| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:10 - 16/07/2021

 

   Share

 

 

         H ατομική ελευθερία και η άθροιση των ατομικών ελευθεριών καταντώνται μέσα από την ατομική και συλλογική ευθύνη σε μια  κοινωνία.

 

            Οι υπεύθυνοι και συνετοί άνθρωποι αποτελούν τον καταλύτη για να μην εξελίσσονται οι κοινωνίες σε ζούγκλες. Οι κανόνες της Πολιτείας αποτελούν τον ρυθμιστικό παράγοντα για του περιορισμούς και τους φραγμούς σε όλους τους ανεύθυνους και ανεγκέφαλους που με τη συμπεριφορά τους, μπορεί να μετατρέψουν τις κοινωνίες σε ζούγκλες. Η παγκόσμια δοκιμασία της δημόσιας υγείας, προϋποθέτει κανόνες όπως ακριβώς συμβαίνει όταν οδηγούμε. Δεν μπορεί ο καθένας να έχει τον δικό του κώδικα κυκλοφορίας, αλλά οφείλει να σέβεται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

            Στην Ελλάδα του 2021 με φόντο τον κορωνοϊό συζητούμε και αναλύουμε τα αυτονόητα, τα οποία οι κανονικοί άνθρωποι συμφωνούν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το επιχείρημα των εμμονικών, ιδεοληπτικά ψεκασμένων και ανεμβολίαστων διαδηλωτών ότι θα... πεθάνουμε όλοι όσοι κάναμε το εμβόλιο, ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης λογικής και υπερβαίνει το περιθώριο ανεκτικότητας της βλακείας τους. Ο καπιταλισμός δεν βγάζει φάρμακα για να πεθάνουμε όλοι, αλλά για να ζήσουμε περισσότερο και να καταναλίσκουμε τα αγαθά και τις υπηρεσίες του. Κανόνας.

 

            Οι πανδημίες αποτέλεσαν την αφορμή έτσι ώστε η επιστήμη κατά το παρελθόν και μάλιστα με εξαιρετικά περιορισμένα μέσα, να εξαλείψουν ασθένειες που "θέριζαν" κόσμο, παγκοσμίως. Δεν υπάρχει παιδί ή και κάποιος 40άρης ή 50άρης που να μην έχει κάνει κάποιο εμβόλιο. Ειδικά οι άρρενες γνωρίζουν πολύ καλά από τη θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι το πρώτο μέλημα ήταν να είμαστε θωρακισμένοι έναντι της ηπατίτιδας. Σήμερα, ένα δεκάχρονο παιδί έχει κάνει τουλάχιστον 8 εμβόλια.

 

            "Ναι, αλλά αυτό το εμβόλιο του κορωνοϊού δεν έχει δοκιμαστεί", θα πει ο... Νώντας ο πατωματζής που έχει... ενημερωθεί από διάφορους αδαείς και ψυχοπαθείς του διαδικτύου ή που έχει υιοθέτήσει τον αιρετικό λόγο 100 ή 1.000 γιατρών παγκοσμίως, ανέμεσα σε εκατομμύρια γιατρούς. Φίλε... Νώντα, ο Αμερικανικός και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων μετά από εξαντλητικές έρευνες σε δεκάδες χιλιάδες εθελοντές-ήρωες, απεφάνθησαν για τα εμβόλια και γι αυτό τα διέθεσαν. Δισεκατομμύρια είναι οι δόσεις που έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες ενός εμβολίου, μπορεί να είναι ίδιες με τα... φαρμακωμένα λαχανικά που τρώμε, με το... αρρωστημένο κρέας από τα κρεατάλευρα και τα ιχθυάλευρα, με το τσιγάρο και τις 3.500 χημικές ενώσεις, αλλά και τον αέρα που αναπνέουμε.

 

            Η ίδια η ζωή αποδεικνύει ότι το εμβόλιο κατά του... διαβολοϊού, προστατεύει σχεδόν κατ΄ απόλυτο βαθμό έναντι της βαριάς νόσησης, της εισαγωγής σε νοσοκομείο, της διασωλήνωσης σε ΜΕΘ και εν τέλει από τον θάνατο. Δεν μπορεί να λένε ψέματα οι επιστήμονες και να έχουν... συνεννοηθεί με 250 κυβερνήσεις, 10.000 υπουργούς, 100.000 Περιφερέιάρχες, 2 εκατιμμύρια δημοσιογράφους και 5 εκατομμύρια γιατρούς. Άνθρωποι οι οποίοι έχασαν δικούς τους ανθρώπους και παρά το γεγονός ότι ήταν διστακτικοί για το εμβόλιο, έσπευσαν να το κάνουν. Προφανώς, όταν θα φτάσεις να θρηνήσεις δικό σου άνθρωπο, θα είναι πάρα πολύ αργά. Αν και πραγματικά δεν πιστεύουμε ότι ένας εμμονικός και ανεγκέφαλος, ακόμη και αν χάσει μέλη της οικογενείας του, ότι θα βάλει μυαλό. Έχουμε τέτοια παραδείγματα, από τα οποία προκύπτει ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη.

 

            Ας επισημάνουμε μερικά απλά και λογικά. Το... τσιπάκι του Μπίλ Γκέιτς, το έχουν βάλει μέσα τους όλοι οι

 αρχηγοί κρατών, θρησκευτικοί ηγέτες, επιστήμονες κάθε χώρου, γιατροί και πάει λέγοντας. Προφανώς εμβολιάστηκαν για να φέρουν το... τέλος του κόσμου! Έτσι, πανεπιστήμονα... πατωματζή; Κοίτα το κινητό σου που γράφει πόσα βήματα έχεις κάνει και ενδεχομένως πόσες φορές έχεις ρευτεί και άσε το... τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς στην ησυχία του.


            Μιλάνε κάποιοι για εκστρατεία πειθούς στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας και για να μην έχουμε... Χούντα και αυταρχισμό και λοιπές... κορωνο-ανοησίες! Σήμερα, Ιούλιο μήνα του... σωτηρίου έτους 2021, το μόνο που μπορείς να διατυπώσεις εν μέσω απογοήτευσης είναι το εξής: Παντοδύναμε, βάλε το χέρι σου για να σωθούμε από τους ηλίθιους. Αλλά τι να σου κάνει ο Παντοδύναμος όταν έχει να αντιμετωπίσει την παντοδυναμία της ηλιθιότητας;       Με 190 εκατομμύρια κρούσματα παγκοσμίως, 4 εκατομμύρια θανάτους, πολλά εκατομμύρια που νόησαν και θα έχουν μικρά ή μεγαλύτερα "κουσούρια" για το υπόλοιπο της ζωής τους, δεν ξέρουμε πραγματικά ποια εκστρατεία πειθούς θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα. Όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά παγικοσμίως. Γιατί το πρόβλημα είναι γενικευμένο. Άλλωστε η βλακεία δεν έχει σύνορα και είναι μεταδοτική! Και δεν μιλάμε για όσους τηρούν τα μέτρα και δεν έχουν εμβολιαστεί γιατί θέλουν να είναι πιο σίγουροι ή να ολοκληρώσουν έναν κύκλο εξετάσεων και να πάρουν το τελικό ΟΚ από τον γιατρό τους. Μιλάμε για τους ηλίθιους που πιστεύουν ότι με τις διαδηλώσεις, θα... φύγει ο κορωνοϊός. Μιλάμε για όλους αυτούς τους γραφικούς και επικίνδυνους που πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι η κυβέρνηση και οι επιστήμονες και όχι ο κορωνοϊός, βγάζοντας το δηλητήριο τους και πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε ψήγμα λογικής. Μιλάμε για όλους αυτούς τους ανισόρροπους που σου δίνουν το μυαλό στη χούφτα με τις διαγαλαξιακές... ανοησίες τους, χωρίς να διαθέτουν μυρωδιά γνώσης, καθώς είναι αδαείς και  υποτελείς κάθε... σπουδαίου ψεκασμένου και κομπογιαννίτη επιστήμονα. 

 

            Το πρόβλημα είναι η ύπαρξη του κορωνοϊού, ο οποίος, παρά τα αλλεπάλληλα lockdown σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει αφανίσει έως σήμερα μία πόλη, έναν γεωγραφικό χώρο, ίσο με τον πληθυσμό της Αττικής! Χώρια τις παράπλευρες απώλειες για τους θανάτους όσων θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιήσει ιατρικές πράξεις για να αντιμετωπίσουν άλλες ασθένειες. Μιλάμε για μια μετάλλαξη η οποία καλπάζει και απειλεί να στείλει στα νοσοκομεία με βαριά νόσηση ή και στον... άλλον κόσμο, ακόμη πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπους. Μιλάμε για 3 δισεκατομμύρια εμβολιασμούς που έχουν γίνει παγκοσμίως, οι οποίοι αντιστοιχούν σε πάνω από το 1/3 του πληθυσμού του πλανήτη, το οποίο προφανώς αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και πράττει το αυτονόητο για την προστασία του, αλλά και για την προστασία των υπολοίπων. 

 

            Η μία μετά την άλλη, οι χώρες αυτού του μικρού... μεγάλου χωριού που λέγεται πλανήτης Γη, προχωρούν στη λήψη μέτρων. Έχουν νομική και ηθική υποχρέωση έναντι του υπέρτατου αγαθού της προστασίας της δημόσιας υγείας. Ο κορωνοϊός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και θα σταματήσει. όταν θα πάψει να μεταδίδεται η βλακεία από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο εχθρός δεν είναι οι κυβερνήσεις, αλλά οι ανεγκέφαλοι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και απειλούν την κοινωνική και οικονομική ζωή. Είτε στην Ελλάδα, είτε παγκοσμίως. Οι κοινωνίες εξελίσσονται όταν εμποδίζονται οι ανισόρροποι και οι ηλίθιοι, να πάρουν στον λαιμό τους αθώους. Αν τους αφήσεις να αποκτήσουν κυρίαρχο ρόλο, τότε η ζημιά ή ακόμη και η καταστροφή είναι αναπόφευκτες. Φανταστείτε να γίνεται πόλεμος και 10 τύποι που έχουν επιστρατευτεί, να πούνε στον λοχαγό τους, ότι επειδή δεν τους αρέσει ο πόλεμος, θα πάνε... διακοπές για να αφήσουν στους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Και μόνο που θα το πουν εκείνη τη στιγμή, είναι σίγουρο ότι σε συνθήκες πολέμου θα το πληρώοσουν και μάλιστα ακριβά... 

 

            Η βλακεία είναι απεριόριστη παγκοσμίως. Αναλογικά, η Ελλάδα..,. διεκδικεί το... δικό της μερίδιο. Πλην ενός λυκειόπαιδου που ηγείται κόμματος στη Βουλή, όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν κάνει το εμβόλιο. Συνεπώς, οιωνεί, καλύπτουν τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, αν θέλουμε να ερμηνεύσουμε το υγειονομικό πλαίσιο με όρους πολιτικού παιγνίου. Τα περί διχασμού του λαού για ένα θέμα ζωής και θανάτου είναι -επιεικώς- ανοησίες όταν εκφέρονται στον δημόσιο λόγο, έστω και αν πρόκειται για τυχοδιωκτικές και πολτικάντικες κουτοπονηριές. Οι επιτήδειοι τυχοδιώκτες της πολιτικής πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Και δυστυχώς, από αυτούς παίρνουν θάρρος και αυτοί που θέλουν να βγάλουν τα εσώψυχα τους, είτε γιατί διαβάζουν θεωρίες επιτήδειων που θέλουν να προβληθούν, είτε γιατί είναι ανίκητοι βλάκες. Δεν μιλάμε για τον προβληματισμένο που θέλει να σιγουρευτεί για το εμβόλιο και ψάχνεται. Μιλάμε για τον προβληματικό που σε λίγο θα διαδηλώνει αμφισβητώντας τον νόμο της βαρύτητας!

 

            Τα λόγια μας δεν τα μασάμε, ούτε η απειλή της δημόσιας υγείας τίθεται προς διαπραγμάτευση. Δεν μιλάμε με όρους comme il faut, όταν το σπίτι μας φλέγεται και από κάτω υπάρχουν κάποιοι με... αναμμένες μολότοφ. Η απαίτηση κάθε σοβαρού, συνετού και υπεύθυνου ανθρώπου σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι να προστατευτεί με κάθε μέσο από μια πανδημία που έχει φέρει τα πάνω κάτω. Φαίνεται ότι η μεταδοτικότητα του μεταλλαγμένου ιού είναι ταχύτατη και βασική αιτία διασποράς είναι οι νεαρές ηλικίες. Και για να μην είμαστε άδικοι, ο πολλαπλασιαστής είναι η ανθρώπινη αμέλεια ή και βλακεία, που δεν γνωρίζει ηλικίες. Υπάρχουν συνειδητοποιημένοι νέοι που ξέρουν να προφυλάσσονται και θέλουν να προφυλάξουν τους δικούς τους ανθρώπους και την υπόλοιπη κοινωνία. Υπάρχουν επίσης και ανεγκέφαλοι ενήλικες με χρόνια στην... πλάτη, που λειτουργούν με μυαλό βρέφους!

 

            Η εκστρατεία πειθούς δεν πρόκειται να αποδώσει σε μια χώρα όπου το 61% του εκλογικού σώματος πίστεψε το 2015 ότι η γη έχει σχήμα... πυραμίδας. Είναι σαν να ζητάς από τον Μέσι να παίξει αγώνα μπάσκετ και να απαιτείς να κάνει εντυπωσιακό κάρφωμα μπροστά στον Αντετοκούνμπο! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αγνοώντας την επιστήμη και προτάσσοντας την εμμονική βλακεία, κάποιοι θα γίνουν εγκληματίες, έχοντας ως... φονικό "όπλο" την ανοησία τους. Και μόνο οι συγκεντρώσεις όλων αυτών που διαδηλώνουν χωρίς μέτρα είναι δεδομένο ότι θα φέρουν κρούσματα, νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους. Εκεί που πρέπει να σταματήσει το κακό, υπάρχουν οι... πρόθυμοι ηλίθιοι για να ρίξουν λάδι στη φωτιά.

 

            Από την άλλη πλευρά, βλέποντας όλα αυτα΄τα "φρούτα" να διαδηλώνουν, μας ήρθαν στο μυαλό εικόνες από τους "αγανακτισμένους" του 2010. Και όχι μόνο αυτό. Φαίνεται ότι κάποιοι βρήκαν την αφορμή για να αντιδράσουν, υποκρύπτοντας άλλα κίνητρα. Ξέρουμε βεβαίως, ότι ένας πολιτικός αρχηγός κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν έχει εμβολιαστεί και μάλιστα διακηρύσσει την αντίθεση του στον εμβολιασμό. Εκτός αν το... δηλητήριο είναι ρωσικό! Εκεί ίσως το βάλει μέσα του και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση.

 

             Επιπλέον, με βάση διάφορες πληροφορίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, φαίνεται ότι μεγάλο τμήμα αυτών που αντιδρούν, κατά το παρελθόν είχαν πρωτοστατήσει σε συγκεντρώσεις "ψεκασμένων" κομμάτων ή είχαν εκδηλώσει την ένθερμη στήριξη τους σε σημερινούς τρόφιμους φυλακών που κάποτε υπήρχαν στο πολιτικό σκηνικό. Τα πολιτικά κίνητρα και η αντίδραση κατά της κυβέρνησης φαίνεται ότι ως επί τω πλείστον βρίσκουν ένα πολύ ωραίο περίβλημα με τον όρο "αρνητής εμβολίου". Δεν πρέπει να δίνουμε αξία στον όρο αρνητές, γιατί πολύ πρόκειται για φανατικούς ανόητους και εμμονικούς ανισόρροπους.

 

            Η κυβέρνηση πρέπει από τώρα να κάνει το κουμάντο της. Αν αφήσει το "αυγό του φιδιού" να εκκολαφθεί, τότε μπορεί κάποια στιγμή να δούμε καταστάσεις μνημονιακού χαρακτήρα, προσαρμοσμένες σε ένα πλαίσιο υγειονομικού μνημονίου. Τους επικίνδυνους και όσους θέλουν να θέσουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο για να κάνουν ασκήσεις "επαναστατικής βλακείας", τους συντρίβεις. Δεν τους αφήνες να πάρουν ανάσα. Δεν τους επιτρέπεις στιγμή να αισθανθούν ότι αποτελούν κάτι... σπουδαίο, από τη στιγμή που στη συνείδηση ενός λογικού πολίτη είναι μηδενικά, γιατί δεν υπολογίζουν το βασικότερο: την ανθρώπινη ζωή.

 

            Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει τα κουμάντα της. Το κυβερνών κόμμα έχει την εμπειρία της παράνοιας και της ψυχοπάθειας της... άνω και κάτω... πλατείας Συντάγματος. Γνωρίζει τις συνέπειες τους λαϊκισμού και της αγέλης των πολιτικών απατεώνων που ανέλαβαν τις τύχες της χώρας το 2015. Δεν έχει πολλές δικαιολογίες και δεν πρέπει να εφησυχάζει. Συστατικό στοιχείο μιας Δημοκρατίας είναι η ευθύνη που σου δίνει το δικαίωμα να εκφράσεις την άποψη, εφόσον γνωρίζεις. Δεν νομιμοποιείται κανείς να επιβάλλει την... ανισορροπία του ως κανονικότητα. Δεν μπόρεί να σεβαστείς έναν αμόρφωτο. Τον προσπερνάς με κατανόηση και αφήνεις την Πολιτεία να τον βάλει σε ένα πλαίσιο, έτσι ώστε να μην αποτελεί απειλή για τους υπολοίπους. Είτε δεν θέλει να εμβολιαστεί, είτε θέλει να πάρει το αυτοκίνητο του και να τρέχει με 200 χιλιόμετρα την ώρα, έχοντας πιει 10 μπίρες! Αυτούς τους προσγειώνεις ώστε να... αράξουν στα κυβικά τους, γιατί μάλλον έχουν στρεβλή εικόνα για τη Δημοκρατία. Μπερδεύουν την ελεύθερη άποψη με την απαίτηση επιβολής της δικής τους επικίνδυνης και τσαρλατάνικης άποψης που μπορεί να επιφέρει κόστος στους πολλούς.

 

            Το θέμα της υποχρέωσης διαφόρων επαγγελματικών κατηγοριών για τον εμβολιασμό, δεν είναι ούτε εκβιασμός, ούτε καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών. Γιατί η ατομική ελευθερία σφυρηλατείται σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, το οποίο έχει ως βασικό κύτταρο τη δημόσια υγεία. Οι ατομικές ελευθερίες δεν έχουν αξία στον... άλλον κόσμο, αλλά στη ζωή. Αν κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται, η Πολιτεία πρέπει να τους... θυμίσει ότι υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να κινδυνεύσουν και δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους. Και καλό είναι και οι επαγγελματίες σε διάφορους χώρους όπως η εστίαση, να αφήσουν αυτά τα ήξεις-αφήξεις, ότι δεν μπορούν να κάνουν τους... αστυνομικούς κλπ. Δηλαδή, αν μπουν στο μαγαζί τους 5 νοματαίοι και αρχίζουν και πειράζουν τους πελάτες τους ή πηγαίνουν και κόβουν βόλτες μέσα στην κουζίνα, πώς θα αντιδράσουν; Θα τους πούνε, "καλώς τα παιδιά, τι θα σας κεράσουμε";

 

            Βρισκόμαστε στο μέσον ενός δύσκολου καλοκαιριού, από το οποίο περιμένουμε να υπάρξουν ανάσες και στην οικονομία για τον χειμώνα, ο οποίος, αναμφίβολα, θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να αναλύσει τα δεδομένα. Λίγη σκέψη, λίγα μαθηματικά και το συμπέρασμα εξάγεται αβίαστα. Δεν ξέρουμε αν κάποιοι από όλους αυτούς τους ανεύθυνους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας έχουν περάσει στο υποσυνείδητο τους ότι με τη στάση τους θα κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση. Όπως προαναφέραμε, κάτι μας θυμίζει όλη αυτή η εικόνα με βάση την εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος. Τότε ήταν το τέλος της εποχής της πλασματικής ευημερίας που έβαλε τέλος στα δανεικά και τον... κοπανιστό αέρα, τώρα είναι μια παγκόσμια πανδημία που προϋποθέτει περιορισμούς, προκειμένου να την ξεπεράσουμε.

 

            Αυτά τα αντικοινωνικά και πλήρως εχθρικά στοιχεία για τον μέσο λογικό πολίτη, πρέπει να αντιμετωπιστούν χωρίς καθυστερήσεις. Σίγουρα, δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη ζημιά που θα προκαλέσουν στην κοινωνία και την οικονομία. Δεν ξέρουμε αν βιώσουν τον πόνο μέσα στα σπίτια τους, αν θα καμφθεί η... βλακεία τους. Γιατί ο βλάκας είναι ανίκητος. Όπως και αυτός που έχει άλλα κίνητρα, τα οποία εν τέλει θα έχουν βαρύ τίμημα γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άκρως αρνητικό.

 

            Αν φτάσουμε τον Σεπτέμβριο με 2.000 και 3.000 ή 5.000 κρούσματα, τότε η κυβέρνηση πρέπει να επεξεργαστεί άλλου είδους σενάρια. Και καλό είναι να σταματήσει να μιλάει πρόωρα για άνοιγμα των σχολείων και των σχολών. Στην καλύτερη περίπτωση ο εμβολιασμός του 20%-30% του ανήλικου και νεαρού πληθυσμού από το τέλος Αυγόυστου, θα απαιτήσει χρονικό διάστημα 35 ημερών για την απόκτηση θεωρητικής ανοσίας. Οπότε... καλό Οκτώβριο και βλέπουμε, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι όλοι εμβολιασμένοι. Δύσκολο έως ακατόρθωτο, υπό τις παρούσες συνθήκες.  

 

            Τα σχολεία κα τα πανεπιστήμια δεν πρέπει να ανοίξουν, γιατί ο υψηλός αριθμός ανεμβολίαστων και το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμένων, θα μας φέρουν ενώπιον ενός οδυνηρού χειμώνα. Γιατί στην εξίσωση πρέπει να βάλουμε όλους αυτούς τους ανόητους που διαφημίζουν την... άρνηση τους και φυσικά δεν θα συμπεριλάβουμε σε αυτούς που εκφράοζυν την αγωνία τους για το εμβόλιο.

 

            Ας κρατάνε μικρό καλάθι στην κυβέρνηση και ας μην επαναπαύονται με το δόγμα της ανοσίας της αγέλης, ως αποτέλεσμα του αθροίσματος εμβολιασμένων και νοσούντων. Η ανοησία επιμέρους αγελών, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε οδυνηρές καταστάσεις. Οι υπεύθυνοι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί και βλέπουν τον εφιάλτη, δεν μπορούν να είναι εκτεθειμένοι στην ανισορροπία κάποιων. Αφήστε που οι περισσότεροι από αυτούς που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, πρέπει να ετοιμάζονται σιγά σιγά για την "αναμνηστική δόση" προς το τέλος του έτους. Η πολιτική εξίσωση λαμβάνει πάντα υπόψιν τη μετριοπαθή προσέγγιση των πραγμάτων, ωστόσο, η ίδια η ζωή μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες καταστάσεις που πραγματικά θα τρέχουν όλοι και δεν θα φτάνουν.

 

            Για παράδειγμα, σε πολλούς οίκους ευγηρίας, υπάρχει ανεμβολίαστο προσωπικό. Φανταστείτε ένας από αυτούς να γίνει η αιτία να χαθεί ένας ηλικιωμένος που έχει κάνει το εμβόλιο μεν, παρουσιάζει όμως χαμηλή ανοσοαπόκριση ή βαρια΄υποκείμενα νοσήματα, δε. Ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας θα βάλει λουκέτο και οι εργαζόμενοι θα πάνε στο σπίτι τους. Γιατί, πολύ απλά η οικογένεια του θύματος, θα τους πάει στη Δικαιοσύνη για έκθεση σε κίνδυνο και θα απαιτήσει αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Το ίδιο θα συμβεί και σε άλλους εργασιακούς χώρους. Και τότε να δούμε τι θα κάνουν οι εργοδότες, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να βρεθούν εκτεθειμένοι, αν νοσήσουν ή πεθάνουν κάποιοι. Αν αποδειχθεί ότι δεν είχαν λάβει τα προσήκοντα μέτρα, τότε να δείτε τι πανηγύρι έχει να γίνει... 

 

            Σήμερα, το... κόμμα των εμβολιασμένων σιωπά, αλλά και ανησυχεί. Αν δεν πάει κάτι καλά, αυτοί θα έχουν τον πρώτο λόγο και θα απαιτήσουν εξηγήσεις από την κυβέρνηση. Αν η κυβέρνηση δεν λάβει δραστικά μέτρα προστασίας των εμβολιασμένων από τους ανεμβολίαστους, τότε θα έχει πρόβλημα. Και επιπλέον, θα προκύψουν και νομικά θέματα σε εργασιακούς χώρους και αλλού. Δεν υπάρχει θέμα διχασμού. Έχουμε από τη μία αυτούς που θέλουν να σωθούν και να επανέλθουν στην κανονική ζωή και τους άλλους που αποτελούν εμπόδιο και εξελίσσονται σε εν δυνάμει φονιάδες. Μιλάμε με όρους λογικής και βλακείας. Αυτή είναι η μάχη που δίνεται αυτή τη στιγμή. Αυτός που απειλεί τη ζωή των άλλων, πρέπει να απομονωθεί με κάθε τρόπο. Δικαίωμα του να μην θέλει να εμβολιαστυεί. Δικαίωμα μου να μην θέλω να τον έχω δίπλα μου, από τη στιγμή που αποτελεί δημόσιο κίνδυνο. Και εδώ δεν θα πάμε με τα χατίρια και τις απαιτήσεις του ανεγκέφαλου, αλλά με τα αυτονόητα "πρέπει" του εμβολιασμένου, που έπραξε το χρέος του έναντι του εαυτού του και των συνανθρώπων του.

 

            Οι εμμονικοί (έως και παρανοϊκοί) ανεμβολίαστοι (εξαιρούμε όσους δεν πρέπει να εμβολιαστούν για ειδικούς λόγους που πρέπει να αποδειχθούν από την ιατρική επιστήμη), ίσως βάλουν λίγο μυαλό αν ζήσουν τη δοκιμασία της νόσου ή θρηνήσουν κάποιο θύμα στον ευρύτερο κύκλο τους. Αν  και πολύ αμφιβάλλουμε ακόμη και στην περίπτωση αυτή. Η απομόνωση κάθε εχθρού της κοινωνίας, πρέπει να γίνει με κάθετο τρόπο, στο πλαίσιο της συντεταγμένης δημοκρατικής πολιτείας και των κανόνων της. Η "δημοκρατία" των... ηλιθίων, δεν έχει θέση ανάμεσα μας. Και γι αυτό απαιτείται η ρύθμιση της συνύπαρξης εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Το πάνω χέρι το έχει ο εμβολιασμένος, γιατί αυτός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της επιστήμης και της Πολιτείας, πράττοντας το καθήκον του. Το πρόβλημα δεν είναι ο εμβολιασμένος, αλλά ο ανεμβολίαστος. Γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογείται ο εμβολιασμένος σε ανθρωπάρια που μισούν και υβρίζουν, υπερασπιζόμενοι την αντιεμβολιαστική ψυχοπάθεια τους!

 

            Όταν μιλάμε για ζήτημα ζωής και θανάτου, βλέποντας τόσους θανάτους σε ανεμβολίαστους και βλέποντας το αποτέλεσμα που έχει το εμβόλιο στους εμβολιασμένους, δεν παίζουμε. Και η ανόητη αντίδραση για την αντίδραση, είναι χαρακτηριστικό του απροσάρμοστου. Πιθανόν ο μόνος τρόπος αντίδρασης απέναντι σε όλους αυτούς τους αδαείς και γραφικούς είναι μια διαδήλωση των εμβολιασμένων, οι οποίοι θα τους ζητούν να μην... εμβολιαστούν! Ίσως τότε καταφέρουμε περισσότερα, καθώς είναι πολύ πιθανό να θεωρήσουν ότι υπάρχουν... συνωμοτικοί λόγοι, οπότε θα εμβολιαστούν! Πάντως, αν μιλάμε με όρους πειθούς, ας το αφήσουμε καλύτερα, γιατί είναι σαν να μιλάς στα... ντουβάρια του σπιτιού!

 

            Η ύπαρξη του κορωνοϊού και των μεταλλάξεων ίσως να αποτελεί το... μικρότερο πρόβλημα μπροστά στο μείζον, που δεν είναι άλλο από την αντιμετώπιση της ανθρώπινης βλακείας, η οποία, κρατάει ζωντανό έναν ιό που σκοτώνει, αφήνει κουσούρια για το υπόλοιπο της ζωής και έχει ανατρέψει την οικονομική και κοινωνική καθημερινότητα των πάντων, απ΄ άκρη σ΄ άκρη στον πλανήτη. Είναι καιρός για δράση. Στις δημοκρατίες υπάρχουν μηχανισμοί άμυνας, όταν η πειθώ δεν αποδίδει και η βλακεία μετατρέπεται σε "φονικό" όπλο. Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας κάποιων, δεν πρέπει και δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι ώρα γενναίων αποφάσεων πριν είναι πολύ αργά...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 
 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....