| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:12 - 08/04/2022

 

 

           Η χώρα, μέσα στα τελευταία δύο χρόνια βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις, οι οποίες επηρεάζουν οριζοντίως και καθέτως το σύνολο του πλανήτη και ιδιαιτέρως την Ευρώπη. Μετά τον κορωνοϊό, μας έλαχε ο πόλεμος στην Ουκρανία και ταυτόχρονα, να γίνει διαχείριση της κατάστασης στο εσωτερικό της χώρας. Μιλάμε για μια κατάσταση που με άλλους πρωταγωνιστές, μπορεί να ήταν ανεξέλεγκτη και πολλαπλασίως ζημογόνα. Το πρόσφατο παρελθόν,αποτελεί οδηγό και μας διδάσκει.

 

 

 

            Η ανοησία του 2015 με το δημοψήφισμα, μετεξελίχθηκε το 2020 σε υστερία για τα εμβόλια και με αφορμή την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, σχηματοποιεί μια πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, η οποία κατατάσσει τη χώρα μας σε ένα προβληματικό και ελεεινό επίπεδο. Τα ποσοστά υποστήριξης, αποδοχής ή ανοχής στις θηριωδίες του σύγχρονου Χίτλερ είναι τα υψηλότερα σε ολόληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Η Ελλάδα των χρημάτων του Σχεδίου Μάρσαλ, των ΜΟΠ, των ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης με πόρους της Δύσης, αλλού τρώει και πίνει και στον Πούτιν το... δίνει! Οι Ρώσοι είναι ορθόδοξοι, αλλά μάλλον πληρώνουν καλά κάποιους εδώ  μέσα και για πολλά χρόνια, για να φέρνουν αντάρα στη χώρα, στην Ευρώπη και όχι μόνο. Ταυτόχρονα, οι Ουκρανοί είναι επίσης ορθόδοξοι, αλλά έχουν στις τάξεις τους καμιά... πεντακοσαριά άτομα που ανήκουν στο Τάγμα του Αζόφ! Και επειδή το Τάγμα του Αζόφ, το οποίο έχει ενταχθεί στον Ουκρανικό στρατό, συνιστά... απειλή για την... ανθρωπότητα, ο "δημοκράτης" Πούτιν, έχοντας την υποστήριξη όλων των ναζί του σύμπαντος κόσμου, προχωρά στην εκκαθάριση ενός ορθόδοξου λαού, ζητώντας τη βοήθεια των μουσουλμάνων Τσετσένων! Η διάθεση για να αλλάξουμε μυαλά δεν φαίνεται να είναι ορατή σε ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού που συγκροτούν τους Πουτινολάγνους, Πουτινόφιλους και Πουτινοφασίστες.

 

            Πάμε παρακάτω. Έχουμε τα φιλορωσικά, ή, αν προτιμάτε, τα αντιδυτικά κόμματα που έχουν ως σκοπό να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το πρωί ο ήλιος θα βγει από τον... Βορρά. Και τι δεν έχουμε ακούσει. Σταχυολογούμε μερικά από τα επιχειρήματα και τους ισχυρισμούς κάποιων πολιτικών λαμόγιων που δεν θέλουν να πουν φόρα παρτίδα, πόσο... καλός είναι ο Πούτιν, πόσο... ειρηνικές είναι οι βόμβες που ρίχνει στην Ουκρανία και πόσο πολύ... πονεσιάρηδες είναι με τους ανθρώπους!

 

            "Ο Πούτιν μπήκε στην Ουκρανία για να την αποναζιστοποιήσει", λένε κάποια κόμματα, ενώ διάφορα... ανθρωποειδή τους στο Διαδίκτυο, στήνονται στα... τέσσερα, όταν πέφτει το σήμα της προπαγάνδας από τη Μόσχα. Οι τύποι αυτοί ("ειρηνόφιλοι" και... άνθρωποι πάνω απ΄ όλα), νομιμοποιούν τις θηριωδίες ενός βρώμικου δικτάτορα, ο οποίος στο όνομα 1.000 Αζοφικών, είπε να κάνει μια... εισβολή!  Ας κάνουμε ένα τεστ προσομοίωσης βάζοντας στη θέση της Ρωσίας την Τουρκία και στη θέση της Ουκρανίας την Ελλάδα. Αν ο Ερντογάν ενοχληθεί επειδή μερικοί Θρακιώτες ψήφισαν "Χρυσή Αυγή" και λοιπούς του υποκόσμου, θα μπορούσε να μπει από την Αλεξανδρούπολη και να φτάσει έως τα Τέμπη! Ε; Ναι;

 

            Σε μια τέτοια περίπτωση, το ΚΚΕ θα επαναστατούσε κατά του αστικού κράτους και του Μητσοτάκη, ενώ αν ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα δίναμε και 20-30 νησιά αμαχητί, σύμφωνα με το τεραστίων διαστάσεων πολιτικό ον, που ακούει στο όνομα Κώστας Ζουράρις! Γιατί ως γνωστόν δεν πρέπει να είμαστε... μονοχοφάηδες κατά Κοτζιά και ταυτόχρονα δεν έχουμε και θέμα να ρισκάρουμε στο σκέλος των αμυντικών εξοπλισμών (Μπαλάφας)!

 

            "Είμαστε με την Ειρήνη και τον Άνθρωπο", μας είπαν και μας λένε, πολιτικά... τέρατα και "ευαίσθητοι" καλλιτέχνες, κερδίζοντας δημοσιότητα. Απευθύνονται σε ένα ακροατήριο που έχει τόση σχέση με τη δημοκρατία, τον πολιτισμό και την πειθαρχία, όση ο... Τσίπρας με την αλήθεια! Σε αυτό το σύνθημα η Ειρήνη έχει απλό περιεχόμενο, χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις. Ειρήνη στην Ουκρανία, κατά τους "ευαίσθητους" σημαίνει να σταματήσουν οι Ουκρανοί να υπερασπίζονται το χώμα τους και να παραδώσουν τη χώρα στον... άνθρωπο Πούτιν!

 

            "Λέμε όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο του ΝΑΤΟ", φωνάζουν οι ντουντουκοφόροι του Περισσού, εκστασιασμένοι από το πάθος του συντρόφου Κουτσούμπα, ο οποίος λέει στον κλέφτη να κρυφτεί, κάνοντας ότι δεν τον βλέπει, ενώ... μαλώνει τον παθόντα, γιατί βρέθηκε στον δρόμο του απατεώνα που μπήκε στο σπίτι του! Και όλα αυτά με υψωμένη τη γροθιά για να φαίνεται και το... κομμουνιστικό ρολόι που φορά.

 

            "Το Τάγμα του Αζόφ είναι νεοναζί φασίστες", λένε κάποια άλλα... κατοικίδια του Πούτιν, ενώ την ίδια στιγμή διαπιστώνουμε ότι όλοι οι νεοναζί και τα πάσης φύσεως ανθρωποειδή αυτής της συνομοταξίας, τάσσονται στο πλευρό του "δημοκράτη" ηγέτη Πούτιν, που έχει θέσει ως στόχο την αποναζιστοποίηση της Ουκρανίας!

 

            "Ναι μεν δεν έπρεπε να εισβάλλει ο Πούτιν, αλλά από την άλλη, αναγκάστηκε να απαντήσει στα επεκτατικά σχέδια του ΝΑΤΟ", λένε σχεδόν οι μισοί Ελληναράδες "ξεπλένηδες". Τι να κάνει ο... καψερός; Πώς να απαλύνει τον... πόνο του; Να καθίσει με σταυρωμένα χέρια; Ναι, βρε παιδί μου. Σαν να πήγε ένα κοριτσάκι να διασκεδάσει και επειδή χόρευε ωραίο τσιφτετέλι, δικαιολογούμε τον βιαστή-τέρας που δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία!

 

            "Κακώς η Ελλάδα έστειλε όπλα, ενώ η Τουρκία ακολουθεί στάση ουδέτερου", μας είπε ένας... άχαστος, που πιστεύει ότι μπορεί να ηγηθεί "προοδευτικής" κυβέρνησης, έχοντας αποδοχή 15% και... λαμπρό παρελθόν σε... διαπραγματεύσεις. Από κοντά του ακολουθούν τάγματα... τρολ, που ξέρουν και δεν κάνουν ποτέ λάθος. Μα είναι δυνατόν; Στέλνει ο... αθεόφοβος ο Μητσοτάκης Καλάσνικοφ, αντιαρματικά RPG και πολεμικό υλικό, αντί να στείλει γάζες, κρουασάν, σουβλάκια και... σταφίδες; Μα είναι δυνατόν, να είμαστε οι... μόνοι σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο που στέλνουμε όπλα, ενώ την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί στέλνουν... Λαχανάκια Βρυξελλών, σαμπάνιες, χάμπουργκερ, ντόνατς και... πίτσες;

 

            Επιπλέον, αυτός ο Μητσοτάκης, τι νόημα έχει να στείλει και πολεμικό υλικό σε μια περιοχή όπου επί χιλιάδες χρόνια ζουν και μεγαλουργούν Έλληνες; Ποιος τους είπε να μείνουν στη Μαριούπολη και στην Οδησσό και τώρα μας βάζουν σε... μπελάδες, χάνοντας τον χρόνο μας; Και στο κάτω κάτω με ποιο δικαίωμα ενδιαφέρεται κύριε Μητοσάκη, ασχολείστε με τους απογόνους αυτών που οργάνωσαν την... τρομοκρατική οργάνωση της Φιλικής Εταιρείας, η οποία είχε ως στόχο να αποσταθεροποιήσει την... αγία Οθωμανική Αυτοκρατορία που πάντα έβαζε στο επίκεντρο τον άνθρωπο; Απαράδεκτα πράγματα! "Φασισμός, προδοσία", όπως θα έλεγε και ο Πρόεδρος Λεβέντης!

 

            Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη και το προς... αναβάπτιση ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη, έτρεξαν να δώσουν τα... διαπιστευτήρια τους στη Δύση από την πρώτη στιγμή, καταδικάζοντας την εισβολή του μεγαλύτερου δημοκράτη και πιο ευαίσθητου ανθρώπου στον πλανήτη, που ονομάζεται Βλαδίμηρος Πούτιν! Είναι... υποτακτικοί των Ηνωμένων Πολιτειών που μας εξοπλίζουν ή μας έδιναν λεφτά για να ανοικοδομήσουμε τη χώρα με το Σχέδιο Μάρσαλ, μετά τις πράξεις... ανθρωπιάς των κομμουνιστών την περίοδο 1946-49. Επιπλέον, είναι δεμένοι στο άρμα των Ευρωπαίων, οι οποίοι μας έχουν δώσει τα τελευταία 40 χρόνια περίπου ένα ελληνικό ΑΕΠ (180 δισ. ευρώ σε τρέχουσες τιμές), ενώ θα μπορούσαν να μας δώσουν 1.180 δισ. ευρώ και να τους λέμε τι θα κάνουν χωρίς να φέρουν την παραμικρή αντίρρηση. Ακούς εκεί, σηκώνουν και κεφάλι στον πιο... έξυπνο λαό του πλανήτη; Αυτόν, που τους έδωσε τα φώτα του για να γίνουν άνθρωποι; Ρεμάλια...

 

            Πάμε τώρα στα... ωραία. Είναι δυνατόν να μην εμπιστευτεί κάποιος έναν Αλέξη Τσίπρα; Τον άνθρωπο που επί 17 ώρες διαπραγματεύτηκε για να φέρει στη χώρα ένα σκληρότατο πακέτο μέτρων, απορρίπτοντας ένα πολύ light πακέτο του Γιούνκερ, το οποίο ήταν πιο σκληρό από το... κατάπτυστο "e-mail Χαρδούβελη" μέσω του οποίου με μέτρα 2-3 δισ. ευρώ, θα τη βγάζαμε καθαρή και δεν τρώγαμε στο κεφάλι ένα κόστος άνω των 200 δισ. ευρώ; Είναι δυνατόν να μην εμπιστευτείς αυτόν τον μορφωμένο και... γλωσσομαθή... ηγέτη με την τεράστια απήχηση σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, που γεννιέται κάθε 100 χρόνια; Πώς είναι δυνατόν να αγνοήσεις την επιτυχημένη οικονομική... ανατροπή στην Ευρώπη με το δημοψήφισμα του 2015; Εδώ που τα λέμε, άφησε και ένα... κέρδος αυτή η ιστορία, καθώς κάθε χρόνο στις 5 Ιουλίου, θυμόμαστε το... σπαρακτικό κλάμα της συμβίας του για τη μεγάλη ανατροπή!

 

            Μπορείς να αγνοήσεις έναν... άχαστο που... έψαχνε να βρει τον φάκελο με τα κορυφαία θέματα που θα συζητούσε με την... αυτοκράτειρα της Ευρώπης, Άνγκελα Μέρκελ, την οποία είχε... διώξει από το 2015; Ξεχνιέται η... υπεύθυνη στάση στην πανδημία με τις 8.500 πορείες για τον Κουφοντίνα ή το αβαντάρισμα σε όλους αυτούς που τάσσονταν κατά των εμβολίων; Ποτέ! Θα μπορουσαμε να γράψουμε πολλά από τα... επιτεύγματα του, αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε κουραστικοί. Άντε να προσθέσουμε και τη Συμφωνία των Πρεσπών και σταματάμε εδώ.

 

            Πάμε στον άλλον μεγάλο... επαναστάτη, που ακούει στο όνομα Δημήτρης Κουτσούμπας. Με... Rolex στο χέρι, η κατάρρευση του καπιταλισμού είναι θέμα... χρόνου, ενώ με την ανάθεση των μέσων παραγωγής στον λαό και με τους δεξιούς να δουλεύουν σαν σκλάβοι σε διπλοβάρδιες με μια φέτα ψωμί και τους κομμουνιστές να...κάααααθονται, θα σαρώσουμε! Θα εκτιναχθεί το ΑΕΠ και θα φάμε όλοι με... χρυσά κουτάλια! Και όσο για τις εκλογές, δεν χρειάζονται. Γιατί όπως έχει πει ο σύντροφος Παφίλης, αν βγει έστω και μια φορά το ΚΚΕ, εκλογές... πάπαλα! Θα αλλάξει το Σύνταγμα, τις κάλπες δεν θα τις βλέπουμε ούτε σε... φωτογραφία και όλοι μαζί θα... φτιαχτούμε μέσα σε ένα ξέφρενο πάρτι λαϊκής δημοκρατίας, όπου θα κλαίμε μέρα νύχτα λόγω λατρείας στον ηγέτη. Και αν στερέψουν τα δάκρυα, θα έχουμε έτοιμα τα... κρεμμύδια για να συνεχίσουμε να... χύνουμε τα δάκρυα της περηφάνειας! Κάνουμε και χιούμορ για να αβαντάρουμε τα... όνειρα των συντρόφων!

 

            Μετά τους δύο προαναφερόμενους... τιτάνες, θα βάλουμε στο κάδρο, τον τρίτο της παρέας των νεοκομμουνιστών και... μοναδικό Γιάννη Βαρουφάκη με ένα νι (ουάου)! Μιλάμε για τον άνθρωπο, που από το πολυτελές ακίνητο του με θέα την Ακρόπολη ή την καλά χλωριωμένη πισίνα της... παλιοβίλας στην Αίγινα και με τις  καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ξένες τράπεζες, ετοιμάζει χρόνια τώρα τη μεγάλη ανατροπή. Είναι ο άνθρωπος που με τα... άξια στελέχη του, μπορεί να κάνει τη γη τετράγωνη και τη μπάλα ποδοσφαίρου τρίγωνη! Δεν έχουμε την... πολυτέλεια, να αφήνουμε τέτοια... assets στο περιθώριο.

 

            Κλείνουμε τον κύκλο των... υπεύθυνων πολιτικών του τόπου, με τον τύπο που υπόσχεται στον... φαλακρό να βγάλει μαλλιά και στον ασθενή με κορωνοϊό, να χρησιμοποιήσει το "Βυζαντινόν", με το οποίο δεν θα χρειαστείς καν να... δηλητηριάσεις τον οργανισμό σου με το... θανατηφόρο εμβόλιο των... Μπουρλάδων! Παίρνεις το "Βυζαντινόν" που περιέχει.... τεϊόδενδρο και κάνεις 17 χειραψίες για... πλάκα! Και αν θέλεις να χαιρετάς όλη μέρα όποιον βρεις μπροστά σου, μπορεί να σε βοηθήσουν και οι επιστολές του Ιησού, που θα σε προστατεύσουν από πάσα νόσο και πάσα... Πουτινολαγνεία!

 

            Σε αυτούς τους πολιτικούς "γίγαντες" της... φακής, θα προσθέσουμε τους φυλακισμένους... εθνοσωτήρες του Δομοκού και φυσικά θα μνημονεύσουμε και τον Πάνο τον Καμμένο, τον... Ροωσοκαπελάκια, τον άρχοντα! Με ακίνητα και μεγάλη περιουσία, όταν ήταν στα... ντουζένια του "έσκιζε" το Αιγαίο με το σκάφος του, για να πάρει... ιδέες σχετικά με την ανατροπή της Μέρκελ. Ενίοτε για να ψαρέψει κανέναν περίεργο ροφό! Ανεπανάληπτες αναμνήσεις, αξέχαστες στιγμές και αλησμόνητες εποχές, 

 

            Με βάση όλα τα παραπάνω, ας αρχίσουμε να κάνουμε τους... λογαριασμούς μας. Ο Μητσοτάκης... ευθύνεται για τον κορωνοϊό και τους ανεμβολίαστους, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, για την ακρίβεια σε ολόκληρο τον πλανήτη, για την προμήθεια των Ραφάλ, που... προκαλεί τον κακό μας τον γείτονα, Επιπλέον, φταίει για τα πτυχία τους, τις τρεις γλώσσες που μιλάει, αλλά και την πέραση που έχει στα δυτικά φόρα. Δεν γουστάρουμε βρε αδελφέ, τέτοιους... πορφυρογέννητους. Εμείς θέλουμε παιδιά οικογενειών που έπαιρναν έργα επί Χούντας!

 

            Από κει και πέρα υπάρχει και ο Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι ο νέος αρχηγός αυτών που λειτούργησαν ως... γερμανοτσολιάδες και υποτάχθηκαν στη Μέρκελ, σύμφωνα με το αφήγημα του... άχαστου Από το νέο αρχηγό περιμένουμε να φανεί υπεύθυνος και να ξεχωρίσει την ανάγκη διακυβέρνησης της χώρας, από την αδιέξοδη ιδεοληπτική απόπειρα της "προοδευτικής" διακυβέρνησης με τους Τσίπρες και τους Πολάκηδες. Οι προσλαμβάνουσες από το Στρασβούργο και οι επαφές που είχε και έχει εκεί, θα είναι καθοριστικές για να κινηθεί έτσι όπως πρέπει. Κλείσαμε με τους δύο που συγκροτούν τονάξονα του... κακού! Πάμε τώρα στους... καλούς.

 

            Οι... καλοί, όπως τους γνωρίσαμε μέσα από τις τοποθετήσεις τους με τον κορωνοϊό, τα εμβόλια και την εισβολή του Πούτιν στη Ρωσία, δεν είναι άλλοι από τους. Τσίπρα, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη, Βελόπουλο, συν τους φυλακισμένους με τα... καθαρά χέρια που απλά... κοκκίνισαν από... μπογιά! Η ψήφος του... χαβαλέ, μέχρι του σημείου που δεν δύναται να αποβεί τραυματική για τη χώρα, αποτελεί ένα γεγονός που θα βοηθήσει στο γράψιμο σεναρίων για θεατρικές επιθεωρήσεις.

 

            Όμως, επειδή η χώρα δεν έχει κανένα περιθώριο να γίνει... τσίρκο, ας θυμηθούμε το πρόσφατο παρελθόν, ας αναλογιστούμε αυτούς που κυβερνούν με ευθύνη και με συναίσθηση της αποστολής τους και ας ξαναδούμε σε ποια θέση πρέπει να κατατάξουμε τους... άχαστους, τους... Ρολεξάκηδες, τους... νάρκισσους και τους απόφοιτους λυκείου που τηλε-εμπορεύονται "θαυματουργά" βότανα... Δεν φταίνε αυτοί οι επιτήδειοι τυχοδιώκτες που παρασύρουν κόσμο και κοσμάκη. Φταίνε τα κορόιδα που πιάνονται στα δίχτυα τους, αποτελώντας τους... χρήσιμους τρελούς που ανά πάσα στιγμή, μπορούν να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα απέραντο τρελοκομείο! 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ψευδαισθήσεις και αντιφάσεις ενός παράξενου λαού... Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Πούτιν εξολοθρεύει κόσμο, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι είναι με τον... άνθρωπο και την... Κορινθιακή Σταφίδα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας μέσω... Ρωσίας / Λουκάς Γεωργίαδης

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum