| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" |  +/-  |  "Μας ακούνε"  |  Fundamentalist  |  Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:00 - 22/10/2021

 

 

      Επί δεκαετίες, ακούμε διάφορους να... αυτοσυστήνονται ως "προοδευτικοί", δοκιμάζοντας το νευρικό σύστημα των... συντηρητικών ανθρώπων, που όλως τυχαίως, έχουν διαμορφώσει τη ζωή τους, έτσι ώστε αυτή να συνιστά έναν συνεχή αγώνα για πραγματική προκοπή και πρόοδο.

 

 

    

          Αυτό το... κυριλέ "περιτύλιγμα" του "προοδευτικού", έτσι όπως το εννοούν για τη σύγχρονη Ελλάδα, τα κόμματα του αριστερού χώρου και οι παραφυάδες του, αντανακλάται σε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, το οποίο είτε έζησε, είτε διηγείται στους νεότερους τα... περασμένα μεγαλεία επί ΠΑΣΟΚ. Όπου "μεγαλεία" είναι τα "υλικά" που αποτέλεσαν τη βάση για να φτιαχτεί το "μενού" της σύγχρονης εκμαυλισμένης κοινωνίας. Η έκρηξη του δημοσίου χρέους επί ΠΑΣΟΚ "βαφτίστηκε" ως... πρόοδος, η οποία στη συνέχεια συμπαρέσυρε και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο, όποτε κλήθηκε να διορθώσει τα κακώς κείμενα, έπεσε σε... τοίχο. Γιατί όταν θέλεις να προοδεύσεις και ταυτόχρονα πρέπει να αναμετρηθείς με... προοδευτικούς, τότε υπάρχει ένα θέμα... 

 

          Τα τελευταία 40 χρόνια έχουν συντελεστεί κοσμογονικές αλλαγές προς το... χειρότερο για την ελληνική κοινωνία. Το βόλεμα, ο παρασιτισμός, η αξιακή κατάρρευση, η χρεοκοπία της Παιδείας και του εκπαιδευτικού συστήματος, η πολιτισμική κατάπτωση, η τσάμπα μαγκιά και το θράσος μετέτρεψαν τη δημιουργική και προοδευτική ελληνική κοινωνία του μόχθου και της δημιουργίας, σε μια κακομαθημένη κοινωνία, κατά ένα πολύ σημαντικό ποσοστό, το οποίο δεν κυριαρχεί, αλλά ως μειοψηφία κάνει περισσότερο θόρυβο, όπως ο άδειος τενεκές...

 

          Πάμε να κάνουμε ένα συγκριτικό crash test σχετικά με την πρόοδο και την "πρόοδο". το οποίο ίσως επαναφέρει πολλούς σε μια αλληλουχία σκέψης, έτσι ώστε να αντιληφθεί την κοινή λογική: 

 

1. Έως τα τέλη της δεκαετίας του ΄80, η έννοια της προόδου σχετιζόταν με την εργασία και την ανάληψη επιχειρηματικού ρίσκου στον ιδιωτικό τομέα. Από το 1982 και μετά η "πρόοδος" είχε να κάνει με τον εύκολο διορισμό στο Δημόσιο, εις υγείαν των κορόιδων και εις βάρος του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος αποτελεί τον χρηματοδότη του κράτους. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, συνιστούσε πραγματική... πρόοδο, ο παρασιτισμός. 

 

2. Μέχρι το 1981, το Κράτος, όπως ο κάθε νοικοκύρης, λειτουργούσε με βάση την απλή λογική ότι δεν μπορεί να υπερδανειστεί, αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Αλλά ακόμη και αν δανείζεσαι πρέπει να δημιουργείς εισοδήματα για να εξυπηρετείς τα χρέη σου. Κοινή λογική, την οποία στην οικονομική επιστήμη, τη συναντάει κάποιος στο βιβλίο των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας της Γ΄ Λυκείου. Αμ δε!

 

          Μετά το 1981, μάθαμε ότι το Κράτος πρέπει να δανείζεται, να φεσώνει τις επόμενες γενιές και να υπερχρεώνεται, ενώ στο τέλος όταν τα κάνει... θάλασσα, προβαίνει στην... προοδευτική λύση της κοινωνικοποίησης των χρεών. Δηλαδή, στέλνοντας τον λογαριασμό επί δικαίων και αδίκων και υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενεών, αλλά και περιορίζοντας τους βαθμούς ανεξαρτησίας. 

 

3. Έως το 1981, υπήρχε αξιολόγηση σε κάθε σχολείο με τον Επιθεωρητή, αλλά σήμερα η αριστερή "πρόοδος" θέλει τον εκπαιδευτικό να διορίζεται και να μην υπόκειται σε κανέναν έλεγχο. Βλέπετε τι γίνεται με την αξιολόγηση, όπου η... δικαιολογία έχει να κάνει με τον ισχυρισμό ότι δεν είναι αξιολόγηση. Όποιος διαφωνεί, ας πάει στον ιδιωτικό τομέα, όπου δεν υπάρχει αξιολόγηση...

 

4. Έως το 1981, σεβόσουν τον αστυνομικό, αλλά η αριστερή "πρόοδος" θέλει τον αστυνομικό να είναι... μπάτσος που πρέπει να κάθεται προσοχή, να τον φτύνεις, να του πετάς μολότοφ (καθώς κάθεται στη... λάθος πλευρά, όπως έχει πει μια πολιτική... ψυχή), να του τραβάς τον γιακά και γενικά να επιδεικνύεις κάθε στιγμή πόσο απείθαρχος και απροσάρμοστος είσαι. Στις οργανωμένες δημοκρατίες του δυτικού κόσμου, η... πρόοδος, αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο τρόπο. Γιατί οι άνθρωποι βλέπουν μπροστά και θέλουν να προοδεύουν. Όχι να... προοδεύουν!

 

          Βέβαια, πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι, όταν η αριστερή "πρόοδος" γίνεται καθεστώς, τότε ο "μπάτσος" είναι ο αστυνομικός που πρέπει να προστατεύσει τους κομισάριους! Σας βλέπουμε και σας παρακολουθούμε, όπως είχε δηλώσει μια... αριστερή ψυχή προ τριετίας, όταν βρισκόταν στον υπουργικό θώκο που εποπτεύει τους... μπάτσους (συγγνώμη, τους αστυνομικούς)!

 

5. Έως το 1981, τα ειδεχθή εγκλήματα και η εξαιρετικά περιορισμένη εγκληματικότητα αντιμετωπίζονταν από τον νόμο αποφασιστικά και αποτρεπτικά. Σήμερα, στο πλαίσιο της αριστερής... προόδου, μπορείς να σκοτώσεις, να πας για λίγο φυλακή και να αποφυλακιστείς με συνοπτικές διαδικασίες. Μπορείς να αδειάζεις τις φυλακές και φυσικά αυτοί που μένουν μέσα να σου δίνουν ποσοστά 80%, με την προσδοκία ότι θα έρθει η... ευλογημένη ώρα και γι αυτούς. Για να μην παρεξηγηθούμε... Το σωφρονιστικό σύστημα δεν πρέπει να εκδικείται, αλλά ταυτόχρονα ο νομοθέτης δεν πρέπει να δίνει την αίσθηση στον εγκληματία, ότι θα κάνει... διακοπές και... γνωριμίες με... ευυπόληπτους συμπολίτες του και στη συνέχεια θα βγει έξω για να προβεί σε χειρότερες πράξεις...

 

6. Έως το 1981 όποιος δούλευε και προόδευε, ήταν παράδειγμα προς μίμηση, ενώ μετά φτάσαμε στην εκδοχή ότι όποιος δουλεύει είναι... κορόιδο, από τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες δουλειές με εύκολο χρήμα εις βάρος των άλλων...

 

7. Έως το 1981 ξέραμε ότι η πρόοδος της κοινωνίας συντελείται μέσα από τον αυτοσεβασμό που μεταφράζεται σε σεβασμό στον διπλανό. Όμως, μας ήρθε... κατακέφαλα η... πρόοδος μέσα από το "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω"! Και σε όποιον δεν αρέσει η "δημοκρατία" του τραμπούκου, τότε αυτός είναι... φασίστας!

 

8. Το μεγαλύτερο... σοκ "προόδου" μετά το 1981, το είδαμε μέσω της δημοκρατικής έκφρασης των διαδηλώσεων. Ο καθένας στο πλαίσιο της δικής του "δημοκρατίας", μπορούσε να ταλαιπωρεί όποιον ήθελε και λογαριασμό να μην έδινε. Μπορούσε δε να... ξεβρακώσει και ανθρώπους που βάσει του νόμου ήταν εντεταλμένοι να προσφέρουν υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο, όπως είχε συμβεί το 1991 με τα λεωφορεία στην Αθήνα. Σημειωτέον, ότι οι αστικές συγκοινωνίες σε όλες τις πόλεις της χώρας, πλην της Αθήνας, δεν είναι κρατικές. Η πρόοδος που γεννάται μέσα από τον σεβασμό προς τον διπλανό, χωρίς να προκαλεί κόστος στο συλλογικό "εμείς", μετατράπηκε σε πορεία "προόδου" προς την επιλογή του "εγώ είμαι" και εσύ να πας να... εμβολιαστείς!

 

9. Κάποτε ο καλός μαθητής αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση, αλλά με τη ραγδαία "τσογλανοποίηση" της ελληνικής κοινωνίας, ο επιμελής μαθητής που ταυτόχρονα έχει υποδειγματικό χαρακτήρα, συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του "φυτού" και του "σπασίκλα"! Και αυτό γιατί όταν η πρόοδος συνδέεται με την αριστεία, τότε έρχεται η "πρόοδος" των αχρήστων για να λειτουργήσει αποτρεπτικά. 

 

10. Κάποτε, ο ευσυνείδητος έπαιρνε τα εύσημα και ταυτόχρονα ο ασυνείδητος δεχόταν αυστηρές παρατηρήσεις από το οικογενειακό και ευρύτερο περιβάλλον του. Σήμερα, ο ευσυνείδητος και νομοταγής, μπορεί να δεχθεί "μπούλινγκ", καθώς χαλάει τη... σούπα στις μειοψηφίες της τσάμπα μαγκιάς και αλητείας. 

 

11. Κάποτε ήξερες ότι αν σε πιάσουν να γράφεις με σπρέι ή να προκαλείς φθορές και ζημία στην περιούσία του συμπολίτη σου, δεν θα την... έβγαζες εύκολα με το νόμο. Σήμερα, στο πλαίσιο της... προόδου, μπορείς να πάρεις σπρέι για να λερώσεις τον τοίχο ενός σπιτιού, το μαγαζί του επαγγελματία που δίνει μάχη επιβίωσης, το σχολείο για το οποίο πληρώνουμε όλοι φόρους ή να βάψεις και να κολλήσεις αυτοκόλλητα στα σήματα οδικής κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο τους συνανθρώπους σου. Αν μάλιστα συλληφθείς, θα έρθουν να σου συμπαρασταθούν οι "προοδευτικοί". Γιατί οι... καλές πράξεις πρέπει να επικροτούνται από τους "προοδευτικούς". Δυστυχώς, όλα αυτά συμβαίνουν γιατί υπάρχει η αίσθηση της ατιμωρησίας ή η βεβαιότητα της ημι-τιμωρίας. Μάλιστα, κάποιοι φοβούνται μήπως μπλέξουν με "προοδευτικούς"... τραμπούκους, οι οποίοι μπορεί να κραδαίνουν (για... ειρηνικούς λόγους) λοστάρια, κοντάρια και άλλα τέτοια "ευγενή" μέσα του... σύγχρονου "πολιτισμού"!

 

          Σύμφωνα με το αριστερό αφήγημα οι κοινωνίες... προοδεύουν όταν λειτουργούν απείθαρχα, ανεκτικά, αντισυμβατικά, τυχοδιωκτικά, παρασιτικά. Αυτό δείχνει ο τρόπος αυτών που πολιτεύονται σήμερα στη χώρα και λένε ότι εκπροσωπούν την Αριστερά. Σίγουρα δεν είναι Αριστεροί, ούτε και... προοδευτικοί. Είναι κοινοί τυχοδιώκτες, με μειωμένη αυτοεκτίμηση λόγω περιορισμένων ή ανύπαρκτων προσόντων, έχουν εκδικητική διάθεση λόγω κατωτερότητας, συμπεριφέρονται κομπλεξικά λόγω της ασημαντότητας και της αμάθειας τους, ψεύδονται για να καλύψουν τις ενοχές τους, προκαλούν αναστάτωση γιατί μόνο από αυτήν μπορούν να "τρέφονται" και να βρίσκονται στο προσκήνιο του θλιβερού τους κόσμου.

 

          Δυστυχώς, σε αυτήν τη χώρα, κατά το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό είμαστε... ΠΑΣΟΚ ή (κρυφο)κομμουνιστές (όταν δεν μας συμφέρει). Και το οξύμωρο είναι ότι, η εν πολλοίς κομμουνιστική αντίληψη των πραγμάτων, δεν απορρέει καν από το... παραδεισένιο σύστημα εξουσίας, το οποίο, ευτυχώς, δεν γνωρίσαμε! Σήμερα, οι πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι αποτελούν μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία. Το σοκ της αριστερής "προόδου", μας κυρίευσε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, το περιεχόμενο αυτού του "προοδευτικού" αφηγήματος, δεν μπορεί να μας βοηθήσει, έτσι ώστε, να προοδεύσουμε πραγματικά. 

 

          Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν ένα κήρυγμα μιζέριας και δεν συνιστούν στείρα καταγγελία στο όνομα ενός ιδεολογικού φανατισμού ή διχασμού. Είναι μια απλή υπενθύμιση. Μια ανάκληση στη μνήμη όλων όσων έχουμε ζήσει τις τελευταίες δεκαετίες, για να κάνουμε τις συγκρίσεις. Βέβαια, οι συγκρίσεις αυτές μπορεί να είναι υποκειμενικές. Σίγουρα όμως βασίζονται στα αποτελέσματα και στα... καμώματα μας. Αν δεν... ξαναγνωριστούμε μεταξύ μας, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε το περιεχόμενο της προόδου για την κοινωνία μας, τότε είμαστε καταδικασμένοι να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη.

 

          Η πραγματική πρόοδος δεν συνιστά συντήρηση, αλλά άλμα στο μέλλον. Η "πρόοδος", έτσι όπως τη μάθαμε από το 1981 και μετά, σε διάφορες εκδοχές και εκφάνσεις, αποτελεί τη συνταγή... οπισθοδρόμησης της κοινωνίας σε όλα τα μέτωπα. Μακάρι να αποτελούσε συντήρηση! Αλλά δεν αποτελεί ούτε καν αυτό. Και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη ποικιλοτρόπως. Θεσμικά, αξιακά, πολιτισμικά, εκπαιδευτικά και οικονομικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η... πρόοδος δεν βρίσκεται στην πλευρά αυτού που πετάει τη... μολότοφ, αλλά στην πλευρά αυτού που αποτελεί τον στόχο της. Αν είμαστε μειωμένης αντιλήψεως εγκέφαλοι και επιδοκιμάζουμε τους τύπους που βρίσκονται από την πλευρά που έρχεται η μολότοφ, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας και της... κακής μας, της "προόδου"!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 
 

Διαβάστε επίσης:

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum