| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" |  +/-  |  "Μας ακούνε"  |  Fundamentalist  |  Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:10 - 19/11/2021

 

           Οι κοινωνίες και οι δημοκρατίες πορεύονται μέσα από τον σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα των πολιτών τους. Κανείς δεν πρόκειται να σε ρωτήσει ή να σου επιβάλλει τι κόμμα θα ψηφίσεις, ποιο δόγμα ασπάζεσαι, ποια ομάδα υποστηρίζεις πώς θα φας ή με ποους ανθρώπους θα επιλέξεις να κάνεις παρέα.
 
 

 
            Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο... σύνθετα, όταν η ατομική επιλογή του καθενός εντάσσεται μέσα σε ένα πλαίσιο αποδεκτών κανόνων. Γιατί οι κοινά αποδεκτοί κανόνες που ισχύουν στις δημοκρατικές κοινωνίες, αποτελούν τη βάση για τη ρύθμιση των ανθρώπινων σχέσεων και συμπεριφορών.
 
            Ένας μπορεί να κάνει στο σπίτι του ό,τι θέλει, ή νομίζι ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Δεν μπορεί να γλεντάει σε πολυκατοικία 4 η ώρα το πρωί με τη μουσική στη διαπασών. Δεν μπορεί να κακοποιήσεις μέλος της οικογένειας τους, γιατί τότε αναλαμβάνει ρόλο το Κράτος. Γιατί ένας κακοποιημένος άνθρωπος, αποτελεί θέμα ενδιαφέροντος για τις ευρύτερες κοινωνικές σχέσεις. Έτσι, το κακοποιημένο παιδί ή η κακοποιημένη σύζυγος  ή ο κακοποιημένος σύζυγος, πρέπει να τύχουν της ανάλογης προστασίας και μέριμνας από το Κράτος, ενώ αυτό που κακοποιεί, πρέπει να παραδοθεί στη Δικαιοσύνη, αντιμετωπίζοντας την ανάλογη ποινική μεταχείριση. 
 
            Ζούμε σε μια κοινωνία όπου ο καθένας μπορεί να πάρει ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού ή ένα... θηρίο! Μπορεί να ακολουθήσει όποια διαδρομή θέλει για να πάει στον προορισμό του. Μπορεί να ακούσει όποια μουσική επιθυμεί. Ωστόσο, δεν μπορεί να τρέχει με... 200 χιλιόμετρα την ώρα, γιατί τότε αποτελεί απειλή για την ασφάλεια και ακεραιότητα των οδηγών που κινούνται στον δρόμο του. Επιπλέον, δεν μπορεί να έχει τη μουσική στη διαπασών σε ώρες κοινής ησυχίας, αλλά ούτε και να έχει ηχεία ανάλογα με αυτά που έχουν στα πανηγύρια η Γιώτα Γρίβα ή η Γωγώ Τσαμπά...
 
            Ο καθένας είναι ελεύθερος να καπνίσει, αν και κάνει κακό στην υγεία του. Όταν πάει να καπνίσει σε κλειστό χώρο, τότε αποτελεί απειλή για τους γύρω του, όπου μεταξύ αυτών μπορεί να περιλαμβάνονται μη καπνιστές. Εκεί παρεμβαίνει το Κράτος για να προστατεύσει την κοινωνία από την κακή συνήθεια που έχω εγώ και η οποία επ΄ ουδενί λόγω δεν πρέπει να προκαλέσει ζημία στον άλλον που δεν φταίει. Γι αυτό υπάρχουν και τα πρόστιμα.
 
            Παλαιότερα οι κοινωνίες είχαν φτάσει να αυτορυθμίζονται μέσα από το λεγόμενο εθιμικό δίκαιο. Υπήρχε ο λόγος που ήταν... συμβόλαιο, ενώ ο τρόπος διαμόρφωσης των κοινωνικών σχέσεων είχε ισχύ νόμου, χωρίς να υπάρχει κάποιος ψηφισμένος νόμος. Υπήρχε το αυτονόητο και η... μπέσα.  Σήμερα, έχουμε περάσει σε έναν κόσμο όπου πολλά πράγματα έχουν... χαλαρώσει ή σε άλλες περιπτώσεις φαίνεται ότι έχουμε... παραγνωριστεί. Σταματάς σε διάβαση πεζών και αυτός που ακολουθεί το αυτοκίνητο σου, θα αρχίσει να σε βρίζει γιατί τον... καθυστέρησες! Γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την πρόβλεψη του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ίσως, αν βρισκόταν σε μια πραγματικά οργανωμένη κοινωνία, όπως για παράδειγμα η Μεγάλη Βρετανία ή η ΗΠΑ ή η Γερμανία, να... καταλάβαινε από την καλή και την... ανάποδη, τι σημαίνουν τέτοιου είδους παραβάσεις...            Κινείσαι στον δρόμο με 100 χιλιόμετρα την ώρα, στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού. Δηλαδή κινείσαι με το ανώτατο όριο ταχύτητας στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Λιοσίων έως τον ανισόπεδο κόμβο Γέρακα. Και κάπου εκεί έρχεται ο άλλος από πίσω σου με αναμμένα φώτα και κορναρίσματα γιατί θέλει να τρέξει με 150 χιλιόμετρα!. Ή, σε άλλο σημείο όπου το ανώτατο όριο ταχύτητας είναι τα 120 χιλιόμετρα, σου κορνάρει γιατί θέλει να τρέξει με 200 χιλιόμετρα! Προφανώς εδώ η ατομική ευθύνη δεν υπάρχει και μετατρέπεται σε ανευθυνότητα, ικανή να προκαλέσει ζημιά. 
 
            Υπάρχουν άπειρες δραστηριότητες στη ζωή, τις οποίες μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, αλλά μόνο εάν και εφόσον έχει γνώση και κυρίως σεβασμό προς το ρυθμιστικό πλαίσιο. Δεν μπορείς να μπεις στο Μετρό με τσιγάρο και καφέ ή κουβαλώντας... πιτόγυρα. Δεν σου απαγορεύει κάποιος να φορέσεις όποιο ρούχο θέλεις, αλλά δεν επιτρέπεται να κυκλοφορείς ελεύθερος χωρίς ρούχα! Δεν μπορείς να μπεις στο σπίτι του άλλου απρόσκλητος. Από την άλλη, αν μέσα στο σπίτι σου έχεις... εκρηκτικά, τότε δεν υπάρχει οικογενειακό άσυλο. Τότε το Κράτος παρεμβαίνει γιατί η περίπτωση αποτελεί ζήτημα δημοσίου συμφέροντος και κοινωνικής σημασίας.
 
            Και αφήνουμε για το τέλος την ιστορία με τον κορωνοϊό. Πρόκειται περί μίας εμβληματικής κατάστασης, όπου διάφορα... βλήματα, προσπάθησαν ή προσπαθούν να ανατρέψουν τους κανόνες της συντεταγμένης πολιτείας, σαν αυτούς που αναλύθηκαν παραπάνω. Αρνείσαι τον κορωνοϊό; Γούστο σου και καπέλο σου. Αλλά αυτό οφείλεις να το αναφέρεις μόνο στα... πουλιά που κόβουν βόλτες στη... δώθε ραχούλα, σε κάποιο ικανό υψόμετρο και μακριά από κατοικημένη περιοχή. Δεν θέλεις να φορέσεις μάσκα; Κανένα πρόβλημα. Αποσύρεσαι στην παράγκα του πατρικού σου χωριού και δεν ενοχλείς κανέναν. Αν είσαι μέσα σε πολυκατοικία και πρέπει να μετακινηθείς, τότε εκεί υπάρχουν οι κανόνες της συντεταγμένης πολιτείας, η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια έκτακτη κατάσταση ζωής και θανάτου. Το ίδιο και σε άλλους κλειστούς χώρους. Ας σκεφτούμε όλοι ότι τον Φεβρουάριο του 2020 μάθαμε περί κορωνοϊού. Μολύνθηκε ένας άνθρωπος στην Κίνα (ξενιστής) και από τότε μέχρι σήμερα, δηλαδή μέσα σε 21 μήνες, μετράμε 255.000.000 κρούσματα και 5.120.000 θανάτους!
 
            Στην αρχή κάποιοι δεν πίστεψαν, στη συνέχεια δεν γούσταραν τις μάσκες, αλλά τώρα έχουν σηκώσει μπαϊράκι για τα εμβόλια. Γούστο και καπέλο του καθενός να μην το κάνει. Γούστο μας και καπέλο μας όσοι όσοι το έχουμε κάνει, να επιζητούμε την προστασία της Πολιτείας και του Κράτους. Διάφοροι ανεκδικήγητοι τύποι έχουν την απαίτηση να τους ακολουθήσουμε στις ατυχείς επιλογές τους. Δεν αναγνωρίζουν τη συνέπεια, την ατομική ευθύνη και τη συλλογική συνείδηση των πολλών, αλλά επιδιώκουν να γίνουμε σαν αυτούς. Θέλουν να τους ακολουθήσουμε στον δικό τους αδιέξοδο δρόμο και με τους δικούς τους όρους.
 
            Η κοινωνία πρέπει να πάει μπροστά. Όσοι δεν θέλουν να την ακολουθήσουν είναι υποχρεωμένοι να περιοριστούν στα... κυβικά τους.  Δεν είναι αυτοί οι έξυπνοι και οι υπόλοιποι τα κορόιδα. Οι κανόνες υπάρχουν για να διαμορφώνουν συνθήκες σταθερότητας σε μια κοινωνία. Είναι απαραίτητα συστατικά της Δημοκρατίας και της κατάκτησης των ελευθεριών. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να λειτουργεί ασύδοτα, τότε πρέπει να προσαρμοστεί. Δεν μπορούμε να γίνουμε ζούγκλα. Αν κάποιοι θέλουν να ζήσουν στη δική τους ζούγκλα, δικαίωμα τους. Αρκεί να είναι μόνοι τους. Αν θεωρούν τους ορθολογικά σκεπτόμενους ανθρώπους ως... θηρία, τότε λυπούμαστε πολύ. Δεν μπορούμε να κάνουμε το χατίρι τους. Και μην επικαλούνται κάποιοι τις γνωστές ανοησίες περί... διχαστικών και ρατσιστικών διλημμάτων και απόψεων. Σε ένα ζήτημα δημόσιας υγείας δεν τίθεται θέμα ρατσισμού, γιατί ο κοινός παρονομαστής είναι ένας: ο άνθρωπος και η ατομική του ευθύνη.
 
            Σ΄ αυτήν τη χώρα κάπου έχουμε παραγνωριστεί. Το μη αποδεκτό από κάποιους, δεν είναι ρατσιστικό. Γιατί αυτοί οι ίδιοι είναι που προκαλούν πόνο στους πολλούς. Δεν είναι θέμα στοχοποίησης, αλλά θέμα πραγματικότητας. Γιατί στα νοσοκομεία σήμερα υπάρχουν σχεδόν εξ  ολοκλήρου ανεμβολίαστοι. Και εξαιτίας της διασποράς του ιού, πεθαίνουν χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που θα έπρεπε να εγχειριστούν, να κάνουν τις ογκολογικές θεραπείες τους ή να νοσηλευτούν μετά από ένα τροχαίο. Το να επικαλούνται κάποιοι τον αντιεμβολιαστικό ρατσισμό, πρέπει να σκεφτούν ότι είναι υπόλογοι απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν μπορούν να νοσηλευτούν ή που χάνουν τη ζωή τους για οποιαδήποτε άλλη αιτία, πλην κορωνοϊού. Αρκετά πια με την προστασία της μειοψηφίας αυτών που ταυτίζονται με το μη φυσιολογικό. Κανείς δεν έχει προηγούμενα με κανέναν. Ωστόσο, όταν είμαστε όλοι μέλη μιας κοινωνίας, πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι οι κοινωνίες έχουν κανόνες και ότι δεν μπορούν να μεταβληθούν σε ζούγκλα, όπου θα κυριαρχούν τα άγρια θηρία...
           
ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
e-mail: loukas1972@gmail.com
Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis
Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo
LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS
 
 

Διαβάστε επίσης:

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum