| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:15 - 11/03/2022

 

 

        Η εισβολή της Ρωσίας του Πούτιν στην Ουκρανία αλλάζει τις ισορροπίες παγκοσμίως. Φέρνει πιο έντονα από ποτέ στο προσκήνιο, την ανάγκη θωράκισης των χωρών από... ασύμμετρες απειελές, όπως είναι αυτές που βιώνουμε στην αγορά ενέργειας, στα τρόφιμα και στα εμπορεύματα.

 

 

           Όταν υπάρχουν έκτακτες καταστάσεις, επιβάλλονται έκτακτες αποφάσεις, οι οποίες πολλές φορές μπορεί να είναι και ανορθόδοξες. Σε κάθε περίπτωση όμως, αποτελούν την αρχή για να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο ορθόδοξης στοχοθεσίας για το μέλλον. Αυτό επιβάλλεται και στην περίπτωση της Ελλάδας. Η κυβέρνηση έχει ιεραρχήσει σωστά τις προτεραιότητες για να υπάρξει σταδιακή απεξάρτηση από το υψηλό δημόσιο χρέος, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια, έχει γυρίσει ο κόσμος... ανάποδα. Και επειδή συμβαίνει αυτό, πολλοί στόχοι θα επιτευχθούν αργότερα.

 

            Στην Ελλάδα, πρέπει να αντιληφθούμε ότι με δημοσιουπαλληλίκια και... καραγκιοζιλίκια με επαναστατικό περιτύλιγμα, δεν γίνεται δουλειά. Δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα. Με παρασιτισμό και φαυλοκρατία δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κρίσεις και κυρίως δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλη ορατότητα μπροστά μας, για να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη πρόκληση του πλήρους ελέγχου του δημοσίου χρέους. Αν χρωστάς και ταυτόχρονα δεν έχεις βάλει μυαλό γιατί έχεις στο νου σου χρεοκοπημένα οικονομικά μοντέλα με δανεικά, θα τρως τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη.

 

            Η αξία μιας χώρας σήμερα "τιμολογείται" με βάση την ικανότητα της να παράγει. Και πρέπει να παράγει 365 μέρες τον χρόνο. Από πατάτα, μέχρι... ρομπότ. Από τη δεκαετία του ΄80, όταν άρχισε να... θάβεται το οικονομικό θαύμα που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ΄50, εγκλωβιστήκαμε στον φαύλο κύκλο των διορισμών, του εύκολου και άοκνου μισθού ή της επιχειρηματικότητας με κρατικά χρήματα. Όλα χρειάζονται, αλλά στη σωστή δοσολογία. Πριν από περίπου 40 χρόνια, ο διορισμός στο Δημόσιο ισοδυναμούσε με... ντροπή, αλλά στη συνέχεια έγινε... μαγκιά! Έτσι αυτός που δούλευε πολύ, από δημιουργικός, "βαπτίστηκε" κορόιδο! Η σκληρή δουλειά έγινε αντικείμενο χλευασμού, η δημιουργία "επενδύθηκε" με τη... βρισιά του καπιταλιστή και η αναγνώριση στην κοινωνία, έφτασε τα τελευταία χρόνια, να ισοδυναμεί με την... καταγγελία του νοικοκύρη, ως... φασίστα από διάφορους... τιποτάκηδες!

 

            Γίναμε κομμουνιστυές σε έναν κόσμο που άλλαζε ραγδαία. Κάναμε οτιδήποτε το αντίθετο από τους άλλους. Έτσι, πιστεύει κάποιος ότι πάει κόντρα στο ρεύμα! Σαν να είσαι στον αυτοκινητόδρομο και να πηγαίνεις ανάποδα! Σήμερα, σχεδόν όλες οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ μας βάζουν τα... γυαλιά. Και όλα αυτά σε μια χώρα που μετράει 42 χρόνια... ζωής στην ευρωπαϊκή οικογένεια! Οι άλλοι, που ήρθαν... χθες, μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν πετύχει πολλά περισσότερα από τη χώρα μας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε δέσμιοι της μοιρολατρίας μας.

 

            Με κομμουνιστικές αντιλήψεις περί διορισμών, επιδομάτων, πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, ποτέ και κανείς δεν πήγε μπροστά. Επιβάλλεται να βάλουμε μυαλό και να καταστήσουμε τη χώρα μας πρωτοπόρο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Προσελκύοντας τα μεγαλύτερα και πιο ανταγωνιστικά ονόματα του διεθνούς επιχειρείν. Μπορεί να μην κατασκευάζουμε αυτοκίνητα, αλλά μπορούμε να γίνουμε μια ελκυστική χώρα για να έρθουν αυτοκινητοβιομηχανίες. Μπορεί να μην κατασκευάζουμε ρομπότ ή συστήματα προηγμένης τεχνολογίας, ωστόσο, μπορούμε να προσελκύσουμε κολοσσούς, οι οποίοι σήμερα μαζεύουν τα... κομμάτια τους από τη Ρωσία ή ακόμη και από την Κίνα.

 

            Η χώρα μας διαθέτει ήλιο, θάλασσα και νερό, που αποτελούν μεγάλα πλεονεκτήματα για την παραγωγή ενέργειας, την προσέλκυση τουριστών, τη δημιουργία δικτύων άρδευσης για την παραγωγή υψηλής ποιότητας αγροτικών προϊόντων, που θα μπορούν να κερδίσουν περισσότερες αγορές, μέσω τυποποίησης και καλού μάρκετινγκ. Διαθέτουμε ξυλεία που μπορεί να κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη. Πετρελαιοειδή, μάρμρα, μέταλλα και πολλά ακόμη αγαθά, υπάρχουν σ΄ αυτήν την κουκίδα του χάρτη και κάνουν δουελιά. Αλλά δεν αρκούν.

 

            Διαθέτουμε πρώτες ύλες και μπορούμε να στήσουμε μια εξαιρετικά ελκυστική βιομηχανία, όπως ακριβώς έγινε μετά τον πόλεμο, όταν η διαλυμένη Ελλάδα της Κατοχής και του Εμφυλίου, προσπαθούσε να ορθοποδήσει. Είμαστε σε ένα στρατηγικό σημείο, όπου κάθε λιμάνι δεν μπορεί να είναι... καημός, αλλά αφετηρία ελπίδας και... κατάκτησης των παγκόσμιων αγορών, μέσω της ισχυρής δύναμης που μας δίνει το διαμετακομιστικό εμπόριο.

 

            Η χώρα μας διαθέτει επιστήμονες υψηλού κύρους και κατάρτισης, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν τους πυλώνες για να κατασκευάζουμε κομπιούτερ, αυτοκίνητα, αεροπλάνα. Αυτό που χρειάζεται είναι το φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον και η σθεναρή αντίσταση σε οτιδήποτε μας πάει πίσω. Αντίσταση απέναντι στη γραφειοκρατία, στον παρασιτισμό, στη δημοσιουπαλληλία, στο βόλεμα, στα καρκινώματα που συναντάμε και δεν έχουν καμία σχέση με τον κόσμο της δημιουργίας, παρά μόνο με τον... υπόκοσμο της ανισορροπίας. Εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν τα βαρίδια και κρατάνε τη χώρα πίσω. Καταλαβαίνουμε και ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Καταλαβαίνουμε ποιοι δεν θέλουν μια Ελλάδα πρωτοπόρα, αλλά ουραγό και παρία.

 

            Η αλλαγή του κόσμου με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αποτελεί το ερέθισμα για να έρθουμε πιο κοντά και πιο γρήγορα στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Να φέρουμε τους κολοσσούς της ενέργειας για να αξιοποιήσουν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου, να αναπτύξουμε περαιτέρω τις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε στην αξιοποίηση της ηλιακής και αιολικής ενέργειας, του υδρογόνου, του βιοαερίου και της επεξεργασίας των απορριμμάτων. Θέλουμε κολοσσούς για να επενδύσουν σε νησιά και τουριστικούς προορισμούς, στην αξιοποίηση ακινήτων, στη δημιουργία βιομηχανιών, στην ανάπτυξη τεχνολογικών καινοτομιών. Η εφαρμογή των σύγχρονων τεχνολογιών μπορούν να βρουν εφαρμογή στην ενέργεια, στον πρωτογενή τομέα, στη βιομηχανία, στην ιατρική, στην τεχνολογία.

 

            Η Ελλάδα έχει μπροστά της λίγα χρόνια για να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα στους διεθνείς επενδυτικούς κύκλους. Ιδίως τώρα, που έχουν αλλάξει τα δεδομένα, μετά τα τεκταινόμενα στη Ρωσία. Οι νοσταλγοί του πρώην ανατολικού μπλοκ που τυγχάνει να είναι φανατικοί αντιδυτικοί, θα βρεθούν εκ των πραγμάτων στο περιθώριο. Δεν υπάρχει ζωτικός χώρος γι αυτούς. Τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι είναι τα μόνα που μπορούν να δώσουν λύσεις, μετά τα διδάγματα που έλαβαν για τα λάθη του παρελθόντος. Απαγορεύεται η αναβίωση όλης αυτής της... αρρώστιας που άρχισε να εξαπλώνεται από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 και λέγεται "αριστερίλα".

 

            Μπορούμε να γίνουμε η Δανία του νότου στην ενέργεια, να αποτελέσουμε πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης σαν τη Γαλλική Ριβιέρα, να δημιουργήσουμε μια ισχυρή βιομηχανία στα πρότυπα των δυτικοευρωπαϊκών χωρών, να αξιοποιήσουμε τις πρώτες ύλες και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, σαν να είμαστε Ρωσία ή Κίνα. Μπορούμε και πρέπει να είμαστε ενεργειακό, ναυτιλιακό, μεταφορικό, ιατρικό, πολιτιστικό κέντρο. Έχουμε ιστορία και ένδοξο παρελθόν, αρκεί να αφαιρέσουμε τις κακές μας στιγμές, ως Έθνος.

 

            Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, αρκεί να το συνειδητοποιήσουν τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, του Βαρουφάκηδες, τους Βελόπουλους, τους Κουτσούμπες, αλλά και τα φασιστοειδή της Άκρας Δεξιάς και της Άκρας Αριστεράς, δεν μας ενδιαφέρει. Αντιπροσωπεύουν την οπισθοχώρηση, με την οποία, δυστυχώς, ταυτίζεται ένα σημαντικά μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος. Οι συσχετισμοί μπορούν να γίνουν τέτοιοι, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι τα πάσης φύσεως... Πουτινάκια, θα μείνουν στο περιθώριο. Γιατί πολύ απλά, τα καμώματα της Ρωσίας του Πούτιν, μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία, για να ακολουθήσουμε τον έναν και μοναδικό δρόμο που έχουμε μπροστά μας: τον δρόμο της ταχείας κυκλοφορίας και όχι το μονοπάτι που είναι μέσα στη λάσπη...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum