| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:10 - 16/09/2022

 

 
        Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη του λεγόμενου "ψευτογιατρού", ο οποίος... θεράπευε τον καρκίνο, αδειάζοντας τους λογαριασμούς και τις τσέπες δυστυχισμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι έψαχναν απεγνωσμένα να σώσουν τους ανθρώπους τους από το..,. ξορκισμένο.
 

 
             Αυτός ο τύπος, με βάση την ακροαματική διαδικασία και τα αποδεικτικά στοιχεία, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφύγει τα ισόβια. Ακόμη και όταν βγει από τη φυλακή, δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει ανάμεσα μας. Προκάλεσε τόσο πόνο, την ίδια στιγμή που απολάμβανε μια πλουσιοπάροχη ζωή, με τα λεφτά των απελπισμένων θυμάτων και των συγγενών τους. Αν νομίζουμε ότι αυτός ο τύπος διαφέρει πολύ από τους... ψευτογιατρούς της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, κάνουμε τεράστιο λάθος. Ας θυμηθούμε τι έγινε το 2015 με τους... μαθητευόμενους μάγους ή... ψευτογιατρούς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τουλάχιστον, ο Καμμένος την... έκανε και ασχολείται με τις επιχειρήσεις του.
 
            Ο έτερος των... ψευτογιατρών, Τσίπρας, διεκδικεί την ψήφο και... ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός, μέσα από τη στήριξη του Ανδρουλάκη και του Βαρουφάκη. Αλλά μάλλον, δεν θα αρκούν οι έδρες για να σχηματίσουν κυβέρνηση. Βρισκόμαστε σε μια μοναδική ιστορική συγκυρία, καθώς λαμβάνουν χώρα πρωτοφανή γεγονότα, πρωτοφανούς διεθνούς έντασης. Η χώρα έχει από τη μία πλευρά μια υπεύθυνη, αξιόπιστη και σοβαρή κυβέρνηση (αυτό αφορά όσους καταλαβαίνουν...) που παλεύει με τις αντιξοότητες της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, ανεβάζοντας ταυτόχρονα τις "μετοχές" της στο παγκόσμιο στερέωμα.
 
            Μείναμε όρθιοι με την πανδημία και λόγω της ισχυρής δυναμικής της οικονομίας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα, λόγω της ενεργειακής κρίσης, του υψηλού πληθωρισμού και των απειλών της Τουρκίας. Κάποιοι άλλοι μας... απειλούν ότι θα μας σώσουν με ένα νόμο και ένα άρθρο! Είναι οι τύποι που την περίοδο 2010-2015 διαλαλούσαν το "Δεν Πληρώνω". Οι τύποι που μας έβαλαν στο τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, προκαλώντας μακροπρόθεσμη ζημία άνω των 200 δισ. ευρώ. Είναι οι τύποι των ανοικτών συνόρων και του μπάχαλου. Είναι οι τύποι που γίνονται πρωτοσέλιδα με ύμνους στον τύπο της γειτονικής μας χώρας. Και γενικώς, έχουμε και τους "Πουτινόφιλους", για τους οποίους μάλλον πολύ σύντομα, θα μάθουμε το... τιμολόγιο για το... σέρβις που προσφέρουν.
 
            Αν δεν είχε συμβεί το ατύχημα του 2015, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν ακόμη πιο ισχυρή για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού. Θα ήταν σε καλύτερη μοίρα οι μισθοί, οι συντάξεις, τα εισοδήματα και οι υπηρεσίες που προσφέρει το Κράτος. Δεν θα υπήρχε λόγος να γίνουν πλειστηριασμοί, τους οποίους υπέγραψαν οι... σωτήρες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Με ό,τι καταπιάστηκαν οι απίθανοι αυτοί τύποι τα έκαναν όλα... θάλασσα. Η μόνη τους... συνεισφορά στη χώρα είναι οι απεργίες, οι καταλήψεις, οι μολότοφ, τα τρικάκια, η ρύπανση με φέιγ βολάν και αφίσες (δηλώνουν μάλιστα και οικολόγοι, οι αθεόφοβοι!) και η ακατάσχετη μπουρδολογία επί φανταστικών σεναρίων που συνοδεύονται από λύσεις, προερχόμενες από το... πεπτικό τους σύστημα!
 
            Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια κυβέρνηση, για την οποία θα κάνουμε την υπόθεση εργασίας ότι είναι μέτρια προς κακή. Πάμε να δούμε μερικά... πραγματάκια
 
- Αυτή η μέτρια έως κακή κυβέρνηση, κατάφερε να περάσει με επιτυχία όλες τις μνημονιακές αξιολογήσεις.
 
- Επί των ημερών αυτής της μέτριας έως κακής κυβέρνησης, αποπληρώσαμε τα ακριβά δάνεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και σχεδόν όλα τα διμερή δάνεια με χώρες που μας δάνεισαν πριν από 12 χρόνια.
 
- Επί των μερών αυτής της μέτριας προς κακή κυβέρνηση δαπανήθηκαν πάνω από 50 δισ. ευρώ (και έχει ο θεός...), προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, χωρίς να διαταραχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι. Το κυριότερο είναι ότι μετά τη μεγάλη και αναμενόμενη ύφεση του 2020, λόγω της πανδημίας, το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος παρουσιάζουν ταχεία αποκλιμάκωση, λόγω των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης.
 
- Επί των ημερών αυτής της μέτριας προ κακή κυβέρνηση, οι επενδύσεις ανήλθαν σε ιστορικό υψηλό, ακόμη και μέσα σε ένα όχι και τόσο φιλικό διεθνές περιβάλλον.
 
- Επί των ημερών αυτής της μέτριας προς κακή κυβέρνηση, μειώθηκαν οι φόροι και εκτινάχθηκαν οι τιμές των ακινήτων και η κατασκευαστική δραστηριότητα. 
 
- Επί των ημερών αυτής της κυβέρνησης, συνεπεία των προαναφερόμενων, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας. Αυτή τη βαθμίδα θα την κερδίσουμε, εφόσον δεν αλλάξει κάτι στη διακυβέρνηση, στις εκλογές του 2023. Αν αλλάξει, τότε, μετά να μην κλαίμε πάνω από το... χυμένο γάλα. Απλά πράγματα
 
- Επί των ημερών αυτής της... τραγικής κυβέρνησης αυξάνονται οι μισθοί, έχουν μειωθεί οι άνεργοι κατά 300.000 και πλέον, έρχονται αυξήσεις στις συντάξεις, ενισχύεται συνεχώς το Κοινωνικό Κράτος. Όλα αυτά, εν μέσω μιας σφοδρής... καταιγίδας, για την οποία, σύμφωνα με τα... τρολ της αντιπολίτευσης φταίει ο Μητσοτάκης! Φταίει για τον πόλεμο στην Ουκρανία, για την έκρηξη των τιμών αερίου, ρεύματος, πετρελαίου, πρώτων υλών και εμπορευμάτων. Θου Κύριε...
 
 - Επί των ημερών αυτής της... κάκιστης κυβέρνησης, θωρακίστηκε η εθνική ασφάλεια με την προμήθεια των γαλλικών υπερ-μαχητικών αεροσκαφών Ραφάλ, ενώ έπεται η προμήθεια νέων, καθώς και φρεγατών. Επιπλέον, αυτή η... κακή κυβέρνηση θα προχωρήσει στην προμήθεια των "αόρατων" F-35.
 
- Επί των ημερών αυτής της... κακής κυβέρνησης, η χώρα απέκτησε υπόσταση κράτους, φυλάσσοντας τα σύνορα, έχοντας μάλιστα ως συμπαραστάτες όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, πλην της Τουρκίας.
 
- Επί των ημερών αυτή της... κακής κυβέρνησης, υπογράφτηκαν συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία για την έμπρακτη στρατιωτική στήριξη, αν η χώρα μας δεχθεί επίθεση. Κάποιοι επιμένουν να μιλάνε για συνεργασία με τους... Ρώσους, τους Κινέζους και γενικά με όσους βρίσκονται σε... άλλες "πολιτείες". 
 
- Επί των ημερών του... τραγικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου τον άκουσαν σε άπταιστα αγγλικά να μιλάει ως ηγέτης του Ελληνισμού. Τον χειροκρότησαν 37 φορές και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους 14 φορές! Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, η ομιλία ήταν... αποτυχημένη γιατί θα μπορούσαν να τον χειροκροτήσουν 100 φορές και να... πεταχτούν από τις καρέκλες τους, τουλάχιστον 50 φορές! Αναλογιζόμενοι αυτό το ιστορικό γεγονός και βλέποντας τα πρόσωπα που συνθέτουν το λοιπό πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι όλοι αυτοί δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν ούτε... χοτ ντογκ στην πλησιέστερη υπαίθρια καντίνα! Βλέποντας αυτές τις πολιτικές φυσιογνωμίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, πραγματικά... τρέμεις. Όχι για τις... γνώσεις τους ή για τη... γλωσσομάθεια τους, αλλά για το ενδεχόμενο να καθορίζουν την τύχη της χώρας σε μια συγκυρία, όπου λαμβάνουν χώρα εξωγενείς παράγοντες πρωτοφανούς μεγέθους.
 
            Η έκρηξη των τιμών της ενέργειας και του πληθωρισμού συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Μοιάζουμε σαν να είμαστε μέσα σε ένα σπίτι και να πέφτουν γύρω γύρω βόμβες. Και όμως, απ΄ ότι φαίνεται, ο περιορισμός της ροής αερίου, μάλλον θα πλήξει περισσότερο αυτούς που κάποτε μας κουνούσαν το δάκτυλο για τα μνημόνια. Είμαστε σε καλύτερη μοίρα και θα μπορούσαμε να είμαστε σε πολύ καλύτερη, αν δεν συνέβαινε η πρώτη φορά... συμφορά, το 2015! Δεν είναι καιρός για... καλαμπούρια!
 
            Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και δεν αντέχει η χώρα "ψευτογιατρούς", αμετροεπείς, αμόρφωτους, μέτριους και κατώτερους των περιστάσεων. Όλοι αυτοί που σήμερα μπουρδολογούν στα media και στα social media, λειτουργώντας ως ανεύθυνα όντα, αποτελούν μέρος του προβλήματος. Και το πρόβλημα αυτό θα μεγιστοποιηθεί, εάν στην κάλπη, δεν υπάρξουν καθαρές λύσεις. Και οι καθαρές λύσεις, δεν μπορούν να δοθούν, εάν δεν υπάρχει κυβέρνηση, που να έχει τουλάχιστον ως κύριο κορμό τη Νέα Δημοκρατία. Η αυτοδυναμία του σημερινού κυβερνώντος κόμματος ή η σύμπραξη με ένα υπεύθυνο και προσγειωμένο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, είναι οι μοναδικές επιλογές. Από κει και πέρα, υπάρχουν οι τερατογενέσεις, το χάος και η δεύτερη φορά... συμφορά! Την ώρα της κάλπης, ας σκεφτούμε με σωφροσύνη. Για έναν... ρημαδιασμένο ΕΝΦΙΑ, είδαμε τι έγινε το 2015. Ας μην ξαναζήσουμε ανάλογες καταστάσεις γιατί δεν θα το πληρώσουμε μόνο οικονομικά, αλλά και εθνικά. Ας αποδείξουμε ότι δεν μας αξίζει η 55η θέση παγκοσμίως από πλευράς IQ! Αν το συνειδητοποιήσουμε θα έχουμε κάνει τη μεγάλη υπέρβαση. Αν όχι, τότε είναι σίγουρο ότι μπορούμε να το κάνουμε χειρότερα. Άλλωστε, στις δημοκρατίες ο κυρίαρχος λαός ψηφίζει και καθορίζει αναλόγως την πορεία του... 
 
ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
e-mail: loukas1972@gmail.com
Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis
Twitter: ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS
 

Διαβάστε επίσης:

 

Η Πούτιν (μας) κοστίζει πανάκριβα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ σε συντριπτική "απάντηση" στους επίδοξους εισβολείς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Περήφανη Ελλάς πρέπει να είναι η μία και μοναδική απάντηση στα εγχώρια σκύβαλα της Ιστορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΕΛΛΑΔΑ με ηγέτη και... Ελλαδίτσα με πολιτικούς νάνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αφήστε... ήσυχα τα "παιδιά" να φέρουν την... πρόοδο, γκρεμίζοντας, καίγοντας και σπάζοντας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνίες που δεν έχουν ορθολογική σκέψη, ρεαλισμό και αντίληψη, οδηγούνται σε αδιέξοδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ψήφος στους λαϊκιστές οδηγεί πάντα στον... Χορό του Ζαλόγγου! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θλιβεροί πολιτικοί τυχοδιώκτες και χρήσιμοι ηλίθιοι σε ένα απέραντο φρενοκομείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψευδαισθήσεις και αντιφάσεις ενός παράξενου λαού... Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Πούτιν εξολοθρεύει κόσμο, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι είναι με τον... άνθρωπο και την... Κορινθιακή Σταφίδα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας μέσω... Ρωσίας / Λουκάς Γεωργίαδης

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum