλάκες ζημιώνουν άλλους ανθρώπους χωρίς να αντισταθμίζουν τα κέρδη στον δικό τους λογαριασμό και έτσι η κοινωνία ζημιώνεται συνολικά.

 

            Από τις παραπάνω αναφορές, μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος στην καθημερινότητα του τον βλάκα και τον ηλίθιο. Η πανδημίας του κορωνοϊού και τα 10 δύσκολα χρόνια στην οικονομία, έφεραν στο προσκήνιο μια πλούσια γκάμα "εγκεφάλων" που καλύπτουν όλες τις διαβαθμίσεις της ηλιθιότητας. Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, κάποιοι δεν διαθέτουν καν νοημοσύνη! Το μεγαλύτερο προσόν των ευφυών ανθρώπων είναι ο εντοπισμός και η περιθωριοποίηση του βλάκα και του ηλίθιου. Μακριά και καλή τύχη! Έτσι, μπορεί να γίνει η ζωή μας καλύτερη, αν και ως κοινωνία, τραβάμε όσα τραβάμε λόγω της συσσωρευμένης βλακείας που συνοδεύεται από τη γνωστή μοιρολατρική αντίληψη "μην ασχολείσαι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα". Είναι το σημείο όπου λες ότι ο πόλεμος χάθηκε, η βλακεία ενίκησε!

 

            Η αποδοχή της ήττας της λογικής και της επικράτησης της μειοψηφικής βλακείας, αποτελεί το σημείο καμπής για μια κοινωνία. Είναι ζήτημα δημοκρατίας, καθώς από τον βλάκα και τον ηλίθιο μπορεί να καείς, να σκοτωθείς ή να πεθάνεις! Είναι η απασφαλισμένη χειροβομβίδα, που μπορεί να σκορπίσει τον όλεθρο στους πολλούς. Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον μας είναι συνυφασμένο με τη διαχείριση της "δικτατορίας των ηλιθίων". Το πιο δύσκολο εγχείρημα σε αυτή τη ζωή είναι να καταφέρεις να πείσεις τον ηλίθιο φασίστα να βελτιώσει τον δείκτη νοημοσύνης του, έστω κατά μία μονάδα, Αν του το ζητήσεις, τότε είσαι εσύ ο φασίστας! Όταν στο δικό τους μυαλό η λογική βρίσκεται σε κατάσταση... lockdown, τότε η κοινωνία θα βρίσκεται υπό την απειλή της... διασωλήνωσης.

 

            Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία που διαθέτει υψηλό δείκτη... βλακείας έχει και πολιτική έκφραση, μέσα από διάφορους τυχοδιωκτικούς σχηματισμούς, συμμορίες, "ψεκασμένους" και τραμπούκους. Η πολιτική κάλυψη τέτοιων συμπεριφορών είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Είναι το σύμπτωμα, το οποίο συνιστά ταυτόχρονα απειλή για την πολιτεία μας. Αν δεν αντιμετωπιστεί αυτή η άρρωστη κατάσταση με τους κλασικούς μηχανισμούς της δημοκρατίας, τότε θα εξελιχθεί σε μεταστατικό καρκίνο, επιφέροντας πολυοργανική ανεπάρκεια στο σώμα της κοινωνίας μας. Καλή μας τύχη!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....