| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:05 - 18/03/2022

 

 

            Ο εγκληματίας πολέμου Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία για να την... αποναζιστοποιήσει! Ρίχνει πυραύλους και βόμβες, αλλά φταίνε οι Ουκρανοί που ανθίστανται! Ο Ζελένσκι αντιστέκεται και προκαλεί περισσότερους θανάτους στον λαό του, γιατί έχει το... θράσος να μάχεται απέναντι στον εισβολέα! Τι ζούμε...

 

            Ο Καγκεμπίτης Πούτιν θέλει να μετατρέψει τη Ρωσία σε μια χώρα με πλήρως τσαρικά χαρακτηριστικά, ενώ κάποιοι εν Ελλάδι νοσταλγοί του κομμουνισμού, πιστεύουν μέσα στην πολιτική τους... μαστούρα, ότι θα επαναφέρει το... σφυροδρέπανο! Οι δε τύποι του ακροδεξιού υποκόσμου, πιστεύουν ότι είναι ένας δικτάτορας, ο οποίος... λείπει από τις δυτικές κοινωνίες και από τη χώρα μας! Τα δύο άκρα συναντιούνται. Δυστυχώς, κοντά τους συνασπίζεται ένα πολύ σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού. Μιλάμε για εκείνους που θεωρούν ότι λόγω κοινού θρησκεύματος, είμαστε πιο κοντά με τους Ρώσους. Το γεγονός ότι οι Ουκρανοί είναι επίσης Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είναι μια... λεπτομέρεια, που την προσπερνούν.    Αυτοί που επικαλούνται το ομόδοξον με τη Ρωσία, ανήκουν στο δεξιό άκρο. Από Καμμένο και Βελόπουλο, μέχρι Κασιδιάρη και.. ανεμβολίαστους ψεκασμένους. Όσοι δεν τα έχουν... καλά με τα θρησκευτικά, ανακαλούν στη μνήμη τους τον κομμουνιστικό "παράδεισο" της Σοβιετίας και ονειρεύονται τις αβάντες και τις υπόγειες διαδρομές με τον εδώ αριστερό... χυλό. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Βαρουφάκης, ΛΑΕ και... λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, δεν μπορούν να πάνε κόντρα στο DNA τους. Γι αυτούς, ό,τι και να συμβεί, ισχύουν τα εξής: "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι", "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".

 

            Η εισβολή του Βλαδίμηρου και οι θηριωδίες στην Ουκρανία, αποτελούν την τελευταία φάση της πλήρους αποδόμησης των ιδεοληπτικών και των "ψεκασμένων". Ξεκίνησαν από τις πλατείες με τα μνημόνια, επανήλθαν στο προσκήνιο στιγματίζοντας τις μάσκες και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και τώρα στα... μουλωχτά επικροτούν την κίνηση Πούτιν για να τα κάνει... Ουκρανία όλα! Όσο για τα "τρολ" του Διαδικτύου, η έλλειψη φαιάς ουσίας και η φρασεολογία, δεν έχουν... πάτο. Δεν μπορούν να σκεφτούν ότι η ανοικοδόμηση της Ελλάδας μετά τον ναζισμό και τον Εμφύλιο (όπου η ΕΣΣΔ είχε κυρίαρχο ρόλο μέσω του Ιωσήφ... ) έγινε με λεφτά από το Σχέδιο Μάρσαλ. Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι επί 40 χρόνια λαμβάνουμε τεράστιους οικονομικούς πόρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέσσερα "πακέτα" ΕΣΠΑ, τα οποία πήραμε, ένα νέο που έχει αρχίσει και "τρέχει" και ένα επιπλέον πακέτο μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Λεπτομέρειες...

 

            Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα και αυτό φαίνεται από όλους αυτούς που έχουν την ελευθερία της γνώμης. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, να σπάνε ό,τι θέλουν, να καίνε ό,τι θέλουν! Στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία, η οποία έχει εξελιχθεί σε μια συγκεκαλυμμένη αναρχία. Είναι μια κατάσταση απροκάλυπτης φασιστικής αντίληψης που ταυτίζεται με το ακραίο. Με δικτάτορες (είτε... καλούς, είτε... κακούς), με τρομοκράτες και πάει λέγοντας. Γι αυτό βλέπουμε το ένα και το άλλο άκρο, να βυσσοδομούν, να χτυπιούνται και να εμφανίζονται στο μέγιστο της υστερίας τους. Απολαμβάνουν την ελευθερία της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας και μπορούν να εκφράζονται όπως θέλουν. Βέβαια, σε αυταρχικά κράτη, τα συγκεκριμένα... μαγκάκια, θα έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο και παρέα με τις κότες! Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

 

            Την Πέμπτη, είδε το φως της δημοσιότητας, μια δημοσκόπηση του περιοδικού Politico, σύμφωνα με την οποία το 34% των Ελλήνων... κατανοεί την εισβολή του Πούτιν! Το ποσοστό είναι το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την ελεύθερη και δημοκρατική Ευρώπη. Δεν ξέρουμε αν αυτοί οι... συμπολίτες μας, θα δικαιολογούσαν μια εισβολή του Ερντογάν σε ελληνικό έδαφος... κατανοώντας τους... λόγους του Σουλτάνου, οι οποίοι προφανώς θα ήταν... αληθοφανείς. Κάποιοι εξ αυτών, ίσως να έλεγαν ότι δεν πρέπει να πολεμήσουμε και να παραδοθούμε αμαχητί. Μπορεί να επικαλεστούν τα 368 χρόνια Οθωμανικής κυριαρχίας, για να πουν ότι ούτως ή άλλως, κάποτε ήμασταν μια επαρχία της Αυτοκρατορίας. Αυτό δεν λένε πολλοί για την Ουκρανία; Ότι ήταν κομμάτι της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και καλά κάνει ο Πούτιν που θέλει να την προσαρτήσει; Κάποιοι άλλοι θα περίμενα βοήθεια από τη Ρωσία, για να πάρουμε και την Πόλη! Η... εγκεφαλοπάθεια στα καλύτερα της!

      

      Ένας ανεκδιήγητος αρχηγός κόμματος, δήλωσε τις προάλλες ότι στο μάθημα της Γεωγραφίας διδασκόμασταν πως η Ουκρανία δεν είναι Ευρώπη, άρα, δεν υπάρχει λόγος να θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ! Όταν η Γεωγραφία δείχνει άλλα πράγματα και οι Ουκρανοί θέλουν να μπουν στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και στο ΝΑΤΟ, τότε τι να πούμε; Δια της πλαγίας, μας... διαβεβαίωσε πόσο Πουτινόφιλος είναι. Ακούς εκεί, οι Ευρωπαίοι Ουκρανοί, να θέλουν να μπουν στην Ευρώπη! Ανήκουστα πράγματα! Αλλά, στον εγκέφαλο αυτού του πολιτικού όντος υπάρχει ο λατρεμένος δικτάτορας! Αν του έχει υποσχεθεί ότι θα του δώσει επιστολές, σαν αυτές του Ιησού, τότε πάμε... πάσο! Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά!

 

            Προ ημερών μια καλλιτέχνιδα του κουλτουριάρικου αριστερού... πενταγράμμου, τραγούδησε για τους ανθρώπους! Με χιλιάδες άμαχους και αμυνόμενους νεκρούς Ουκρανούς, η κοπέλα αυτή δεν ήθελε να έρθει κόντρα με τη συνείδηση της. Ψέλλισε κάτι για Ειρήνη, αλλά δεν τόλμησε να δείξει τον εγκληματία που επέβαλε τον πόλεμο. Έβαλε στο μίξερ, όλα τα "συστατικά" (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και λίγο.... Ρωσία), τραγουδώντας για τον... άνθρωπο και "για τους λαούς που πρέπει να ζήσουν ειρηνικά" και άλλα τέτοια αριστερά τσιτάτα! Άραγε αυτή η κοπέλα αν γινόταν ένα ντου της Τουρκίας στην Ελλάδα, τι θα έκανε; Συναυλία για τον... άνθρωπο; Θα έφευγε στο εξωτερικό; Θα δήλωνε υποταγή στον δυνάστη της; Δεν ξέρουμε και δεν μας αφορά. Ας την αφήσουμε και αυτήν βυθισμένη στην απύθμενη αριστερή μακαριότητα της, αφού πούμε ότι κανένας δεν θέλει τον πόλεμο, αλλά όταν σου επιτίθεται ο άλλος, υπάρχει η αδήριτη ανάγκη να αμυνθείς για να σώσεις τον εαυτό σου, την οικογένεια σου, τον λαό σου, τις αξίες σου και τις αρχές.

 

            Και πάμε τώρα σε έναν άλλον ανεκδιήγητο τύπο, ο οποίος... μάλωσε την κυβέρνηση μέσα από τη Βουλή, γιατί έστειλε επιθετικό υλικό στην Ουκρανία! Όπως είπε, θα έπρεπε να στείλουμε σταφίδα! Προφανώς ο τύπος αυτός θα έχει κάποιους δικούς του ανθρώπους να εξυπηρετήσει, αλλά, από την άλλη και έτσι να έχουν τα πράγματα, ακούγοντας βουλευτή να λέει τέτοιες ανοησίες, απλά σταυροκοπιέσαι. Μιλάμε για ουρανομήκη ανοησία για να μην γράψουμε καμιά... βαριά κουβέντα. Και αυτόν τον εθνοπατέρα, τον ψήφισαν κάποιοι και τον έστειλαν στη Βουλή για να τον πληρώνουμε!           Τρομάζει κάποιος και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να είναι ένας παράγοντας που ίσως λάμβανε αποφάσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Έλα... σταφίδα στην... Κόρινθο! Βέβαια, αν κάποιος πολίτης μιας δυτικής χώρας, άκουγε αυτήν την απύθμενη και ουρανομήκη... κουταμάρα, θα έκανε άλλες σκέψεις. Για παράδειγμα, αν ήταν Βέλγος, θα σκεφτόταν ότι σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα, θα μας έστελνε... Λαχανάκια Βρυξελλών. Αν ήταν Γερμανός από τη Φρανκφούρτη, θα μας έστελνε... λουκάνικα Φρανκφούρτης και πάει λέγοντας. Πάντως εδώ που τα λέμε, ο εκλεγμένος βουλευτής που μίλησε για την αποστολή... σταφίδας στους Ουκρανούς, ίσως  να είχε στο μυαλό του το ενδεχόμενο αποξήρανσης της, έτσι ώστε με... φυσοκάλαμα να τις εκτοξεύουν οι Ουκρανοί προς τους Ρώσους, για να τους βγάλουν τα... μάτια! Επιπλέον, αν ήθελε να έχει μεγαλύτερη... απήχηση, θα έπρεπε να ζητήσει την αποστολή διαφόρων ελληνικών προϊόντων, όπως Καρότα Βοιωτίας, Πατάτες Αγίου Θωμά, Τσαλαφούτι Αγράφων, Αγγούρια Καλυβιώτικα, Ρόδια Ερμιόνης, Φιστίκια Αιγίνης και πολλά άλλα τέτοια... αμυντικά "όπλα" που διαθέτουμε ως χώρα! 

 

            Μετά απ΄ όλα αυτά τα... παρατράγουδα, ας πάμε στο δια ταύτα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό. Όταν το 34% των Ελλήνων δείχνουν κατανόηση για έναν αδίστακτο φονιά σαν τον Πούτιν, όταν ένας ανόητος πολιτικός αρχηγός θεωρεί ότι η Γεωγραφία υπερισχύει της βούλησης ενός λαού να ενταχθεί στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, όταν ένας...  τιτανοτεράστιος αριστερός βουλευτής προτείνει την αποστολή σταφίδας στην Ουκρανία για να... αμυνθεί ο πληθυσμός και όταν μια αριστερή τύπισσα του καλλιτεχνικού χώρου δίνει συναυλία για τον... άνθρωπο την ώρα που χάνονται χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, τα πράγματα είναι εξόχως σοβαρά. Γιατί; Η εξήγηση είναι απλή. Αν ένας αντίστοιχος... Ερντογανο-Πούτιν απειλήσει τις ζωές μας, τις αξίες μας, τη γη μας, τις περιουσίες μας και το μέλλον μας, όλοι αυτοί οι τύποι, θα είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που εκ των έσω θα έχουν υπονομεύσει την ύπαρξη μας, ως λαού. Και αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Μοιάζει με ένα ανθρώπινο σώμα που κατά το 1/3 έχει γεμίσει καρκινικούς όγκους και παρουσιάζει συνεχείς μεταστάσεις...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας μέσω... Ρωσίας / Λουκάς Γεωργίαδης

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum