| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:05 - 17/09/2021

 

   Share

 

         Η καθημερινότητα ενός λογικού ανθρώπου υπαγορεύει συγκεκριμένες κινήσεις, προκειμένου να δίνοντας λύσεις στα προβλήματα ή απαντήσεις σε διάφορες επιλογές του ατόμου. Στο πλαίσιο αυτό κάθε άνθρωπος απευθύνεται σε αυτόν που θα του δώσει τη λύση με βάση τη γνώση και την εμπειρία και όχι με βάση την... άποψη του για ένα θέμα που φυσικά δεν γνωρίζει.

 

 

   

 

            Ας ξεκινήσουμε με τα απλά και λογικά, για να φτάσουμε στα... πολύπλοκα έως περίπλοκα με τον παροξυσμό ορισμένων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κυρίως κατά τους τελευταίους μήνες. Μιλάμε για τη συμπεριφορά κάποιων από την πρώτη στιγμή των περιοριστικών μέτρων και της χρήσης μάσκας, έως τα πιο... φρέσκα που έχουν να κάνουν με τον εμβολιασμό.

 

            Ας πιάσουμε το νήμα της λογικής από την αρχή.

 

- Όταν θέλεις να φτιάξεις σπίτι, πας στον πολιτικό μηχανικό για τα σχέδια και στη συνέχεια στον εργολάβο για να φτιάξεις το κέλυφος της κτηριοδομής.

- Όταν χαλάνε οι βρύσες στο σπίτι και τρέχει το νερό, τότε απευθύνεσαι σε υδραυλικό.

- Όταν υπάρχει πρόβλημα με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αναζητείς ηλεκτρολόγο.

- Όταν χαλάει το αυτοκίνητο, πηγαίνεις στο συνεργείο.

- Όταν πρέπει να ρυθμίσεις τα χρέη σου ή να υποβάλλεις τη φορολογική σου δήλωση ή θέλεις να συμβουλευτείς κάποιον για ένα φορολογικό θέμα, πηγαίνεις στον λογιστή.

- Όταν θέλεις να κάνεις το συμβόλαιο, απευθύνεσαι σε συμβολαιογράφο.

- Όταν αδικείσαι ή έχεις μια αστική διαφορά, ρωτάς δικηγόρο.

- Όταν πονάει το δόντι σου πας στον οδοντίατρο.

- Όταν πονάει το στομάχι σου πας στον παθολόγο και στη συνέχεια σου συστήνει εξετάσεις, τις οποίες δεν κάνεις σε... συνεργείο, αλλά σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

- Όταν αισθάνεσαι κάποια αρρυθμία στην καρδιά, απευθύνεσαι σε καρδιολόγο και όχι σε... μηχανολόγο που δουλεύει σε γραμμή παραγωγής μιας βιομηχανίας και ξέρει να μπαίνει στην... καρδιά της μηχανής για να εξετάσει τι φταίει.

- Όταν πρέπει να λάβεις την απόφαση για την αξιοποίηση των χρημάτων σου, απευθύνεσαι σε ειδικούς επί των χρηματοοικονομικών και όχι στον καντηλανάφτη του Αγίου Γεωργίου Καρδιτοομαγούλας, που πήρε σύνταξη από τον ΟΓΑ.

 

            Όλα τα παραπάνω αποτελούν μερικές μόνο από τις λογικές παραδοχές ενός λογικού και φυσιολογικού ανθρώπου. Τολμούμε δε να πούμε ότι η πιθανότητα να πάει κάποιος για τα αρθριτικά του σε συνεργείο αυτοκινήτων είναι μηδενική., Όμως, το αυτονόητο στην Ελλάδα, αποτελεί ζητούμενο και θυμίζει συναρτήσεις με 40 αγνώστους! Εν ολίγοις, κάποια αυτονόητα μετατρέπονται σε θέατρο αντεγκλήσεων, όπου η λογική υποχωρεί, η παράνοια... γκαζώνει και η τρέλα θριαμβεύει! Ειδικά, όταν πρόκειται για ζητήματα υγείας και ειδικότερα δημόσιας υγείας, όπου ο ένας μπορεί να στείλει τον άλλον στα... θυμαράκια για πλάκα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον δρόμο, όπου ένας... γκαζοφονιάς μπορεί να ξεκληρίσει ολόκληρη οικογένεια.

 

            Στην Ελλάδα, κυρίες και κύριοι, το θέμα του εμβολίου κινείται σε εντελώς διαφορετική ρότα. Οι επιστήμονες (δεν μιλάμε για τη μειοψηφία των τσαρλατάνων), καταργούνται! Σήμερα στην Ελλάδα, έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση, περίπου 6.350.000 συμπολίτες μας και με τις δύο δόσεις, λίγο πάνω από τα 5.900.000. Συνολικά, οι δόσεις εμβολίων που έχουν γίνει πλησιάζουν τα 11.900.000. Αν χονδρικά προσθέσουμε και τους νοσήσαντες (έστω 500.000, συν και πλην), πλησιάζουμε στα 7.000.000 άμεσα... εμπλεκόμενους με τη... σύριγγα και τη νόσο.

 

            Οι πλήρως εμβολιασμένοι (5.900.000) ως προς τον συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας (10.800.000), αντιστοιχούν σε ποσοστό 54,6%, το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό. Αν προσθέσουμε και τους νοσήσαντες, τότε πάμε στα 6.400.000 πολίτες, οπότε το ποσοστό αυτών των δύο μερών, ανεβαίνει στο 59%. Διασταλτικά, αυτό είναι το ποσοστό το οποίο είτε έχει θωρακιστεί είτε έχει αναπτύξει αντισώματα δια της νόσου. Αν η αναγωγή γίνει στον πληθυσμό, αφαιρουμένων των ηλικιών έως 12 ετών (περίπου 1.200.000 άτομα), τότε μας μένει η σύγκριση ως προς τα 9.600.000 άτομα. Η διαίρεση 6.400.000 δια 9.600.000, βγάζει ποσοστό 66,666666666666%. Αρχίζουν και μας ζώνουν τα... φίδια! Σατανικό ποσοστό, ανατριχιαστικό νούμερο! Κάτι παίζει με την... "παγκόσμια δικτατορία", το "χάραγμα", και την "αλλοίωση του DNA". Τέλος πάντων, ας πάμε παρακάτω.

 

            Από τα 6.400.000 εμβολιασμένους και νοσήσαντες (άντε να βάλουμε και μερικές χιλιάδες "μαϊμού" εμβολιασμένους και νοσήσαντες), σε σχέση με τα 9.600.000 του πληθυσμού άνω των 12 ετών, προκύπτει μια διαφορά, 3.200.000 ατόμων, οι οποίοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Σίγουρα δεν είναι... τρελοί όλοι αυτοί. Από την άλλη, αν σκεφτούμε ότι σε ένα δημοψήφισμα προ εξαετίας, περίπου 3.350.000 συμπολίτες μας, πίστεψαν ότι η Μέρκελ θα βγάλει... γένια, τότε, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι, ως μη ειδικοί, δεν μπορούμε να μπούμε στα χωράφια άλλων επιστημών, όπως για παράδειγμα η ψυχολογία και η ψυχιατρική.

 

            Από δω και πέρα όμως, αρχίζουν τα... σοβαρά. Θα δεχθούμε την... υπόθεση εργασίας ότι οι εμβολιασμένοι θα αρχίσουν να βγάζουν... λέπια, θα κινούνται σαν... ρομπότ λόγω της... εμφύτευσης του... τσιπακίου του Βασιλάρα του Γκέιτς ή. από λάτρεις της κλασικής μουσικής, θα αγαπήσουν τα πανηγύρια και τον... Μάκη Χριστοδουλόπουλο! Εν τέλει, ας αποδεχθούμε ότι όλοι οι εμβολιασμένοι θα φύγουν πριν την... ώρα τους! 

 

            Πάμε τώρα σε όσους αρνούνται ή... σκέφτονται να κάνουν το εμβόλιο, ενώ επί της ουσίας δεν είναι... σκεπτόμενοι μετά από 11.300.000 εμβολιασμούς εντός Ελλάδος και 6.000.000.000 εμβολιασμούς παγκοσμίως. Και αν σας... μπερδεύουν τα μηδενικά, αναφερόμαστε σε 6 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και τα δύο... "ι" της λέξης με ήτα, γιατί μπορεί να υπάρχει και κόσμος που αμφισβητεί τα... ήτα του πλανήτη! Πάμε παραπέρα. Μέχρι στιγμής στη χώρα μας, έχουν χαθεί πάνω από 14.000 άνθρωποι και θα χαθούν ακόμη περισσότεροι. Λίγοι εμβολιασμένοι με προβλήματα του ανοσοποιητικού και άλλα υποκείμενα νοσήματα και σίγουρα πάρα πολλοί ανεμβολίαστροι, καθώς θα είναι σαν τον σκιέρ που έχει πάει στον Παρνασσό σε θερμοκρασία -20 βαθμούς, φορώντας κοντομάνικο!

 

            Από αυτούς που νόσησαν, εκτιμάταιι ότι ποσοστό 20% θα υποστεί διάφορες βλάβες για το υπόλοιπο της ζωής του. Όσο γι αυτούς που δεν θα νοσήσουν και δεν θα εμβολιαστούν, αυτοί θα μείνουν... αθάνατοι εις τους αιώνες των αιώνων! Κατ΄ αρχάς, δεν θα έχουν βάλει το..., περίεργο υγρό μέσα τους, το οποίο θα... μαγαρίσει την "καθαρή ελληνική ψυχή". Μόνο που το ίδιο πιστεύουν και οι απανταχού αρνητές του εμβολίου, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

 

            Πάμε τώρα στο καίριο ερώτημα. Ποιοι έχουν άποψη για τη χρησιμότητα του εμβολίου, ενώ έχουν ρουφήξει μολυσμένο αέρα και έχουν φάει μολυσμένα φαγητό με τον... τόννο ή καπνίζουν; Σίγουρα, για το συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορεί να έχει άποψη ο... Τσιόδρας! Πιάστηκε... κορόιδο και πήγε να εμβολιαστεί, ενώ έχει εμβολιάσει και τα τρία από τα ανήλικα παιδιά της οικογενείας του! Ειρήσθω εν παρόδω, στους εμβολιασμένους περιλαμβάνονται ο Μητσοτάκης με την οικογένεια του, ο Τσίπρας με τη σύντροφο του,, η Γεννηματά, ο Κουτσούμπας και ο Βαρουφάκης. Ο Βελόπουλος, ως ειδικός... πανεπιστήμονας του... λυκείου (λοιμωξιολόγος, μικροβιολόγος, βιολόγος, γενετιστής και... βάλε), δεν θα το κάνει, γιατί μάλλον περιμένει το... Σπούτνικ, το οποίο όμως δεν φτάνει για τους Ρώσους! Οπότε τι να μας πουν οι Τσιόδρες, οι Βασιλακόπουλοι, οι Γώγοι και οι Σύψες. Για να μην σας πούμε που έχει γραμμένο τον Αντώνη τον Φάουτσι εξ Ηνωμένων Πολιτειών! Άσε που πιάστηκαν μεγάλα... κορόιδα ο Μπάιντεν, η Μέρκελ, ο Μακρόν και φυσικά χιλιάδες πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί ανά τον πλανήτη, αλλά και εκατομμύρια γιατροί παγκοσμίως. Όλοι αυτοί, αλλά και όσοι έκαναν το εμβόλιο, δυστυχώς, υπέγραψαν τη... θανατική τους καταδίκη! Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

 

            Όμως, ποιοι είναι αυτοί που θα... γλιτώσουν από τον... όλεθρο των εμβολίων και μάλιστα είναι και... σίγουροι ότι αν κολλήσουν κορωνοϊό, θα τη βγάλουν "καθαρή", χρησιμοποιώντας σκευάσματα με το δηλητήριο της... οχιάς, τα σάλια του... τζίτζικα, τα υγρά του... σκορπιού ή κραδαίνοντας σημαίες και εικόνες;; Είναι πολλοί. Χιλιάδες. Εκατομμύρια. Για παράδειγμα είναι ο... τσοπάνης που μίλησε με τον... υδραυλικό, στον οποίο το... σφύριξε ο... ηλεκτρολόγος, που του το είπε η αδελφή του όταν μια μέρα πήρε τον... Μητσάρα τον ταξιτζή από Κολιάτσου, στον οποίο πολύ δικός του άνθρωπος και μάλιστα δικηγόρος (από πολύ μέσα, μιλάμε...) του είπε τα... κακά μαντάτα!  Και φυσικά ο δικηγόρος, το είχε μάθει από τον διευθυντή της τράπεζας, στον οποίο είχε μιλήσει, ο μπατζανάκης του, ο... γυψοσανιδάς. Ο γυψοσανιδάς με τη σειρά του, έμαθε για τα... κακά εμβόλια από τον... φαναρτζή, στον οποίο πήγε το αυτοκίνητο του για να του διορθώσει ένα στραπατσάρισμα μετά από πρόσκρουση σε μάντρα έξω από την ταβέρνα "Ο άρχοντας της προβατίνας", αφού είχε καταναλώσει ένα κιλό κρασί!

 

            Αλλά, δεν ξέρετε τι έγινε, στο σημείο της πρόσκρουσης. Ανάμεσα στον κόσμο που μαζεύτηκε ήταν και ένας ψάλτης, πτυχιούχος Θεολογίας, ο οποίος είχε ενημερωθεί... έγκυρα και έγκαιρα από τον αρχιμανδρίτη και τον παπά της Ενορίας, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν πάρει το μήνυμα για τα... δεινά που έρχονται από τον ηγούμενο μονής που ευρίσκεται σε υψόμετρο 1.000 μέτρων και έχει απευθείας επικοινωνία με τους... ουρανούς! Τα παραπάνω... συγκλονιστικά, ενισχύονται από την εδραία άποψη χιλιάδων... πανέξυπνων και άρτια καταρτισμένων "επιστημόνων" του διαδικτύου. Όλοι τους είναι πτυχιούχοι... σχετικών σχολών αλλά στην πορεία έγιναν αοιδοί, αοιδές, μοντέλα,  κομμωτές κια κομμώτριες, νυχούδες, πεντικιουρίστριες, λουλουδούδες, influencers, "Τικτόκερ" και... τελειωμό δεν έχει η λίστα. Όλοι τους φυσικά παίζουν την... επιστήμη στα δάκτυλα και μάλιστα όποιος αμφισβητήσει την... αυθεντίας τους, "κερδίζει" ένα ολοκληρωμένο "πακέτο" με... πέντε ψόφους, καθώς και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές από το γραφείο τελετών του... Μπούκουρα! Οπότε τι να μας πουν ο Τσιόδρας, η Γκάγκα, ο Γώγος, ο Σύψας, ο Γραβάνης, ο Βασιλακόπουλος, ο Καπραβέλος και ο Τζανάκης; "Σε τα μας τώρα, σε τα μας;;", όπως έλεγε σε γνωστή ελληνική ταινία, ο Ντίνος Ηλιόπουλος...

 

            Όλα τα παραπάνω δεν έχουν σκοπό να πείσουν ή να προβληματίσουν. Η συνάντηση με "πανεπιστήμονες" της παλαβωμάρας ή καιροσκόπους και λαμόγια που βρήκαν ευκαιρία για να κάνουν τα δικά τους, θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική εμπειρία για συζήτηση σε καφενείο, σε γήπεδο ή στη λαϊκή αγορά, αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά, όπως τώρα. Δυστυχώς, όμως το απέραντο φρενοκομείο στο οποίο ζούμε, αποδεικνύει ότι η... τρέλα είναι μεταδοτική. Όπως ακριβώς γίνεται με τον κορωνοϊό. Και αν η τρέλα μπορεί να βλάψει μόνο... φρένα, δυστυχώς, ο κορωνοϊός, δηλώνει... παρών, ώστε να αξιοποιήσει αυτή την... ευκαιρία και να "θερίσει" ζωές ή να αφήσει ανάπηρους ανθρώπους με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλωστε, με 230 εκατ. κρούσματα και 4,7 εκατ. θανάτους, σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων και μέσα σε 18 μήνες, δεν χρειάζονται περισσότερες αναλύσεις. Μπροστά στον ανεγκέφαλο, τέτοιες αναλύσεις θα έχουν ως πιθανό αποτέλεσμα να στείλουν έναν λογικό στο... Δαφνί!

 

            Όταν, ο αντιεμβολιαστικός παροξυσμός, εξελίσσεται σε... σχιζοφρένεια, πλήττοντας το "ακατοίκητο" μορφωμένων και αμόρφωτων, άσχετων και πανάσχετων, τότε η κοινωνία των λογικών, σηκώνει ψηλά τα χέρια και περιμένει από αυτούς που πρέπει, να βάλουν τους κανόνες ορθολογικής λειτουργίας.. Μέχρι τότε, ας βασανιστούμε... υπεύθυνα, παρακολουθώντας την τρελή κούρσα των... γκαοζοφονιάδων με τα... σπασμένα φρένα!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....