| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:08 - 30/09/2022

 

 
            Ξέρουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι εντός των πολύ μεγάλων πανεπιστημιακών συγκροτημάτων της χώρας, συμβαίνουν... περίεργα πράγματα.
 

 
            Η σύλληψη των τριών συμμοριών με σκληρούς και πιο... light κακοποιούς, οι οποίοι διέπρατταν ληστείες και κλοπές ή διακινούσαν ναρκωτικά στον εξωπανεπιστημιακό κόσμο, ήρθε ως επιβεβαίωση των όσων πιστεύαμε όλοι. Η δουλειά της Αστυνομίας ήταν υποδειγματική και τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη, προκειμένου να στείλει τους παραβάτες εκεί που είναι η θέση τους. Επιπλέον, η Πολιτεία δια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, πρέπει να απονείμει εύφημο μνεία στην 35χρονη ανθυπαστυνόμο που ενήργησε με βάση το αυτονόητο. Επέδειξε αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό και απέκρουσε την επίθεση από τον πλέον σκληρό κακοποιό, που διαβιούσε εντός της Φοιτητικής Εστίας της Πολυτεχνειούπολης, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να της αφαιρέσει τη ζωή. Επιπλέον, δεν μπορεί να έει θέση στην ΕΛ.ΑΣ., η δόκιμη αστυφυλακίνα, η οποία λειτουργούσε ως πληροφοριοδότρια των εγκληματικών συμμοριών, κραδαίνοντας μάλιστα πιστόλι, το οποίο επεδείκνυε σε δημόσια θέα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσο για τα λεφτά πάνω στο... τραπέζι από τους κακοποιούς, αλλά και για τη δράση τους, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι τους αξίζει ένα... μπράβο, γιατί επί σειρά ετών, κατάφεραν να ξεφτιλίσουν το Ελληνικό Κράτος!
 
            Τα κόμματα της Αριστεράς δεν έβγαλαν... άχνα, καθώς πρέπει να παραμείνουν πιστά στην... ανοησία τους και στην... πελατεία τους! Φυσικά δεν πρόκειται για κόμματα της διαφορετικής άποψης, αλλά για κόμματα που έχουν κάνει ως δεύτερη φύση τους, την ταύτιση με την παραβατικότητα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν αυτά τα κόμματα, τα οποία ταυτίζονται με τις πιο μαύρες εποχές του κομμουνιστικού φασισμού, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, ότι η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι πεδίο άσκησης πολιτικού τυχοδιωκτισμού, αλλά ούτε και ανοχής της διακεκριμένης αλητείας που υποστηρίζουν! Δεν μπορεί να γίνονται ανεκτοί διάφοροι πολιτικοί τύποι αλλά και... τυπάκια του περιθωρίου που αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία, ως ασυδοσία και τη θεσμική απάντηση της Πολιτείας, ως... Χούντα! Απέναντι στο θράσος τους και στις πρακτικές τους, η συντεταγμένη πολιτεία, οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Το χρωστάει στους πολλούς αυτής της κοινωνίας.
 
            Η συντριπτική πλειονότητα των φοιτητών πηγαίνουν στους ναούς της γνώσης για να αποκτήσουν εφόδια και μετά να μπουν στον σκληρό στίβο της ζωής, διεκδικώντας μια θέση στον... ήλιο. Άρα, είναι περαστικοί και όχι... αιώνιοι ή μελλοντικοί "συνταξιούχοι". Πρέπει να διαβάσουν, να περάσουν τα μαθήματα, να πάρουν το πτυχίο τους. Από κει και πέρα όμως, οι καταλήψεις και η υπονόμευση της πανεπιστημιακής κανονικότητας, πρέπει να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία, καίρια και αποφασιστικά. Πάνω απ΄ όλα, οι οικογένειες των φοιτητών, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία που αγωνιούν για το μέλλον τους, καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο μέσω φόρων, πρέπει να είναι σίγουροι ότι τα πράγματα δουλεύουν υποδειγματικά.
 
            Το σήμα που στέλνουν τα κόμματα της αριστερής... συμφοράς αποτελεί ένα προβληματικό στοιχείο στο δημόσιο βίο, εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Επιπλέον, πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες για τα... άβατα των πανεπιστημίων και στις μεθοδεύσεις διαφόρων καθηγητών, κυρίως αριστερών καταβολών, οι οποίοι κινούνται στη... λογική ότι μέσα στα πανεπιστήμια, δεν μπορεί να υπάρχει η παρουσία του Κράτους, όταν λαμβάνουν χώρα έκνομες ενέργειες ή από την άλλη, συνεργάζονται με φοιτητές και "φοιτητές" στο πλαίσιο ενός παιγνίου εξουσίας και προβολής, όπου επικρατεί το δούναι και λαβείν. Σε κάθε περίπτωση, ο φορολογούμενος πολίτης θέλει να γνωρίζει ότι πληρώνει φόρους για την ενίσχυση της γνώσης και όχι για τις ζημιές στα κτίρια των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Ευχαρίστως, θέλει να πληρώσει φόρους για να έχει υψηλού επιπέδου επιστήμονες, αλλά δεν μπορεί να πληρώνει την αλητεία των παραβατών και την ανοχή των κυβερνώντων. Κανένας... Εσκομπάρ και κανένα σκύβαλο με κόκκινες, μαύρες ή κοκκινόμαυρες σημαίες, δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο, σε αυτό που πρέπει να είναι το πανεπιστήμιο, όπως άλλωστε ισχύει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ακόμη και τα πανεπιστήμια της Αφρικής, θα μας έκαναν να κοκκινίσουμε, βλέποντας την αισθητική τους και συγκρίνοντας την, με τη δική μας!
 
            Η Νέα Δημοκρατία κουβαλώντας παθητικά, πολλές ενοχές του παρελθόντος και στο όνομα της εθνικής συμφιλίωσης ανέχτηκε... αρρωστημένες καταστάσεις, για να μην την κατηγορήσουν ως... φασιστική. Δείχνει υπερβολική ευγένεια στους πραγματικούς φασίστες και για τον λόγο αυτό, πρέπει να... ξαναγνωριστούμε, πριν παραγνωριστούμε τελείως. Επιπλέον, πρέπει να υπενθυμίσουμε ό,τι ότι το πρώτο μεταπολιτευτικό "ντου" της Αστυνομίας σε πανεπιστημιακό χώρο έγινε το 1995 στο Πολυτεχνείο. Ήταν πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Νοεμβρίου, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε εντολή στον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξεως, αδικοχαμένο Σήφη Βαλυράκη, να μπουν οι δυνάμεις εντός του χώρου και να προβούν στα... δέοντα. Ακόμη και ο... επαναστάτης Ανδρέας Παπανδρέου, δεν δίστασε να δώσει εντολή για να γίνει αυτό που έπρεπε να γίνει και να τελειώσει η κατάληψη με την παράδοση των καταληψιών και όχι με τον εξευτελισμό του Κράτους.  Πάνω απο 500 άτομα συνελήφθησαν στη μεγάλη έφοδο της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Πολλοί είπαν ότι η σήμανση αυτών των συλληφθέντων καταληψιών "έκαψε" δεκάδες, οι οποίοι επιθυμούσαν να... σταδιοδρομήσουν ως... τρομοκράτες, μιμούμενοι τη "17 Νοέμβρη", η οποία εξαρθρώθηκε μερικά χρόνια αργότερα.
 
            Σήμερα, ζούμε σε μια άλλη εποχή. Η χώρα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα μετά τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού. Η μετάδοση της γνώσης δεν γίνεται με την τηλεκπαίδευση, αλλά δια ζώσης. Τα πανεπιστήμια γέμισαν και πάλι με νέους, οι οποίοι επέστρεψαν στους κανονικούς και φυσικούς ρυθμούς. Η εξεταστική περίοδος του Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε και εντός των επόμενων ημερών αρχίζει το νέο ακαδημαϊκό έτος, με σημείο αναφοράς την Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Είναι ένα μεγάλο τεστ για την κυβέρνηση. Θα λειτουργήσει το νέο μοντέλο ή η κυβέρνηση θα υποταχθεί στην τρέλα αριστερών κομμάτων και εξωκοινοβουλευτικών συνασπισμών που θέλουν να διαλύσουν τα πανεπιστήμια για να δρουν ανενόχλητοι; Ο καιρός θα δείξει...
 
            Από τα αριστερά κόμματα της αντιπολίτευσης, πέραν του ΠΑΣΟΚ, δεν περιμένουμε να αλλάξουν μυαλά και να καταδικάσουν τους... μπαχαλάκηδες, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να προστατεύσουν τα... κεκτημένα τους, εντός των πανεπιστημίων. Τα κόμματα του... μπάχαλου με τη συχνή χρήση των βαρύγδουπων εννοιών "αγωνιστής", "σύντροφος", "αλληλέγγυος", "δημοκράτης", έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι πρεσβεύουν. Η Νέα Δημοκρατία και τοι ΠΑΣΟΚ οφείλουν να ορθώσουν ένα ισχυρό τείχος προστασίας απέναντι σε αυτούς που απειλούν τη δημοκρατική ομαλότητα και την ευρυθμία στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας. Η κυβερνητική πλειοψηφία οφείλει να προστατεύσει τη συντριπτική πλειονότητα των φοιτητών, από την οργανωμένη αλητεία. Καθαρές θέσεις από το ΠΑΣΟΚ και καθαρές λύσεις απο΄τη Νέα Δημοκρατία που κυβερνά.
 
            Οι λύσεις μπορεί να είναι τόσο απλές, αλλά συνάμα να καθίστανται και τόσο δύσκολες, όταν δεν... τέμνονται σε ένα κοινό σημείο επαφής, η  βούληση, η τόλμη και η αποφασιστικότητα. Η ηγεσία της Αστυνομίας πρέπει να έχει σαφείς οδηγίες για τον τρόπο δράσης. Για παράδειγμα, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, δηλαδή εκτός των ωρών διδασκαλίας, πρέπει να δίνεται το σήμα, ότι κανένας... Εσκομπάρ δεν θα μπορεί να δρα ανενόχλητος εντός των δημοσίων χώρων και οι... επισκέψεις του Κράτους θα είναι συχνές και συστηματικές.
 
            Από την άλλη, η διάπραξη αξιόποινων πράξεων εντός των πανεπιστημίων από φοιτητές, πρέπει να συνεπάγεται την αυτόματη αποβολή τους από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Είναι προφανές, ότι χωρίς φοιτητές και "φοιτητές" στο... παιχνίδι, δεν έρχονται... απρόσκλητοι οι "επισκέπτες" στους πανεπιστημιακούς χώρους. Και όταν μιλάμε για φοιτητές ή "φοιτητές", μιλάμε για οργανωμένους τύπους που παίρνουν κατεύθυνση από συγκεκριμένα κόμματα και έχουν συγκεκριμένες μεθόδους. Οι δικαιολογίες ότι πρόκειται για... παιδιά, είναι αστείες.
 
            Πέρα από δύο-τρεις αυτονόητες κινήσεις σε επίπεδο αντιμετώπισης και καταστολής του εγκλήματος εντός των πανεπιστημίων, πρέπει να υπάρξει θεσμική απάντηση και να γίνει καταγγελία των κομμάτων που τους καλύπτουν. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα... μωρά τους, θα μπορούν ελεύθερα να διακινούν τις ιδέες τους μέσα στο πανεπιστήμιο, αλλά όταν ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές ενός κράτους δικαίου, τότε θα έχουν τη μεταχείριση που αρμόζει, όπως συμβαίνει σε όλα τα πολιτισμένα κράτη, αλλά ακόμη και στα πλέον... απολίτιστα!
 
            Ο τελευταίος λόγος για να γίνουν τα πανεπιστήμια... καθεδρικοί ναοί, ανήκει στην κυβέρνηση. Η οργάνωση ειδικών επιχειρήσεων για την πάταξη της ανομίας και των παρανόμων, πρέπει να γίνεται με την τελευταία λεπτομέρεια του... τελετουργικού και με την παρουσία πολλών εισαγγελέων. Οι δε αστυνομικοί πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά κάμερες, προκειμένου να μην δημιουργούνται αμφιβολίες και να γνωρίζουν τα όργανα της Δικαιοσύνης ποιος έφταιξε και πού. Επιπλέον, πρέπει να ξέρει και ο πολίτης ποιος φταίει και γιατί. Πρέπει να ξέρει τι ακριβώς διέπραξε ο παραβάτης και πού υπερέβη το πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του, ο αστυνομικός.
 
            Στο τέλος της... ημέρας, η Ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι σίγουρη ότι τα νέα παιδιά πάνε σε πανεπιστήμιο και όχι σε χώρους όπου υπάρχουν ληστές, έμποροι ναρκωτικών και παράνομοι. Είτε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, είτε εξωπανεπιστημιακοί. Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι όταν μιλάμε για πανεπιστήμια, δεν θα βλέπουμε εικόνες που παραπέμπουν σε... χαμαιτυπεία. Χρειάζεται ένα γενικό ξεκαθάρισμα της κατάστασης για την αντιμετώπιση της οργανωμένης αλητείας, η οποία βγάζει... μεροκάματο. Ειρήσθω εν παρόδω, πρέπει με τον ίδιο τρόπο να αντιμετωπιστεί και το αντίστοιχο πρόβλημα με τους... ανθρωπιστές που εργαλειοποιούν το μεταναστευτικό, γιατί υπάρχει και εκεί πολύ... μεροκάματο!
 
            Συμπερασματικά, περιμένουμε στην πράξη από την κυβέρνηση να αποδείξει ότι λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας, χωρίς να παραδίδεται στην αλητεία. Οι νοικοκύρηδες αυτής της χώρας είμαστε τόσοι πολλοί που περιμένουμε από την Πολιτεία, να λάβει δραστικά μέτρα προστασίας, απ΄ όλα αυτά τα ανθρωποειδή που πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλλουν τις φασιστικές και εγκληματικές τους απόψεις, σε μια δημοκρατία, η οποία έχει κάνει τις επιλογές της, κατά τρόπο αναμφισβήτητο και αμετάκλητο...
 
ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
e-mail: loukas1972@gmail.com
Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis
Twitter: ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS
 

Διαβάστε επίσης:

 

"Πουτινόφιλοι" και εγχώριοι αβανταδόροι του Ερντογάν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι κάλπες, οι πολιτικοί... ψευτογιατροί και οι καθαρές λύσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Πούτιν (μας) κοστίζει πανάκριβα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ σε συντριπτική "απάντηση" στους επίδοξους εισβολείς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Περήφανη Ελλάς πρέπει να είναι η μία και μοναδική απάντηση στα εγχώρια σκύβαλα της Ιστορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΕΛΛΑΔΑ με ηγέτη και... Ελλαδίτσα με πολιτικούς νάνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αφήστε... ήσυχα τα "παιδιά" να φέρουν την... πρόοδο, γκρεμίζοντας, καίγοντας και σπάζοντας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνίες που δεν έχουν ορθολογική σκέψη, ρεαλισμό και αντίληψη, οδηγούνται σε αδιέξοδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ψήφος στους λαϊκιστές οδηγεί πάντα στον... Χορό του Ζαλόγγου! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θλιβεροί πολιτικοί τυχοδιώκτες και χρήσιμοι ηλίθιοι σε ένα απέραντο φρενοκομείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψευδαισθήσεις και αντιφάσεις ενός παράξενου λαού... Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Πούτιν εξολοθρεύει κόσμο, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι είναι με τον... άνθρωπο και την... Κορινθιακή Σταφίδα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας μέσω... Ρωσίας / Λουκάς Γεωργίαδης

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum