| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:20 - 17/06/2022

 

 

      Ο πόλεμος στην Ουκρανία κλείνει σε λίγες μέρες 4 μήνες. Δεκάδες χιλιάδες οι νεκροί, εκατοντάδες δισεκατομμύρια το κόστος για μια χώρα που ξέρει να μάχεται και ο λαός της κλείνει τα στόματα των απανταχού... αραχτών!

 

 

      

            Στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο τότε πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ουίνστον Τσώρτσιλ είχε θαυμάσει και επαινέσει  τους Έλληνες για την αντίσταση στους Ναζί, λέγοντας την ιστορική φράση: «Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Τώρα θα λέμε: ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες»! Επιπλέον, είχε ομολογήσει σε λόγο που εκφώνησε στο BBC ότι η στάση των Ελλήνων στον πόλεμο ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη, βοηθώντας μάλιστα τον Στάλιν και τα στρατεύματα του να εγκλωβίσουν τους Γερμανούς μέσα στον ψυχρό σοβιετικό χειμώνα. Θα μπορούσαμε πλέον να παραφράσουμε άνετα τη φράση του Τσώρτσιλ χωρίς να αποδυναμώσουμε στο ελάχιστο το νόημα της τότε φράσης του, λέγοντας ότι "Οι ήρωες πολεμούν σαν Ουκρανοί"!. Ο περήφανος ουκρανικός λαός υπερασπίζεται το έδαφος του, τις αρχές, τη δημοκρατία και την ελεύθερη επιλογή να καθορίσει το μέλλον του, κόντρα σε έναν ψυχοπαθή Πούτιν, που στη δύση της πολιτικής του καριέρας, εξελίσσεται στον τρελό του χωριού, ο οποίος θέλει να το ανατινάξει. Το ίδιο ισχύει και για τον έτερο.,.. διάβολο, τον Ερντογάν, ο οποίος βλέπει να έρχεται το τέλος του και κλιμακώνει επικίνδυνα την ένταση με την Ελλάδα. Θέλει να γίνει... Πούτιν στη θέση του Πούτιν, βλέποντας την Ελλάδα ως Ουκρανία!

 

            Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά με τις θηριωδίες της... Πουτινικής Ρωσίας στην Ουκρανία, εδώ, οι... ομόδοξοι χριστιανοί και οι "ψεκασμένοι" ακρολαϊκοδεξιοί, σε... αγαστή σύμπλευση με τους νοσταλγούς της κομμουνιστικής ζούγκλας του Στάλιν και των λοιπών παρανοϊκών, σφυρίζουν αδιάφορα. Χριστιανοί είναι και στην Ουκρανία, αλλά ποιος τους... υπολογίζει αυτούς! "Αριστεροί είναι οι Ρώσοι και καλά του κάνουν του φασίστα Ζελένσκι", λένε οι... ομοϊδεάτες της Αριστεράς στη χώρα μας.          Δυστυχώς, στη χώρα μας υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σκοτεινών και "ψεκασμένων" εγκεφάλων που συμπαθεί τη Ρωσία. Μάλλον με το... αζημίωτο, πολλοί εξ΄ αυτών! Από την άλλη πλευρά, η εγχώρια κομμουνιστική και αναρχοαριστερή... στάνη, θαυμάζει τον Πούτιν γιατί στο πρόσωπο του δεν βλέπει τους λίγους ολιγάρχες που έχει ευνοήσει, αλλά την προσπάθεια παλινόρθωσης της πάλαι ποτέ κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης! Εντάξει, τα παιδιά προσπερνούν αυτά που λέει ο Πούτιν ότι είναι η μετεξέλιξη του Αγίου Πέτρου... 

 

            Ο Πούτιν κάνει "μπίζνες" και λειτουργεί ως μαφιόζος! Το ρούβλι να ρέει άφθονο γι αυτόν και την παρέα του, για να απολαμβάνουν... κολασμένες νύχτες με όποια γυναίκα επιθυμούν! Εξ ου και τα εξώγαμα του, για τα οποία ο... ηθικότατος μέσος ψεκασμένος Έλληνας, δεν αρθρώνει λέξη! Επιπλέον, γοητεύεται από τους... μεγάλους σταυρούς μπροστά τον Πατριάρχη Πασών των Ρωσιών και τα κέντρα που κινούνται γύρω από αυτούς. Δεν έχει σημασία για τον μέσο... ψεκασμένο και κομμουνιστογενή Έλληνα, ότι εδώ και δεκαετίες η Ρωσική Εκκλησία θέλει να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του Αγίου Όρους και να αποδυναμώσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως, που αποτελεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον όλων των Ορθόδοξων του πλανήτη. 

 

            Η Ελλάδα είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό "Φιλοπουτινιστιών" σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι κάτι που συνιστά ντροπή και κατάντια για τον λαό μας. Ήρθε η επέμβαση στην Ουκρανία για να αποδείξει ότι κάποιοι... Χριστιανοί στα λόγια σφάζουν Χριστιανούς που ποτέ δεν απείλησαν κανέναν και που ήθελαν να αποκτήσουν μια πιο ισχυρή ταυτότητα. Μάλιστα, οι Ρώσοι του Πούτιν, καθώς και οι υποστηρικτές τους στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη, έχουν φτάσει στο σημείο να... μαλώνουν τον Ζελένσκι, γιατί δεν παραδίδει ολόκληρη τη χώρα στον Πούτιν! Δεν αντιλαμβάνονται ότι η Δύση λειτουργεί υπέρ της ενίσχυσης της ασφάλειας και μάλιστα, η Ρωσία αποτελούσε ένα ξεχωριστό πόλο της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής προς την κατεύθυνση αυτή. Αλλά, σύμφωνα με τον... Μπάμπη που πίνει μπίρες στο καφενείο της... Ματούλας, ο Πούτιν έπραξε καλώς που... μπουκάρισε στην Ουκρανία, γιατί τον... προκάλεσαν οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι, προς τους οποίους προσέβλεπαν για το μέλλον τους οι Ουκρανοί! Όταν ακούς δε, διάφορα αμόρφωτα υποκείμενα της ακροδεξιάς να... παραληρούν υπέρ του Πούτιν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι... αποναζιστικοποιεί την Ουκρανία, τότε, απλά περιορίζεσαι να πεις ότι τα έχεις δει όλα!

 

            Και πάμε στο κεφάλαιο της οικονομίας. Ισχυρίζονται κάποιοι ότι η ακρίβεια είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Προφανώς, έχουν στο μυαλό τους την έναρξη του πολέμου στις 24 Φεβρουαρίου 2022 και όχι την προετοιμασία του που ξεκινά πολλούς μήνες πριν και επηρεάζει προεξοφλητικά τις οικονομίες. Τις προετοιμασίες αυτές αλλά και τις πρόδρομες κινήσεις τις γνώριζαν πριν οι μισές κυβερνήσεις του πλανήτη και χιλιάδες εξ  ημών των δημοσιογράφων. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο λοιπόν, φαινόταν τι πάει να κάνει ο Πούτιν. Και το έκανε, χρησιμοποιώντας ως "όπλο" την ενέργεια. Και ακριβώς αυτό το όπλο είναι που... εξολοθρεύει κόσμο σε ολόκληρο τον πλανήτη, από οικονομικής απόψεως. Αυτό το "όπλο" είναι που έστειλε το φυσικό αέριο, το ρεύμα και το πετρέλαιο στα ύψη. Αυτό το "όπλο" είναι που εκτόξευσε τις τιμές των πρώτων υλών και το κόστος παραγωγής τροφίμων, βιομηχανικών και τεχνολογικών προϊόντων.

 

            Αλλά, όλα τα παραπάνω για τον μέσο... ψεκασμένο Έλληνα που θαυμάζει τον Πούτιν, είναι απόψεις που παρουσιάζουν τα... πληρωμένα ΜΜΕ και οι μηχανισμοί προπαγάνδας της Δύσης! Τα λέει αυτά ο... Μπάμπης ο υδραυλικός, ο οποίος ζει σε μια χώρα, όπου εδώ και 70 χρόνια έχουν εισρεύσει στη χώρα εκατοντάδες δισεκατομμύρια εύρω σε τρέχουσες τιμές ή τρισεκατομμύρια δραχμές. Ξεκινήσαμε από το "Σχέδιο Μάρσαλ" και μετά ήρθαν τα "Μεσογειακά Ολκληρωμένα Προγράμματα", το "Πακέτο Ντελόρ", το "Πακέτο Σαντέρ", το "Πακέτο Πρόντι"  και το "Πακέτο Γιούνκερ", ενώ θα λάβουμε κάτι δισεκατομμύρια ευρώ ακόμη, από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και το ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027. Βέβαια, για τα λάθη και τη νοοτροπία που μας καταδίκασαν σε μνημόνιο, δεν... φταίμε εμείς, αλλά οι άλλοι. Γι αυτό γίναμε Αντι-δυτικοί και Φιλο-Πουτινικοί. Ανήκουμε στη Δύση και έχουμε μεταξύ μας... αγαθούς συμπολίτες που είναι πρόθυμοι να ταυτιστούν με αυτόν που είναι μεν ομόδοξος, αλλά σχεδόν ποτέ η χώρα του και η πρώην Ρωσική Αυτοκρατορία δεν υπηρέτησε τα Ελληνικά συμφέροντα. Ακόμη και μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, κάποιοι ήθελαν να μας κάνουν κομμουνιστική "μπανανία των Βαλκανίων", ανάλογη με αυτήν της Αλβανίας του Χότζα. Δεν είμαστε εμπαθείς κατά της Ρωσίας, αλλά δεν μπορούμε να αποδεχτούμε και τις ανοησίες που κυκλοφορούν...

 

            Βέβαια, σε όλο αυτό το παρανοϊκό παζλ θα εντάξουμε και τον Ερντογάν, ο οποίος έχει αρκετούς θαυμαστές και στην Ελλάδα! Και δεν μιλάμε μόνο για... ομόδοξους του, αλλά και για άλλους, οι οποίοι κατοικούν σ΄ αυτήν τη χώρα. Έχουμε φτάσει στο σημείο κάθε απατηλή είδηση από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, να καταπίνεται άνευ... σόδας, από πολλά εγχώρια "τρολ" του Διαδικτύου, τα οποία έχουν συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα και προέλευση. Και δυστυχώς, οι πολιτικοί τους προστάτες είναι αυτοί που τους καθοδηγούν με τη στάση τους και τις δηλώσεις τους. Είτε αντιδρώντας στην αμυντική θωράκιση της χώρας με νέους εξοπλισμούς είτε μιλώντας για πακέτο 20-30 νησιών σε... συσκευασία δώρου, είτε γι αυτούς που πιστεύουν ότι η αμυνόμενη Ελλάδα από τις ορδές παρανόμων μεταναστών, πνίγει και... εκτελεί βρέφη! Την ίδια ώρα, κάνουμε τη σύγκριση με τους Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουμε στη χώρα μας. Για την ακρίβεια για τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους που έχουν έρθει στην πατρίδα μας, γιατί οι σύζυγοι και τα παιδιά τους, ηλικίας από 18-60 ετών, έχουν μείνει πίσω για να υπερασπιστούν το πάτριο έδαφος, έχοντας χάσει τη ζωή τους, την περιουσία τους και τα πάντα.

 

            Όλη αυτήν την τρέλα της Πουτινολαγνείας, πληρώνουμε σήμερα. Δεν φταίει ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο... Άδωνις, ούτε κανένας, αν ο πληθωρισμός σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει φτάσει στα ύψη, με σχεδόν αποκλειστική αιτία τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία. Δεν φταίει κανένας από αυτούς για την εκτίναξη των τιμών του φυσικού αερίου και του πετρελαίου, τα οποία εισάγουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, όταν οι τιμές του ακολουθούν γεωμετρική πρόοδο. Δεν φταίει η κυβέρνηση που οι διεθνείς τιμές του σιταριού, του καλαμποκιού, του λαδιού, του ηλιέλαιου ή των λιπασμάτων, των φυτοφαρμάκων και των σπόρων έχουν αυξηθεί 2, 3 και 5 φορές.

 

            Το κόστος που πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για χρόνια έχει ονοματεπώνυμο: Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι ο τρελός του χωριού που τα έχει κάνει λίμπα, αλλά έχει γύρω του τόσους αφελείς, τους οποίους έχει ποτίσει με... βότκα και τους χειραγωγεί. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει πολύ καλά τι έχει συμβεί. Όσο για τους αφελείς που ζουν στη σφαίρα της φαντασιοπληξίας τους, το μόνο που μπορείς να τους πεις είναι να... σωπάσουν και να πληρώσουν! Το κόστος το πληρώνουμε όλοι, φυσικά. Όταν αδειάζει η τσέπη δεν φταίει η κυβέρνηση. Φταίει το γεγονός ότι είναι άδειο το μυαλό και δεν μπορεί να συλλάβει τα αυτονόητα και να αντιληφθεί τα προφανή. Αυτό το τελευταίο ελπίζουμε ότι αφορά το συντριπτικά μικρότερο μέρος του πληθυσμού της χώρας. Αν και πολύ αμφιβάλλουμε... 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ σε συντριπτική "απάντηση" στους επίδοξους εισβολείς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Περήφανη Ελλάς πρέπει να είναι η μία και μοναδική απάντηση στα εγχώρια σκύβαλα της Ιστορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΕΛΛΑΔΑ με ηγέτη και... Ελλαδίτσα με πολιτικούς νάνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αφήστε... ήσυχα τα "παιδιά" να φέρουν την... πρόοδο, γκρεμίζοντας, καίγοντας και σπάζοντας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνίες που δεν έχουν ορθολογική σκέψη, ρεαλισμό και αντίληψη, οδηγούνται σε αδιέξοδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ψήφος στους λαϊκιστές οδηγεί πάντα στον... Χορό του Ζαλόγγου! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θλιβεροί πολιτικοί τυχοδιώκτες και χρήσιμοι ηλίθιοι σε ένα απέραντο φρενοκομείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψευδαισθήσεις και αντιφάσεις ενός παράξενου λαού... Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Πούτιν εξολοθρεύει κόσμο, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι είναι με τον... άνθρωπο και την... Κορινθιακή Σταφίδα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας μέσω... Ρωσίας / Λουκάς Γεωργίαδης

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum