| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:00 - 20/05/2022

 

 

           Περίπου το 40% των πολιτών αυτής της χώρας είναι Ολυμπιακοί (αμέσως ή εμμέσως) και το υπόλοιπο 60%, συμπεριφέρονται ως... αντι-ολυμπιακοί και μετά ως υποστηρικτές της ομάδας τους. Το ίδιο ισχύει και στο σημερινό πολιτικό περιβάλλον που ζούμε.

 

 

            Μίλησε ο Μητσοτάκης στο Κογκρέσσο και οι μισοί αισθάνθηκαν Έλληνες, ενώ οι άλλοι μισοί έχασαν τον... ύπνο τους και μετά το αρχικό σοκ, αναλώθηκαν σε αστειότητες ή προέβησαν σε αψυχολόγητα σχόλια, που παραπέμπουν σε... ψυχιατρική ανάλυση ή πλήρη ευθυγράμμιση με τους... εξοργισμένους Τοούρκους! Ακόμη και αν έπαιζε ο Ολυμπιακός με τουρκική ομάδα, οι... αντι-ολυμπιακοί θα ήταν με την τουρκική, σε πλειοψηφική βάση. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να υποστηρίζουν την ομάδα τους και να υποστηρίζουν και τον Ολυμπιακό, όταν παίζει στις διεθνείς διοργανώσεις. Προφανώς, γιατί έχουν λιγάκι... μυαλό παραπάνω! Είναι ξεκάθαρο ότι και η πολιτική μας ζωή, σε μεγάλο βαθμό (αν όχι στον απόλυτο...) έχει... ποδοσφαιροποιηθεί!

 

            Όμως, άλλο οι ομάδες και άλλο η πολιτική. Τα όσα ανέφερε ο Μητσοτάκης στο Αμερικανικό Κογκρέσο και η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε, θα έπρεπε να μας προξενούν τον μέγιστο βαθμό ευφορίας και υπερηφάνειας ως Έλληνες. Όπως και στην περίπτωση που θα έπαιζαν πολύ καλά σ΄ ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Άρης. Αλλά να έχεις παίξει καλή... μπάλα και να έχεις απέναντι σου μίζερους ανθρώπους, αυτό δεν είναι συμπεριφορά, αλλά συνιστά μείζον πρόβλημα, όταν πρόκειται για τη χώρα μας. Ενδεχομένως να συνιστά και ψυχική νόσο, αλλά ας μην το ανοίξουμε το θέμα... 

 

            Οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού ενώπιον του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, αλλά πολύ περισσότερο η συγκλονιστική ομιλία του στο Κογκρέσο, για την οποία χειροκροτήθηκε πολλές φορές από τους αντιπροσώπους της μεγαλύτερης δύναμης του κόσμου, οδήγησε σε συμπεριφορές... παράνοιας, τόσο τους Τούρκους, όσο και τους... αντι-Μητσοτακικούς! Μια ομιλία βγαλμένη μέσα από την πορεία των ετών της ιστορίας μας, προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα και τις προκλήσεις. Μια ομιλία ενός ηγέτη που δεν εκπροσωπούσε μια ελεεινή χώρα, η οποία ζητούσε βοήθεια από τον Πούτιν και τον Μαντούρο, αλλά που... ταρακούνησε την υπερδύναμη, φωνάζοντας της ότι πρέπει να μας βλέπει σοβαρά και να μας υπολογίζει. Όχι για να μας κάνει χάρη, αλλά για να συνειδητοποιήσει ότι η δημοκρατία, η ελευθερία, αλλά και οι απειλές, μπορεί να είναι κοινές και πολυεπίπεδες. Μιας χώρας, με συγκροτημένη ηγεσία και όχι έναν συρφετό καραγκιόζηδων που εξαντλούν την... αγωνιστικότητα τους σε συλλαλητήρια προς την αμερικανική πρεσβεία, στρίβοντας στο ύψος της Πλατείας Συντάγματος, για να πάνε για καφέ...

 

            Πολλές φορές κατά το παρελθόν με τις αντιφατικές μας πολιτικές συμπεριφορές και τον αντιαμερικανισμό, δίναμε την εικόνα μιας γελοίας χώρας, που για όλα της φταίνε οι άλλοι, χωρίς ποτέ να φταίμε εμείς! Λες και έφταιγαν οι Αμερικανοί για το ξεχαρβάλωμα του Κράτους που οδήγησε σε πλήρη εκτροχιασμό τα δημόσια οικονομικά και την οικονομία. Λες και έφταιγαν οι Αμερικανοί για την... ΑΤΑ του Ανδρέα, τους μαζικούς διορισμούς και την υπερχρέωση. Λες και έφταιγαν οι Αμερικανοί και οι λοιποί φίλοι, εταίροι και σύμμαχοι μας, για το γεγονός ότι οι περισσότεροι ψήφιζαν με γνώμονα το βόλεμα στο Δημόσιο ή σε καμιά μπίζνα. Λες και έφταιγαν όλοι οι εκτός συνόρων, που διώχναμε τις επενδύσεις, με προσφυγές, τοποθέτηση βομβών, και πιστόλια αρρωστημένων εγκεφάλων, μελών τρομοκρατικών οργανώσεων. Λες και έφταιγαν οι Αμερικανοί και όχι οι πολιτικοί τυχοδιώκτες και λαϊκιστές που παρέσυραν τον λαό, σε επιλογές τύπου Τσίπρα.

 

            Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αμερικανικό Κογκρέσο, έδειξε ότι μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι και υπερήφανοι, γιατί μια μικρή χώρα καταφέρνει να παίζει στα μεγάλα σαλόνια του... Μουντιάλ της πολιτικής. Δεν μπορούμε να είμαστε παρίες, ούτε... ψωροκωσταίοι! Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι είμαστε για τα... σκουπίδια και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα ανακύκλωσης, καθώς δεν μπορεί να προκύψει κάποιο όφελος από μια τέτοια διαδικασία!

 

            Ας... ζωντανέψουμε τις εικόνες και ας κάνουμε τις συγκρίσεις. Να βλέπεις από τη μία τον Μητσοτάκη να απευθύνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέσω του μεγαλύτερου... ναού αντιπροσώπων στον κόσμο και από την άλλη, να σκέφτεσαι τον Τσίπρα να τηλεφωνεί στον Πούτιν για να του φέρει... ρούβλια ή να τυπώσει δραχμές και τα... εξαπτέρυγα του, να συνεννοούνται με τον Μαντούρο για να μας φέρει πανάκριβο πετρέλαιο, από την άλλη άκρη του κόσμου! Ας σκεφτούμε στις δύσκολες εποχές των μνημονίων, τις προσπάθειες Σαμαρά και Βενιζέλου να κρατήσουν όρθια τη χώρα και το 2015, να βλέπεις άθλια πολιτικά υποκείμενα να παίζουν την τύχη της στα... ζάρια και να οδηγούν τους πολίτες στα ΑΤΜ για ένα... 60ευρω, αποτελώντας θέμα για την προβολή της εθνικής μας... υπερηφάνειας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!

 

            Σκεφτείτε το πλαίσιο, το όραμα και τους στόχους για μια σύγχρονη Ελλάδα που ανέδειξε ο Μητσοτάκης στις ΗΠΑ και κάντε τους συνειρμούς σας, ανακαλώντας στη μνήμη σας το αστείο θέαμα ενός ταλαίπωρου Τσίπρα να συνομιλεί με τον Μπιλ Κλίντον για την Ελλάδα και να προκαλεί τον οίκτο όχι μόνο των Αμερικανών, αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας. Ας θυμηθούμε τις σταράτες κουβέντες του Μητσοτάκη για τον... ενοχλητικό γείτονα μας και ας κάνουμε τις προβολές για τα αίσχη που ακούτε και διαβάζετε από τους αξιολύπητους Συριζαίους, μαζί με τα ρυπαρά έντυπα τους και τα καρακόλια τους στο διαδίκτυο. Συγκρίνετε την κριτική τους με αυτήν που ακούτε και διαβάζετε από την Τουρκία και τον φιλικό τύπο του τυράννου Ερντογάν! Από τη μία εξοργίζεσαι και από την άλλη σου έρχεται να γελάσεις και να τους λυπηθείς! Φαίνεται ότι ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας που απονεμήθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης, αλλά και... πολλά άλλα, αποτελούν χρωστούμενα για... δυο ζωές!

 

            Σκεφτείτε το κύρος της χώρας και τη μάχη που δίνει αυτός ο πρωθυπουργός και αυτή η κυβέρνηση, μέσα σε ένα τρομακτικό, εχθρικό και επικίνδυνο περιβάλλον, με πανδημίες, απειλή εισβολής στα σύνορα, πρόκληση σύρραξης από τους Τούρκους, ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, πληθωρισμό και μεγάλη αστάθεια στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. Σκεφτείτε τι έχει γίνει και μετά κόψτε... Τσιπροπολακοτζανακοσκουρλέτηδες και βγάλτε συμπεράσματα! Κατ΄ αρχάς είναι θέμα αισθητικής και κατά δεύτερον είναι ζήτημα αντίληψης της... καλαισθησίας ή της... αναισθησίας, αυτών που τους... αποθεώνουν! 

 

            Ό,τι εκνευρίζει τους Τούρκους, εκνευρίζει και τους Συριζαίους. Ό,τι... τρελαίνει τους Ρώσους, τρελαίνει και τους Συριζαίους. Τα λαμόγια και οι απατεώνες,, όπως ξέρουμε όλοι, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα είδος πολιτικής μαφίας που "κερνάει"... σανό την πελατεία του, "πουλάει" ψέμα και απάτη και εν τέλει πασχίζει για την πάρτη του, ώστε να ξεδιπλώσει τον πραγματικό εαυτό των μελών της. Και ο πραγματικός εαυτός, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα άθροισμα συμπεριφορών που παραπέμπουν σε απολυταρχικές, τυραννικές και φασιστικές πρακτικές.

 

            Οι απάτριδες και μισέλληνες που τρέφουμε στον κόρφο μας, είναι αυτοί που... τρελαίνονται όταν η Ελλάδα πετάει ψηλά, αναδεικνύοντας τις αρχές και τις διαχρονικές αξίες της, όπως η δημοκρατία, η ελευθερία και ο φιλελευθερισμός με κοινωνικό πρόσημο. Τους ενοχλεί η πρόοδος και συμβιβάζονται με την οπισθοδρόμηση, μέσα από το δικό τους "προοδευτικό" και χρεοκοπημένο αφήγημα. Βγάζουν την... ευλογιά του πιθήκου, όταν αναδεικνύονται η ιστορική μας πορεία στους αιώνες, ο πολιτισμός μας, η δημιουργικότητα μας. Δεν δούλεψαν ποτέ και απλά επιβεβαιώνουν κάθε στιγμή ότι ξέρουν να επιβιώνουν ως παράσιτα, κεφαλαιοποιώντας την αφέλεια. Εκπροσωπούν το περιθώριο, το αφύσικο και το μίζερο. Ποτέ η κανονικότητα δεν αποτελούσε ευκαιρία για την Αριστερά, όπως δήλωσε προ μηνών, μιας αφελής,,, σύντροφισσα, που έχει δώσει τις δικές της... μάχες, στα χλιδάτα δωμάτια υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις ενός... βρώμικου καπιταλιστικού συστήματος!

 

            Μπάιντεν, Χάρις, Πελόζι, Μενέντες χειροκρότησαν πολλές φορές τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους ηγέτες παγκοσμίως που έχει μιλήσει στο ναό της Αμερικανικής Δημοκρατίας. Όσα τα χειροκροτήματα τους, τόσες και οι... μαχαιριές στον Ερντογάν, τον Τσίπρα και τους λοιπούς της... παλιοπαρέας. Ο Μητσοτάκης μίλησε στις ΗΠΑ "πουλώντας" ΕΛΛΑΔΑ. Οι νάνοι του πολιτικού μας συστήματος, σχολίασαν τα κοσμοϊστορικά δρώμενα, ως γνήσιοι εκπρόσωποι μιας... Ελλαδίτσας, που βολεύεται και επιβιώνει, μέσα από τους αφελείς και αξιολύπητους... πελάτες της!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Αφήστε... ήσυχα τα "παιδιά" να φέρουν την... πρόοδο, γκρεμίζοντας, καίγοντας και σπάζοντας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνίες που δεν έχουν ορθολογική σκέψη, ρεαλισμό και αντίληψη, οδηγούνται σε αδιέξοδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ψήφος στους λαϊκιστές οδηγεί πάντα στον... Χορό του Ζαλόγγου! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θλιβεροί πολιτικοί τυχοδιώκτες και χρήσιμοι ηλίθιοι σε ένα απέραντο φρενοκομείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψευδαισθήσεις και αντιφάσεις ενός παράξενου λαού... Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Πούτιν εξολοθρεύει κόσμο, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι είναι με τον... άνθρωπο και την... Κορινθιακή Σταφίδα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας μέσω... Ρωσίας / Λουκάς Γεωργίαδης

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum