| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" |  +/-  |  "Μας ακούνε"  |  Fundamentalist  |  Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 10/12/2021

 

 

          Στον δημόσιο διάλογο τίθεται συχνά πυκνά και μάλλον αναπόφευκτα, η σύγκριση της σημερινής Ελλάδας με την... Ελλαδίτσα της περιόδου 2015-2019. Κατ΄ αρχάς για έναν θεατή των εξελίξεων που διαθέτει νου, γνώση, οξυδέρκεια, διορατικότητα και λογική, οι όποιες συγκρίσεις ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα, δεν αντέχουν σε κριτική. Δεν μπορούν να μπουν στο ζύγι και μάλλον υποβιβάζουν και αυτήν ακόμη την έννοια της συγκριτικής αξιολόγησης. 

 

 

             Ας πάμε στο "ψητό" και μάλιστα μέσα από τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημουργηθεί λόγω της πανδημίας. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα συνέβαινε, αν ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η παρέα τους ήταν στην εξουσία. Ας σκεφτούμε μόνο τα capital controls, τα μνημόνια που δεν σκίστηκαν αλλά αυξήθηκαν και οι σελίδες τους, την μπόχα και τη δυσωδία της "αριστερής δημοκρατίας", την περαιτέρω εξαθλίωση δια της υπερφορολόγησης, αλλά και τον παρασιτικό τρόπο που έδρασε αυτή η ομάδα υπό την καθοδήγηση ενός φαντασιόπληκτου λαϊκιστή, που έκανε δεύτερη φύση του το ψέμα και την απάτη. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περισσότερο την... Ελλαδίτσα που ήταν το ξέφραγο αμπέλι με τους μετανάστες που... λιάζονταν και εξαφανίζονταν. Η ζημιά σε όλα τα επίπεδα ήταν τεράστια και οριζόντια. Και δυστυχώς, θα μας συνοδεύει για πάρα πολλά χρόνια ως προς το κλείσιμο του... λογαριασμού και τον υπολογισμό του τελικού κόστους. 

 

            Ας αφήσουμε στη λήθη την... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και ας σκεφτούμε ποια είναι σήμερα η θέση της χώρας. Είναι μια χειρότερη Ελλαδίτσα ή μια Ελλάδα; Ας παρατεθούν μια σειρά γεγονότων και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

 

1. Η κρίση στα σύνορα μας την περυσινή άνοιξη, σηματοδότησε την αλλαγή στάσης των εταίρων μας. Από τη στάση της παρακολούθησης εκ του μακρόθεν, πέρασαν στο πρακτικό σκέλος. Ταρακουνήθηκαν με την απειλή των προσφυγικών... εξορμήσεων και έτσι κατάλαβαν ότι η... Ελλαδίτσα των Βαλκανίων, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως... Ελλαδάρα της Ευρώπης!

 

2. Οι μαγκιές του Ερντογάν στο Αιγαίο, ανέδειξαν την ετοιμότητα των στρατιωτικών μας δυνάμεων να... απαντήσουν εφόσον προκληθούν και τελικώς υπό την κατακραυγή των συμμάχων μας, να αναγκάσουν την Τουρκία να υποχωρήσει.

 

3. Η Ελλάδα του Μητσοτάκη αποτελεί ισότιμο σύμμαχο σε διμερές επίπεδο με τη Γαλλία του Μακρόν. Η αμυντική συμφωνία και η πώληση στην Ελλάδα των μαχητικών τέταρτης γενιάς "Ραφάλ", καθώς και των φρεγατών "Μπελαρά", δεν μπορεί να είναι μια συμφωνία μιας χώρας που είναι...  παρίας στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

 

4. Η συμφωνία με τους Αμερικανούς για ενίσχυση της παρουσίας τους στο ακρότατο σημείο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά και η συμπερίληψη της Ελλάδος στην συμπαραγωγή των μαχητικών F-35, σημαίνει ότι δεν είμαστε... ψιλικατζίδικο, αλλά ένας σημαντικός "παίκτης" σε ένα γεωπολιτικό περιβάλλον που παρουσιάζει ιδιομορφίες, λόγω του... ενοχλητικού γείτονα που λέγεται Τουρκία. Ενός περιβάλλοντος που μπορεί να "παράγει" συνεχώς μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη προοπτική οικονομικής μεγέθυνσης.

 

5. Μέσα από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και διάστημα 2,5 ετών, το φυσικό μέγεθος της χώρας μεγάλωσε μέσω των συμφωνιών για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και τον σεβασμό που εμπνέουμε σε φίλους, σε πρώην αλλά και σε ορκισμένους εχθρούς.

 

6. Ο ρόλος "κλειδί" της Ελλάδας στους ενεργειακούς δρόμους της μεσογειακής... σκακιέρας, έχει φέρει δίπλα μας το Ισραήλ και την Αίγυπτο και ακόμη πιο κοντά τη Λιβύη.

 

7. Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και Πρόεδρος των Φιλελευθέρων Κρίστιαν Λίντνερ, παρότρυνε το νέο υπουργικό συμβούλιο του "φωτεινού σηματοδότη" (Σοσιαλιστές-Φιλελεύθεροι-Πράσινοι) να μελετήσουν τον τρόπο με τον οποίο η υπερχρεωμένη Ελλάδα, προχωρά σε μεταρρυθμίσεις ώστε να καταστεί αξιόχρεη και ανταγωνιστική. Θέλουν να μάθουν πώς αυτός ο... κακός μαθητής έχει ωριμάσει και είναι επιμελής. Και κυρίως βλέπουν ότι μέσα σε μια έκτακτη κατάσταση παρουσιάζουμε χαρακτηριστικά χώρας του Πρώτου και όχι του Τρίτου Κόσμου. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα, όταν πριν από 6 χρόνια, οι Ευρωπαίοι είχαν έρθει στο αμήν και συζητούσαν ανοικτά το ενδεχόμενο εξοστρακισμού της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Βέβαια, και αυτός ο... εξοστρακισμός μια... κουβέντα είναι, γιατί θα βίωναν και οι ίδιοι μια κρίση τύπου Lehman Brothers επί... 10 φορές! Ωστόσο και μόνο η συζήτηση που γινόταν, ήταν πέρα για πέρα εις βάρος της... Ελλαδίτσας.

 

8. Ο Μητσοτάκης μιλούσε με τη Μέρκελ και ήταν σαν να καλούσε στο τηλέφωνο κάποιο μέλος της οικογένειας του! Με τον Μακρόν και τον Ντράγκι; Το ίδιο σκηνικό. Και από την άλλη πλευρά, σκεφτόμαστε έναν πρώην πρωθυπουργό που έψαχνε τους φακέλους με τα θέματα που θα συζητούσε με τη Μέρκελ! Με έναν άνθρωπο που μιλούσε με τους... κλητήρες της, είτε έβγαινε φωτογραφίες σε συνόδους κορυφής σε σημείο που ήταν σχεδόν κοντά στην έξοδο... κινδύνου!

 

9. Η Ελλάδα του σήμερα έχει επενδυτές του βεληνεκούς της Amazon ή της Microsoft ή της Pfizer, ενώ έπονται και άλλοι. Έρχονται με... κλειστά μάτια γιατί βλέπουν ότι έχουμε γίνει σοβαρή χώρα. Αλλιώς, δεν θα περνούσαν ούτε έξω από την πόρτα μας. Φυσικά, όλοι αυτοί οι κολοσσοί θα είναι και  πολύτιμοι αρωγοί της κυβέρνησης έτσι ώστε με τις παρατηρήσεις τους, να αντιμετωπίσουμε χρόνιες παθογένειες του συστήματος διοίκησης και οργάνωσης του κράτους και της οικονομίας.

 

10. Η Ελλάδα του σήμερα είναι μια χώρα που κυριαρχεί στις αναζητήσεις για ακίνητα σε παγκόσμιο επίπεδο, γιατί ακριβώς έχουν συμβεί όλα τα παραπάνω.

 

            Αναμφίβολα, δεν είμαστε στον... παράδεισο. Δεν είμαστε... Ελβετία. Δεν έχουμε το τελειότερο σύστημα υγείας στον κόσμο, αλλά τηρουμένων των αναλογιών και της εκτεταμένης βλακείας μας στην εποχή του κορωνοϊού, αυτό κρατιέται αξιοπρεπώς. Και όλα αυτά τη στιγμή που η πρώτη χώρα στον κόσμο σε αναλογία μονάδων εντατικής, η Γερμανία, στέλνει με μεταγωγικά αεροσκάφη, τους ασθενείς από κορωνοϊό σε άλλες χώρες. Δεν είμαστε η χώρα που έχει υψηλούς μισθούς γιατί ακόμη μας κυνηγάει η κακομιζέρια της παρασιτικής νοοτροπίας των δανεικών, τα οποία επί της ουσίας ανεβάζουν το χρέος και διευρύνουν τη φτώχεια, διώχνοντας επενδύσεις και αφαιρώντας δουλειές. Δεν γίναμε σαν την εξαθλιωμένη Τουρκία με τη λίρα να έχει μετατραπεί σε... χαρτομάντηλο, για να μας θυμίζει τι θα παθαίναμε πριν από μερικά χρόνια αν βγαίναμε από το Ευρώ. Τότε που δεν υπήρχε κορωνοϊός, και οι αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο έκαναν ξέφρενο πάρτι.

 

            Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη φτώχεια και να βελτιώσουμε το επίπεδο ευημερίας μας, πρέπει να συνυπάρχουν η εθνική ασφάλεια, η πολιτική σταθερότητα, η ηρεμία, η παραγωγικότητα, η ανταγωνιστικότητα, η αποτελεσματικότητα και το αμείωτο ενδιαφέρον για επενδύσεις. Κυρίως δε, να εκλείψουν όλες αυτές οι άρρωστες καταστάσεις όπου κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχουν λεφτόδεντρα ή ότι με 6... αθερίνες θα ταίσουν ένα ολόκληρο σύνταγμα του Στρατού Ξηράς! Όποιος έχει στοιχειώδη λογική σκέψη και αλληλουχία στην επεξεργασία των δεδομένων, μπορεί να ξεχωρίσει τι σημαίνει... Ελλαδίτσα και τι σημαίνει Ελλάδα. Η Ελλαδίτσα είναι το φτωχό μας το μυαλό που μας καταδικάζει να δίνουμε μάχη σαν αυτόν που παλεύει για να μην πνιγεί. Η Ελλάδα που θέλουμε είναι αυτή που ξέρει κολύμπι και μπορεί να γίνει πρωταγωνίστρια στις "ανοικτές θάλασσες" της γνώσης, της καινοτομίας και της δημιουργίας,

 

            Ως λαός οφείλουμε να επιδείξουμε τη μέγιστη ωριμότητα μέσα από σωστές επιλογές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα στέρεο έδαφος προόδου και διαρκώς βελτιούμενης ευημερίας. Όχι ευημερία με δανεικά που ξοδεύονται αλόγιστα, αλλά ευημερία μέσα από την εμπιστοσύνη που θα εμπνέουμε. Γιατί μόνο έτσι θα αυξάνεται ο ζωτικός χώρος υποδοχής των επδνδύσεων, έτσι θα ανοίξουν δουλειές. Δεν θέλουμε την Ελλαδίτσα των "προοδευτικών" που είναι οπισθοδρομικοί, επικίνδυνοι και σαμποτέρ της εθνικής μας πορείας. Θέλουμε την Ελλάδα που χτίζει την πρόοδο της σε γερές βάσεις, με τη συμβολή χρήσιμων, σοβαρών και αποτελεσματικών πολιτικών, οι οποίοι ανεβάζουν τη φήμη της και ενισχύουν την προοπτική του καλού ονόματος. 

 

            Η απαίτηση των λογικών ανθρώπων αυτής της χώρας είναι να συνεχίσει η σημερινή κυβέρνηση στην ίδια ρότα, θέτοντας συνεχώς πιο υψηλούς ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους. Τα επόμενα χρόνια με τον πακτωλό κεφαλαίων και το όνομα που χτίζουμε ως χώρα, θα μηδενίσουμε τις πιθανότητες να λεγόμαστε Ελλαδίτσα και θα πολλαπλασιάσουμε αυτές που θα μας κάνουν Ελλαδάρα! Αν δεν πυροβολήσουμε τα πόδια μας ως λαός, τότε μπορούμε να πυροβολούμε στον αέρα πανηγυρίζοντας...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum