| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:05 - 10/06/2022

 

 

        Η εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, φαίνεται ότι άνοιξε την... όρεξη του ανισόρροπου Ερντογάν για να διεκδικήσει τώρα ό,τι μπορεί να διεκδικήσει στο Αιγαίο και να γυρίσει το... ματς, καθώς υπολείπεται σημαντικά στις δημοσκοπήσεις στο εσωτερικός της χώρας του. 

 

 

  

          Ο Ερντογάν τα παίζει όλα για όλα για να μην χάσει στις εκλογές και να μην καταλήξει στη συνέχεια στη φυλακή με όλο του το... σόι, λόγω των σκανδάλων και των αυταρχικών μεθόδων που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη... γούνα του και το ξέρει αυτό. Από τα παλάτια μέχρι την "Αγία Οικογένεια Α.Ε.". Από την άλλη πλευρά, ο απομονωτισμός της Ρωσίας λόγω της θηριωδίας στην Ουκρανία ίσως είναι ένα καλό... μάθημα, προκειμένου να κατανοήσει ο... ενοχλητικός γείτονας, πόσο μεγάλο κακό θα κάνει κυρίως στη χώρα του. Γιατί μια χώρα με πληθωρισμό 150%, η οποία θα είναι απομονωμένη και θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάρρευση της οικονομίας της μετά από μια πολεμική εμπλοκή, δεν θέλει και μεγάλο χρονικό διάστημα, για να καταρρεύσει.

 

          Οι Τούρκοι αποτελούν μια περίπτωση καρμπόν με τη Ρωσία του Πούτιν. Πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν πολύ γρήγορα αυτό που θέλουν από την Ελλάδα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις οικονομικές και άλλες παρενέργειες. Πιστεύουν ότι η διεθνής κοινότητα και κυρίως η Ευρώπη, θα ανεχθεί στο μέλλον έναν αντίστοιχο Πούτιν, ο οποίος θα θέλει να ελέγξει τις ενεργειακές εξελίξεις, από τη στιγμή που το κέντρο βάρους τους, ήδη έχει μετατεθεί από τη Ρωσία, προς τη Νότια και Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Αυτό είναι ένα βασικό διακύβευμα, που αν η Ευρώπη το... παρακάμψει, τότε θα τρέχει και δεν θα φτάνει τους επόμενους... αιώνες! Η Τουρκία είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο ΝΑΤΟ, αλλά ταυτόχρονα και ένας πολύ κακός συζητητής και γείτονας. Ερμηνεύει την Ιστορία, όπως τη βολεύει. Ουδέποτε η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική έκανε λόγιο για ανακατάληψη της Κωνσταιντινούπολης και του μισού σημερινού τουρκικού κράτους. Αυτά έχουν τελειώσει οριστικά εδώ και δεκαετίες και πλέον υπάρχει μόνο το διεθνές δίκαιο και ο σεβασμός των συνόρων.

 

          Η Ελλάδα είναι μια χώρα που θέλει να αφήσει πίσω της, το αμαρτωλό οικονομικό παρελθόν και να πορευτεί στο μέλλον ως μια χώρα υπόδειγμα, σε επίπεδο Κράτους και οικονομίας. Επιδιώκει σταθερές και διαρκώς βελτιωμένες φιλικές σχέσεις με όλους τους γείτονες. Έχει αυξημένο ρόλο στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Είναι μια χώρα που εμπνέει σεβασμό και έχει γυρίσει υπέρ της το παιχνίδι των εντυπώσεων διεθνές επίπεδο. Η δε πρόσφατη παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και οι στρατιωτικές συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία, δείχνουν πάρα πολλά...

 

          Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν αμφισβητεί ούτε μία στο εκατομμύριο τα σημερινά σύνορα με τους γείτονες. Μεγάλωσε την επικράτεια της με απόφαση που εδράζεται στο διεθνές δίκαιο, συμφωνώντας και οριοθετώντας την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη με την Ιταλία. Έπραξε το ίδιο με την Αίγυπτο. Είναι η χώρα που πρωτοστατεί ώστε να πάρουν τον δρόμο της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία.

 

          Το μεγάλο πρόβλημα για εμάς είναι η Τουρκία. Και τα πράγματα, για πρώτη φορά μετά το 1974, δείχνουν να έχουν πάρει άσχημη τροπή. Η Ιστορία μας έχει διδάξει τι συμβαίνει μετά από πανδημίες και οικονομικές κρίσεις και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ούτε... δευτερόλεπτο! Οι προετοιμασίες των Τούρκων, θυμίζουν τις αντίστοιχες του Πούττιν πριν εισβάλλει στην Ουκρανία. Βέβαια, το διπλωματικό παρασκήνιο και κυρίως οι πιέσεις από ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία, μπορεί να στρέψουν τον Ερντογάν προς τη... Συρία, συνειδητοποιώντας ότι η υπόθεση Ελλάδα είναι πιο... περίπλοκη! Βέβαια, στη Συρία, ο Ερντογάν πρέπει να πάρει το "πράσινο φως" από τον Πούτιν, ο οποίος θεωρεί τον Άσσαντ ως προέκταση του γεωπολιτικού και στρατηγικού δόγματος στη Μεσόγειο. Αν όμως, έχει πάρει την έγκριση των δυτικών, τότε το πράγμα μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να μας αφήσει στην ησυχία μας, αλλά ανοίγοντας μέτωπο με τους Ρώσους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεινοπαθούν στην Ουκρανία και η όποια νίκη τους θα είναι Πύρρειος. 

 

          Η Ελληνική κυβέρνηση δείχνει μια αξιοσημείωτη ψυχραιμία, αλλά ταυτόχρονα με ήπιους τρόπους προβάλλει και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Κανείς δεν θέλει τον πόλεμο, αλλά όταν σου επιτεθεί ο άλλος, πρέπει να του απαντήσεις. Είναι εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, ότι για πρώτη φορά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, από την ακριτική Σύμη, πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, ενισχύοντας την ενιαία εθνική γραμμή. Έπραξε το σωστό. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ στον ίδιο άξονα, παρά τις ρωσικού... αέρα επιδράσεις, κινείται και η Ελληνική Λύση. Άντε να προσθέσουμε στην εθνική γραμμή και το ΜεΡΑ 25 και ας αφήσουμε στην άκρη τις γραφικότητες του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, το οποίο ανέκαθεν είχε μια... περίεργη προσέγγιση στα εθνικά θέματα και τηρούσε αποστάσεις από την ενιαία εθνική γραμμή, με διάφορες αστείες δικαιολογίες, στο πλαίσιο της αντι-νατοϊκής και αντιευρωπαϊκής του συνέπειας. 

 

          Με βάση τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, διαμορφώνεται ένα ισχυρό μέτωπο. Η διπλωματία είναι αυτή που πρέπει να αναλάβει δράση. Ένας πόλεμος ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, έστω και ολίγων ημερών και με περιορισμένη εύρος στρατιωτικών επιχειρήσεων, θα προκαλέσει τεράστια αποσταθεροποίηση στην περιοχή, μέσα σε μια περίοδο ενεργειακού "μπουμ"|, πληθωριστικής έξαρσης και οικονομικής αστάθειας. Ειρήσθω εν παρόδω, αναφέρουμε ότι η Τουρκία αποτελεί τον πέμπτο μεγαλύτερο πελάτη των Ελληνικών προϊόντων και οι εμπορικές και άλλες σχέσεις μας είναι σε ένα καλό ή έστω ανεκτό επίπεδο. Βέβαια, είναι εντελώς διαφορετική η γλώσσα των επιχειρήσεων από αυτήν της πολιτικής... 

 

          Τα καμώματα του παρανοϊκού Ερντογάν και του... ξεκούτη Μπαχτσελί δείχνουν ένα έντονο εσωτερικό πρόβλημα, το οποίο πιέζει το σημερινό σύστημα εξουσίας της Άγκυρας. Με τον τουρισμό να είναι στο ζενίθ μέσα στο προσεχές τετράμηνο και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, η εκδήλωση ενός μπουμ σε ένα περιορισμένο θέατρο επιχειρήσεων, θα συνιστούσε μια εξαιρετικά επιζήμια εξέλιξη. Κυρίως για την Τουρκία, η οποία είναι με το ένα πόδι στον γκρεμό, από πλευράς οικονομίας και η οποία περιμένει να πάρει πολύτιμες ανάσες από τις τουριστικές εισπράξεις. Φυσικά, δεν το συζητάμε, ότι και για την Ελλάδα, μια τέτοια απευκταία εξέλιξη, θα είναι εξόχως οδυνηρή, από τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του τουριστικού ρεύματος, κατευθύνεται προς τις περιοχές που βλέπουν προς Ανατολάς... 

 

          Ας πάμε όμως στο... ψητό. Επειδή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ορθολογικά τις αντιδράσεις του ανορθολογιστή και αναθεωρητή Ερντογάν, η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει ταχύτατα σε δραστικά μέτρα οργάνωσης του εσωτερικού μετώπου. Η κήρυξη της χώρας σε κατάσταση συναγερμού, θα κινητοποιήσει και τους εταίρους μας σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ. Ο ρόλος των ΗΠΑ είναι καθοριστικός, καθώς διακυβεύονται υψίστης σημασίας συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή. Και το σημαντικό στην όλη ιστορία, είναι ότι τα συμφέροντα της Ελλάδας ταυτίζονται αυτή τη στιγμή, σχεδόν στον απόλυτο βαθμό με τους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς. Η εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, αλλάζει δομικά και σαρωτικά τα κομμάτια του παζλ και αυτό είναι προς όφελος μας. Αυτό βλέπει ο Ερντογάν και γι αυτό έχει... σκυλιάσει!

 

          Ως λαός πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να συστρατευτούμε ελπίζοντας ότι δεν θα φτάσουμε στο σημείο... μηδέν. Αλλά αν φτάσουμε, πρέπει τώρα (πριν φτάσουμε...), να οργανωθούμε. Οι Ουκρανοί πολίτες, ηλικίας από 18-60 ετών οργανώθηκαν αμέσως για να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του εγκληματία Πούτιν. Έμαθαν τη χρήση όπλων ή συνέδραμαν σε διάφορες προπαρασκευαστικές ενέργειες, έτσι ώστε να υπάρχει σύνδεση της λαϊκής βάσης με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Σε αυτόν τον τομέα, υπάρχει η εντύπωση ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω. Εφησυχάζουμε και θεωρούμε ότι τα πάντα θα αντιμετωπιστούν από τον τακτικό στρατό της χώρας. Χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις και αναφορές, η κυβέρνηση, πρέπει να οργανώσει από τώρα σχέδια κινητοποίησης των εφέδρων ή και των μεγαλύτερων σε ηλικία ανδρών, έτσι ώστε να υπάρχει ένα δίκτυο υποστήριξης σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, αν πέσει η πρώτη... μπαταριά!

 

          Η... σιγουριά, ότι ο Ερντογάν δεν θα κάνει τη λάθος κίνηση μέσα στο καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι ισχύει και για την περίοδο Νοεμβρίου 2022-Απριλίου 2023, δηλαδή μέχρι και ένα μήνα πριν τις δικές τους και δικές μας εκλογές. Επιπλέον, δεν τολμούμε να διανοηθούμε ότι μπορεί να πάμε σε εκλογές το φθινόπωρο και ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις, η χώρα να διοικείται από δικαστικό του Αρείου Πάγου! Πιθανόν όμως, αν συμβεί κάτι μέσα σε ένα πολεμικό περιβάλλον, να συγκεντρώσει και το μέγιστο της αποδοχής και... προθυμίας του λαού για συστράτευση. Όλα είναι πιθανά. Όμως, επειδή οι καιροί είναι πονηροί, ας είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για όλα, γιατί αν τα κράτη έχουν σύνορα και τα χάσουν, τότε είναι σίγουρο ότι και τα νοικοκυριά που έχουν πόρτες, παράθυρα και συναγερμούς στα σπίτια τους, θα απειληθούν. Το σπίτι μας το ανοίγουμε σε κάθε γνωστό και φιλήσυχο άνθρωπο που γνωρίζουμε ή έχει ανάγκη. Αν η πόρτα ανοίξει και βρεθείς αντιμέτωπος με τον επιτιθέμενο, πρέπει να είσαι ήδη προετοιμασμένος να τον αντιμετωπίσεις...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η Περήφανη Ελλάς πρέπει να είναι η μία και μοναδική απάντηση στα εγχώρια σκύβαλα της Ιστορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΕΛΛΑΔΑ με ηγέτη και... Ελλαδίτσα με πολιτικούς νάνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αφήστε... ήσυχα τα "παιδιά" να φέρουν την... πρόοδο, γκρεμίζοντας, καίγοντας και σπάζοντας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνίες που δεν έχουν ορθολογική σκέψη, ρεαλισμό και αντίληψη, οδηγούνται σε αδιέξοδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ψήφος στους λαϊκιστές οδηγεί πάντα στον... Χορό του Ζαλόγγου! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θλιβεροί πολιτικοί τυχοδιώκτες και χρήσιμοι ηλίθιοι σε ένα απέραντο φρενοκομείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψευδαισθήσεις και αντιφάσεις ενός παράξενου λαού... Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Πούτιν εξολοθρεύει κόσμο, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι είναι με τον... άνθρωπο και την... Κορινθιακή Σταφίδα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας μέσω... Ρωσίας / Λουκάς Γεωργίαδης

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum