| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Παρασκευή, 13:15 - 03/02/2023

 

 

"Μαύρο" σε όσους θέλουν μια καθυστερημένη και περιθωριοποιημένη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

            Πλησιάζουν οι εκλογές και το εκλογικό σώμα καλείται με καθαρό μυαλό να αποφασίσει προς τα πού θέλει να πάει η χώρα και με ποιον, αφήνοντας πίσω αυτούς που αποτελούν βαρίδια για το μέλλον μας. 

 

 

            Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το δίλημμα "Δημοκρατία ή Μητσοτάκης", προσπαθεί ούτε λίγο ούτε πολύ να... πείσει τους αφελείς ότι η χώρα έχει... δικτατορία, την ίδια στιγμή που έχουμε κερδίσει πάνω από 10 θέσεις στη λίστα της Διεθνούς Διαφάνειας! Πάλι στον... κουβά πήγε ο... δημοκράτης της Κουμουνδούρου! Αυτή η ρητορική αφορά κυρίως το δικό του ακροατήριο και ελάχιστα μπορεί να επηρεάσει τους σκεπτόμενους πολίτες που κατά κανόνα προέρχονται από τον κεντρώο χώρο. Η ρητορική Τσίπρα εντάσσεται στη μεγάλη μάχη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα κερδίσει τον... τίτλο του καλύτερου έκφρασή της Αριστεράς ή της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα. Ο... άχαστος απευθύνεται στο θυμικό των φίλων του ΠΑΣΟΚ, πιστεύοντας ότι είναι ο νέος... Ανδρέας Παπανδρέου, αν και αυτό δεν είναι και τόσο θετικό στοιχείο, αν θέλει κάποιος να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου που έχουν άλλα κριτήρια.

            Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι "Μητσοτάκης ή περιπέτεια" και δεν συνιστά καμία υπερβολή. Κάνοντας ένα σύντομο flash back δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τι προκάλεσαν οι... σύντροφοι το 2015 και πόσο πίσω πήγαν την Ελλάδα. Προκάλεσαν ζημία άνω των 200 δισ. ευρώ και τώρα, ένας εσμός ανίκανων και τυχοδιωκτών προκαλεί το κοινό αίσθημα. Δεν έχουν αφήγημα για την οικονομία, όπου η σημερινή κυβέρνηση με την πολιτική της... ανάγκασε τους διεθνείς οίκους να μας αναβαθμίσουν 13 φορές, φτάνοντας στη... βρύση της επενδυτικής βαθμίδας. Από εκεί και μόνο μπορεί να βγάλει κάποιος το συμπέρασμα τι εικόνα περνάει η Ελλάδα στον έξω κόσμο ή πώς μας βλέπουν οι... θεατές του πλανήτη. 

Ζήτημα διαχείρισης

            Η σημερινή κυβέρνηση διαχειρίστηκε πρωτοφανείς καταστάσεις που συμβαίνουν μία φορά στα εκατό χρόνια.

             Η πανδημία απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς. Έγινε ό,τι ήταν δυνατόν με τα περιοριστικά μέτρα, με τη στήριξη του ΕΣΥ με την ψηφιοποίηση μιας σειράς διαδικασιών. Αν δεν εμπιστεύονταν την Ελληνική κυβέρνηση δεν θα έφερναν ούτε... σεντ! Πέρυσι ήρθαν στη χώρα επενδύσεις 7 δισ. ευρώ, ενώ τα επόμενα χρόνια έχουμε να διαχειριστούμε μια "προίκα" άνω των 100 δισ. ευρώ μέσω των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ, καθώς και των ιδιωτικών κεφαλαίων που θα κινητοποιηθούν. Η ανάπτυξη είναι πολλαπλάσια από την αντίστοιχη στην Ευρωζώνη, ενώ η Ελλάδα έχει βάλει τα... γυαλιά στις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης, είτε για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας είτε με τις πρωτοβουλίες για το πλαφόν στο φυσικό αέριο και το "Καλάθι του Νοικοκυριού" είτε με τις πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση και λειτουργία του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

            Ο Τσίπρας υπόσχεται και πάλι πράγματα που η απλή λογική λέει ότι θα τα είχε κάνει πολύ πριν από αυτόν ο Μητσοτάκης, αν υπήρχαν οι ανάλογες προϋποθέσεις. Πλειοδοτεί μπας και συσπειρώσει, με στόχο να... μαντρώσει όσο γίνεται περισσότερους... αφελείς. Και όμως μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, η κυβέρνηση αυτή κατάφερε να κρατήσει τη χώρα όρθια, τόσο σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας, όσο και σε σχέση με την πρόοδο της οικονομίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. 

 

Αντίθετος με το συμφέρον της χώρας

             Η ανευθυνότητα του Τσίπρα και η ομηρία στην οποία τον έχει θέσει η ομάδα των προβληματικών τύπων που τον περιβάλλουν, δεν μπορούν ποτέ να του επιτρέψουν να λειτουργήσει μέσα σε περιβάλλον προάσπισης των εθνικών συμφερόντων, αν και κάτι τέτοιο, ίσως να μην το θέλει ούτε αυτός... 

            Η εκλογή Τσίπρα δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας, από τη στιγμή που οι αγορές περιμένουν στη... γωνία για να μας... τιμωρήσουν, αν κάνουμε την παραμικρή... κουταμάρα. Η Ευρώπη έχει το κεφάλι της ήσυχο με την Ελλάδα. Το χρέος μας είναι ρυθμισμένο και η αποκλιμάκωση του μετά τη βαθιά ύφεση του 2020 είναι η ταχύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και στον κόσμο. Εξ ου και οι ύμνοι του ξένου τύπου αλλά και επενδυτικών οίκων που παρομοιάζουν την Ελλάδα με το... όγδοο θαύμα! Και δεν είναι πληρωμένοι όλοι αυτοί από καμία λίστα, όπως... ηλιθιωδώς αναφέρουν τα εγκάθετα "τρολ" του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και οι πλέον αισιόδοξοι δεν περίμεναν ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν με τόσο θετικό τρόπο για την Ελλάδα, μέσα σε πρωτόγνωρες και εξαιρετικά περίπλοκες καταστάσεις.

 

Εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη

            Η εμπιστοσύνη των ξένων στην Ελλάδα είναι δεδομένη και ουδείς αυτή τη στιγμή δεν πιστεύει ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του Τσίπρα και της παρέας του.

            Το Χρηματιστήριο είναι σε υψηλό 98 μηνών και παρέχει απλόχερα ψήφο εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη. Τα Ελληνικά ομόλογα κρατιούνται στα αντίστοιχα επίπεδα με τα αμερικανικά ή χωρών της Νότιας Ευρώπης, κάτι που αποδεικνύει στην πράξη, το μέγεθος της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας μας. Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το ΕΣΠΑ και τα ιδιωτικά κεφάλαια "χτίζουν" έναν "κουμπαρά" επενδύσεων άνω των 100 δισ. ευρώ, το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της χώρας τα επόμενα χρόνια.

            Από την άλλη πλευρά, η ψηφιοποίηση του Κράτους "τρέχει" με γοργά βήματα και σε 2-3 χρόνια η Ελλάδα δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα αντίστοιχες προηγμένες χώρες του δυτικού κόσμου. Ίσα ίσα που σήμερα η Ελλάδα λειτουργεί ως παράδειγμα προς μίμηση για πολλές άλλες χώρες, οι οποίες είναι... δεκαετίες μπροστά από εμάς. Ταυτόχρονα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτάσσει την ανάγκη ενίσχυσης των εισοδημάτων και τα πρώτα δείγματα γραφής έχουν δοθεί με τις σημαντικές αυξήσεις στις συντάξεις, ενώ επίκειται η νέα αύξηση του βασικού μισθού από την 1η Απριλίου. Η χώρα πρέπει να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις μέσα από το μοντέλο διακυβέρνησης που έχει ακολουθήσει η σημερινή κυβέρνηση και οποιαδήποτε άλλη επιλογή διακυβέρνησης, κρίνεται ως... εχθρική για τη χώρα.

Ελάχιστος έως ανύπαρκτος ο Τσίπρας

            Η αίσθηση που υπάρχει στους σκεπτόμενους πολίτες αλλά και στον χώρο των επιχειρήσεων είναι ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να φτάσει τον Μητσοτάκη ούτε στο μικρό του... δακτυλάκι!

            Η πορεία της χώρας κοιτάζει καθαρά προς το μέλλον και εκεί όπου ζυμώνονται και λαμβάνονται οι μεγάλες και ιστορικές αποφάσεις. Το παρελθόν δε, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τέτοια που μας προϊδεάζει για υπόγειες και παρασκηνιακές ραδιουργίες και για ημι-παράλυτο κράτος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ανοικτά σύνορα, μπαχαλάκηδες που θα καίνε, "ευάλωτους" που θα κλέβουν και θα ληστεύουν απολαμβάνοντας μιας ιδιότυπης προστασίας, κακοποιούς που σίγουρα δεν τους ταιριάζει το... προφίλ Μητσοτάκη, αλλά τους βολεύει η εικόνα τσογλανοποίησης της κοινωνίας, που επιδιώκει ο Τσίπρας. Μα πάνω απ΄ όλα, θέλει... Μαδούρους και... Κούβες, ενώ μας έριξε σε τόσες... λακκούβες το 2015!

            Ένας λόγος παραπάνω, προκειμένου να κρίνουμε αυστηρά την παρέα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αντίδραση του σε περιπτώσεις τύπου Καλογρίτσα, Ματιού και "νεκρής Μαρίας". Κατασκεύασαν τη σκευωρία της Novartis βάζοντας κουκούλα σ΄ έναν απατεώνα για να καταγγείλει αυτά που.... δεν έγιναν. Δεν βρήκαν τη δύναμη να πουν ένα συγγνώμη στις οικογένειες του ολοκαυτώματος στο Μάτι, Έφτασαν στο σημείο να μιλάνε για ευθύνη των... νεκρών, για να δικαιολογήσουν την παντελή κατάρρευση του κράτους. Δεν έχουν τα... κότσια να πάνε και να συμπαρασταθούν στους τραγικούς συγγενείς των θυμάτων, έστω για μία φορά μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου (ή έξω από αυτήν), όπου διεξάγεται η δίκη για τους υπαίτιους της τραγωδίας.

            Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι η συγκάλυψη που επιχειρήθηκε, αλλά και οι ευθύνες που υπάρχουν, θα αποδοθούν σε βαθμό πλημμελήματος. Όσο για τις... σακούλες του Καλογρίτσα, ποτέ η Αριστερά δεν παίρνει λεφτά σε σακούλες και όποιος το αμφισβητεί είναι... φασίστας! Όλα αυτά είναι... συκοφαντίες, όπως λένε τα συντρόφια. Για όλους τους άλλους, που δεν είναι Αριστεροί, ακόμη και μία σακούλα για τα σκουπίδια, περιέχει... μόνο λεφτά! Τέτοιοι και τόσο λίγοι είναι...

Στο παραβάν δεν... κοιμόμαστε!

            Πηγαίνοντας στην κάλπη πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι Αριστεροί... σωτήρες εκ των πραγμάτων έχουν αποτύχει με ό,τι καταπιάστηκαν.

            Οι... σύντροφοι δοκιμάστηκαν και τα έκαναν... μαντάρα. Αυτό πρέπει να μας γίνει βίωμα, μπαίνοντας μέσα στο παραβάν. Δεν επιτρέπεται η... ύπνωση, καθώς η στιγμή μπροστά στην κάλπη είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Μετά την απομάκρυνση από το... ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Ας θυμηθούμε πώς αυτοί οι τύποι έκαναν τα πράγματα χειρότερα για τη χώρα και τους πολίτες της. Ήρθαν και προκάλεσαν απίστευτη ζημία άνω των 200 δισ. ευρώ στη χώρα. Ισοπέδωσαν τη μεσαία τάξη. Διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα, προκαλώντας τεράστια ζημία σε φορολογούμενους και δανειολήπτες. Πάλι καλά που δεν διέλυσαν τους καταθέτες! Ψήφισαν το νόμο για τους πλειστηριασμούς, συλλαμβάνοντας μάλιστα για εσχάτη προδοσία τον πάλαι ποτέ σύντροφο, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος διαμαρτυρόταν έξω από συμβολαιογραφεία, όταν ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί!

            Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν το θράσος να κουνάνε το δάκτυλο, όταν το στέλεχος τους, Ευκλείδης Τσακαλώτος έλεγε πόσο δίκαιο είναι να γίνουν πλειστηριασμοί για το καλό του τραπεζικού συστήματος, αλλά και της κοινωνίας. Πετσόκοψαν 17 φορές τις συντάξεις με το Νόμο Κατρούγκαλου, αλλά ήταν οι πρόθυμοι.... αφελείς όταν παραχώρησαν εθνότητα και γλώσσα στα Σκόπια. Η γειτονική χώρα πρέπει να αποτελεί έναν σημαντικό εταίρο για τη χώρα μας, ωστόσο, ο... αέρας που της έδωσε η υπογραφή Τσίπρα υπό την πίεση των δυτικών και με αντάλλαγμα τη μη περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις (μεταξύ πολλών άλλων...), δείχνει τον τρόπο με τον οποίο έχουν μάθει να προσβάλλουν τη συνείδηση ενός ολόκληρου Έθνους.

Κάνουν την... πάπια μπροστά στην Τουρκία

            Οι σύντροφοι της Κουμουνδούρου, έφτασαν στην εσχατιά της παρακμής υιοθετώντας όλους τους ισχυρισμούς της Τουρκίας για τους... απρόσκλητους επισκέπτες από τα ανατολικά σύνορα μας.

            Επιστρατεύουν τα τρολ στο διαδίκτυο για να πολεμήσουν το αυτονόητο δικαίωμα να έχει η χώρα σύνορα και φράχτες. Θέλουμε να δούμε τον πρώτο σύντροφο που δεν θα έχει παράθυρα και πόρτες στο σπίτι του και θα κοιμάται μέσα... ήσυχος! Δεν ψήφισαν τις στρατιωτικές συμφωνίες με τους κορυφαίους εταίρους και συμμάχους της χώρας, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι δεν έχουν ασκήσει αυστηρή κριτική στον σφαγέα Πούτιν που εισέβαλε σε μια χώρα, η οποία διεκδικεί την άσκηση του δικαιώματος της ανεξαρτησίας και των εθνικών επιλογών.

            Επιπλέον, δεν έχουν βγάλει άχνα για το ποιος προκάλεσε την ενεργειακή κρίση που γρήγορα μεταφέρθηκε σαν λαίλαπα στις τιμές των προϊόντων , ανεβάζοντας τον πληθωρισμό και τα επιτόκια. Σήμερα, σχεδόν όλες οι χώρες του δυτικού κόσμου έχουν υψηλότερο πληθωρισμό από την Ελλάδα, αλλά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με μια αχαρακτήριστη λογική, αποδίδει τα πάντα στον Μητσοτάκη. Γι αυτό δεν γίνεται πιστευτός και δεν μπορεί να κερδίσει ψήφους λογικών ανθρώπων. Η αντιμετώπιση του θέματος της "νεκρής Μαρίας" είναι το σήμα κατατεθέν για το χαρακτήρα των συντρόφων...

Μαύρες μνήμες...

            Εν κατακλείδι, ο Τσίπρας είναι εδώ για να μας θυμίζει ότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε το λάθος του 2015, γιατί η ανάπτυξη και η πρόοδος της χώρας, γρήγορα θα μετατραπούν σε οπισθοχώρηση και ατελείωτη περιπέτεια.

            Η παρέα των... καταληψιών δεν μπορεί και δεν πρέπει να κυβερνήσει, γιατί δεν αρμόζει στην Ελλάδα η ύβρις προς την αδιαμφισβήτητη σταθερά των εθνικών συνόρων, την αξία των Ενόπλων Δυνάμεων και το εθνικό φιλότιμο. Στις επόμενες εκλογές πρέπει να ψηφίσουμε με γνώμονα το μέλλον των παιδιών μας, έτσι όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ευημερία της κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν το πιστεύει. Παραμένει αγκυλωμένος σε αντιλήψεις περασμένων δεκαετιών, που καθορίζονται από τη χρεοκοπημένη νοοτροπία του κομμουνισμού.

            Στις επόμενες εκλογές, είτε είναι μονές είτε διπλές, δεν παίζουμε. Δεν επιτρέπεται να την ξαναπατήσουμε από τους εκφραστές του παρασιτισμού και της αέναης διολίσθησης της χώρας στην αναξιοπρέπεια, την ανυποληψία και τον εξευτελισμό. Όταν θα πάμε να ψηφίσουμε, ας καθίσουμε μπροστά στον καθρέφτη μας και ας σκεφτούμε την ιστορική ευθύνη που έχουμε μπροστά στην Ιστορία και στο μέλλον αυτής της χώρας. Το δικαίωμα του λάθους δεν υπάρχει και αυτή τη φορά δεν μπορεί να προβληθεί ως δικαιολογία, όπως έγινε σε μεγάλο βαθμό το 2015.

            Οι απατεώνες, ανεπαρκείς και τυχοδιώκτες που έχουν άλλα στο μυαλό τους, πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει. Όπου και αν ανήκουν. Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με βαρίδια. Θέλει καθαρές λύσεις και θέλει αυτούς που δίνουν προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον, μέσα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, κλείνοντας παράλληλα τον δρόμο σε όλους αυτούς που θέλουν τη χώρα στο περιθώριο και στην καθυστέρηση. Η ώρα της κρίσης και της ευθύνης πλησιάζει για όλους μας. Καιρός να αναμετρηθούμε με τον κακό μας εαυτό και να κερδίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον...

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

Διαβάστε επίσης:

 

Ιδού η αποδόμηση της... ανάρμοστης σχέσης του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς ο "δημοκρατοδικτάτορας" Ερντογάν ζημιώνει τον Τσίπρα και γιατί οι δυο τους ωφελούν τον Μητσοτάκη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η διαφθορά, η Καϊλή, η... κότα και το αυγό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πολιτικοί καιροσκόποι και νταβατζήδες τζογάρουν στην τσογλανοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ... κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ ψηφίζοντας το νόμο για τους πλειστηριασμούς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξέ το στην κάλπη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η "φλέβα χρυσού" των ακινήτων με στραμμένο το βλέμμα στο "Κόμμα των Ιδιοκτητών", ενόψει εκλογών! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εγκληματικότητα... ώρα μηδέν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το διεθνές κύρος της Ελλάδας με Μητσοτάκη και με Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιλογή ψήφου για μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα μέσα από 11 απλά ερωτήματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις στα πανεπιστήμια με πολύ απλούς τρόπους... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Πουτινόφιλοι" και εγχώριοι αβανταδόροι του Ερντογάν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι κάλπες, οι πολιτικοί... ψευτογιατροί και οι καθαρές λύσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Πούτιν (μας) κοστίζει πανάκριβα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ σε συντριπτική "απάντηση" στους επίδοξους εισβολείς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Περήφανη Ελλάς πρέπει να είναι η μία και μοναδική απάντηση στα εγχώρια σκύβαλα της Ιστορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΕΛΛΑΔΑ με ηγέτη και... Ελλαδίτσα με πολιτικούς νάνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αφήστε... ήσυχα τα "παιδιά" να φέρουν την... πρόοδο, γκρεμίζοντας, καίγοντας και σπάζοντας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνίες που δεν έχουν ορθολογική σκέψη, ρεαλισμό και αντίληψη, οδηγούνται σε αδιέξοδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ψήφος στους λαϊκιστές οδηγεί πάντα στον... Χορό του Ζαλόγγου! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θλιβεροί πολιτικοί τυχοδιώκτες και χρήσιμοι ηλίθιοι σε ένα απέραντο φρενοκομείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψευδαισθήσεις και αντιφάσεις ενός παράξενου λαού... Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Πούτιν εξολοθρεύει κόσμο, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι είναι με τον... άνθρωπο και την... Κορινθιακή Σταφίδα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας μέσω... Ρωσίας / Λουκάς Γεωργίαδης

 

Όχι στον πόλεμο, ναι στην άμυνα με κάθε τρόπο και μέσο απέναντι σε... Πουτινάδες

 

Έχουμε ανάγκη μόνο από υγιή πρότυπα, αν θέλουμε την πραγματική πρόοδο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νεο-εγκληματίες, κακές παρέες, χαλαρή οικογένεια και χαλαροί νόμοι / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χιόνι, νερό και πεύκο δεν πιάνονται "φίλοι" με... καμία κυβέρνηση! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τα "Ραφάλ" και το... Μπαχαλιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "Θεματοφύλακες" της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H... Ελλαδίτσα του Τσίπρα και η Ελλάδα του Μητσοτάκη / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο... ακήρυχτος πόλεμος των παρανοϊκών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Δρακόντεια μέτρα απέναντι σε απατεώνες, δημοσίους κινδύνους και κορωνο-χαβαλέδες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικά δικαιώματα, ατομική ευθύνη και συλλογικές υποχρεώσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... ρίσκο της ανοησίας και το κόστος της ηλιθιότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μαζικές... αυτοκτονίες λόγω... κορωνο-βλακείας! / Λουκάς Γεωγιάδης

 

Μετά το ΄81, χάσαμε το νόημα της πραγματικής προόδου, λόγω της αριστερής "προόδου" και των "προοδευτικών" της Αριστεράς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ως πότε θα ανεχόμαστε τη "Δημοκρατία" του... Τραμπουκιστάν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφάλεια-Ανάπτυξη-Ευημερία: Το τριπλό στοίχημα εθνικής επιτυχίας, απέναντι στην "προοδευτική"... οπισθοδρομική κομπανία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη ευκαιρία για μια χρυσή δεκαετία, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ανοχή στην (ψυχ)ανωμαλία βλάπτει σοβαρά την ευνομούμενη πολιτεία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο (αντιεμβολιαστικό) φρενοκομείο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να... σκοτώσουν πολύ κόσμο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιβάλλον, ευθύνη και υπευθυνότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το τελευταίο... γράμμα ενός νεκρού από τον κορωνοϊό, προς "ανεύθυνους και εγκληματίες" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας και το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το 2030, κάνοντας τον... σταυρό μας για το 2015! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Χρηματοοικονομικός εγγραματισμός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επανίδρυση του Κράτους μέσω αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με όρους ιδιωτικού τομέα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "κόμμα" του "κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω" και η υποχρέωση του κράτους δικαίου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ εποχές 2015-2019... / Λουκάς Γεωργιάδης

Η δικτατορία των ηλιθίων / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της κυβέρνησης οι σκληρότερες ποινές σε όσους εγκληματούν / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Τσιπροψεκασμένη" κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθρέφτης ενός βαριά... άρρωστου τμήματος της κοινωνίας, τα ψέματα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές και προανακριτικές για το οικονομικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2023 Greek Finance Forum